Guest MMMMM Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Panove mam problem na sve 406. Nejde auto odkodovat na imobilizeru. Zaroven sviti zelena a cervena. To je problem vzdy sviti jen cervena zadam kod a rozsviti se cervena. Me sviti zaroven cervena se zelenou a kdyz chci zadat kod tak jej zadam slysim pipani ale neodkoduje se. V peugeotu mi rekli ze to bude asi nekde v dratku od klavesnice ale nejde mi to odblokovat ani dalkovym. Kdyz odpojim baterku nebo pojistku c.25 tak je vse stejne.Poradte co s tim. Jeste se zeptam kdyz chcete nabit baterku a auto mate venku jak to resite,po odpojeni baterie nejde zamknout auto, mam central.Diky za rady Citovat
Guest MilaS Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Nevím, jestli ti poradím, ale v orig. manuálu píšou, že když svítí obě světýlka - červený i zelený, je to důvod, zajet do značkovýho servisu, aby s tím něco udělali. Jinak už to tady myslím někde bylo řešený - je možný, že se někde přerušil drátek v tom vyklápěcím šuplíku. Ale já elektriku nemusím, já ji nemám rád ani nerad, my se prostě míjíme. Určitě se tady někde porozhlídni, myslím, že se to řešilo docela nedávno. K tomu zamykání - je jedno, jestli máš DO nebo ne, každý auto se dá zamknout mechanicky klíčkem - musíš ho strčit do zámku a otočit příslušným směrem - je jasný, že nepůjde centrál, tak si zamkni zevnitř všechny dveře kromě řidiče a to potom výše uvedeným způsobem. :D:D Citovat
Guest MMMMM Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 S tou baterkou jsem na to prisel, dost jsem ji vymlatil, proto jsem ji potreboval dobit a v tom zmatku me to hned nenapadlo. Stojim na miste odkud nemohu odjet, protoze neodblokuji imobilizer. Budu muset nekde sehnet platak. No v mem manualu jsem nic necetl o techto diodach kdyz sviti stejne. Ale vypada to asi ze budu muset zajet s tim do Peugeotu. Ted nevim kam nejblize je Peugeot Most a Žatec. Mate nekdo zkusenosti, kde je to lepsi. Diky Citovat
Dave_k Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Žila něco podobného zažil když opravoval myslím altík. Po zpětné montáži mu svítili obě diody. Pak přišel na to že má špatný kontakt na altiku. Někde na fóru to píše. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Diky uz jsem tady neco nasel. Jeste se chci zeptat, protoze to nejde nastartovat, jestli je mozne to tahnout (platak je problem sehnat). Mam to 4km do garaze a z vetsiho kopce, myslite ze kdyz me potahnou ze budu moci brzdit atd. Kdyby to bylo po rovine tak to neresim. Citovat
Péťa Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 S odtahem mam sve bohate zkusenosti Muzes to klidne na lane odtahnout, pujde Ti hur zatacet (bez serva) a brzdit muzes i rucni brzdou... Citovat
Fusion Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 když mě brácha táhl z kopce, pomaličku sem tam dal kvalt (podle odhadu rychlosti) a tím se mě uvolnily brzdy, to je ale jen u mechanickýho serva, u elektrickýho to myslím nejde. Hlavně se dobře domluvit s řidičem tahače na signálech Citovat
Guest MMMMM Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Predstavte si co se mi dal stalo. Takze ja v domeni, ze to bude nejaky dratek, jsem nechal pres noc dobit baterii a rano tu nabitou baterii strcim do auta a ono ejha imobilizer odblokovan a ja mohl nastartovat, prijedu do garaze a nekolikrat to znovu nastartuji a imobilizer odblokuji atd. proste funguje jako predtim. Rikam si parada ze by se to takto chovalo kdyz neni nabita baterie, no nezdalo se mi to ale budiz jede to a funguje, hned pote jedu do prace a na silnici pri jizde mi to chciplo a znovu to same imobilizer sviti (cervana a zelena) zároven. Takze nevim co ted, baterie nevim jestli byla nekdy menena, je ze stran trochu nafoukla, tak nevim. Ale ted to opet nejde odkodovat sviti (cervana a zelena). Asi jako prvni musim vymenit baterii bud je spatna nebo nedobiji alternator (a to mi poradte jak zjistim) Ale kde a jakou baterii koupit, kdyz klasicke baterie jsou bez zavitu a tato ma zavit na (+,-) . Kde ji sehnat jen u peugeota nebo se da sehnat kdekoli. Parametry nynejsi baterie: ETN 570 083 057 70Ah 570A AKUMA energy A je ten muj problem fakt v baterce? Diky za info Citovat
rimmer Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Napsán autorem Fusion když mě brácha táhl z kopce, pomaličku sem tam dal kvalt (podle odhadu rychlosti) a tím se mě uvolnily brzdy, to je ale jen u mechanickýho serva, u elektrickýho to myslím nejde. Hlavně se dobře domluvit s řidičem tahače na signálech hele nevim jak vy, ale ja mam elektrickou brzdovou pumpu, mohu brzdit bez problemu s nahozenym, nebo vypnutym motorem..akorat to zataceni jak pravis je asi nejvetsi problem Citovat
TITANa Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 najprv skontroluj tie kable od klavesnice Citovat
Guest MMMMM Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Ted to mam jinde musim to opet odtahnout a zkontrolovat. Myslel jsem ze je to vyreseny. TITAn ted nejsi na ICQ? Citovat
TITANa Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 ne ted som v praci, same hovadinky tu mam dnes )) bye Citovat
Ferry Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Napsán autorem MMMMM Ale kde a jakou baterii koupit, kdyz klasicke baterie jsou bez zavitu a tato ma zavit na (+,-) . Kde ji sehnat jen u peugeota nebo se da sehnat kdekoli. Parametry nynejsi baterie: ETN 570 083 057 70Ah 570A AKUMA energy tahle baterie taky nema zavit na kontaktech, to jsi jen uplne vysrouboval ten vnitrek ty rychlosvorky a ten ti zustal narazenej na tech kontaktech Citovat
Péťa Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Autobaterie snad maji nejakou normu a NIKDY jsem jeste nevidel baterku se zavitem na kontaktech (jedine, ze by si to nekdo dobastlil). AKUMA asi nebude original od Peugeota Citovat
Ferry Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Napsán autorem komisar to není závit na kontaktech ale to se narazí na kontakty aku http://www.foto-album.cz/show.photo?Id=78647 [Editován dne 13/4/05 komisar] Sak uz jsem to psal ze to je vnitrek te rychlosvorky, ktery se mu podarilo uplne vysroubovat a zustal mu narazenej na te baterce, nee :D Citovat
rimmer Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 no jestli te trapi jen tohle ohledne baterky tak si kup za 50 korun std. objimku na baterku a predelej si to jinak nevim co resis...tohle sundas cele a narazis na baterku a nasroubujes a ono se to stahne kolem kontaku baterky..nic vic nic min, jedina vyhoda je, ze to ma velkou uchytku a da se to oddelat rukou... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Baterie je vymenena a ujel jsem km a opet to chciplo. Takze jsem se podival na konektory buzirku rozrizl a nevypada ze by tam bylo neco spatne. Vyndal jsem konektor a zkustim z pinu na konektoru promerit kazdy dratek. Kam az dosahnu proipchnu buzirka a zkusim prozvonit, ale jak rikam nevypada ze by to tam bylo. Zajimalo by me kam az jdou ty dratky, jestli chyba nebude na druhe strane Citovat
Dave_k Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Nech si pro jistotu proměřit taky altík a kontakty na něm jak už jsem psal výše. Citovat
Holly Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Až to budeš měřit, tak s těma drátama musíš hejbat - protože ti to dělá jenom někdy, může to být někde zlomený a jakž takž se to dotýkat. Chybu bych hledal na koncích, ještě jsem neviděl přelomený drát veprostřed. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Auto je u autoelektrikare a zatim si s tim nevi rady.Nemate nekdo nahodou schena toho imobilizeru v 406 old typ. Nebo jak je pripojen k ridici jednotce nebo neco k tomu.Diky vsem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.