Dadadavid Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Peta: Nechte toho,nebo se to zase zvrhne v jiný téma... o tom by se dalo založit samostatný vlákno a to na dlouho... Upřímně taky neřeším kolik toho moje auto vypustí ,mám zaslepený egr a vykuchanej výfuk...a nevymluvím se teda na to,že nějaká avie vypustí víc,já to tak mám,protože to tak chci... Citovat
agresssor Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Peta: Nechte toho,nebo se to zase zvrhne v jiný téma... o tom by se dalo založit samostatný vlákno a to na dlouho... Upřímně taky neřeším kolik toho moje auto vypustí ,mám zaslepený egr a vykuchanej výfuk...a nevymluvím se teda na to,že nějaká avie vypustí víc,já to tak mám,protože to tak chci... Davide ne ze bych chtel rejpat ale ty si s golfem nespokojeny stejne jako se 406tou ? Narazil sem na inzerat nejdriv na vymenu puga a ted na vymenu golfa ? co to co to ? Jinak moje vysneny je nissan GTR, a pokud se budu drzet v prizemni hranici pak skoda superb 3,6 fsi 4x4 Citovat
Big Tommy Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Bmw 760i , Lambo Galado nebo Cadilac Escalade. Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Já také píšu o vysněném autě. Jedna věc je sen a druhá věc je realita Citovat
Dadadavid Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 agresssor : Sorry za OT,nn s Golfem jsem na maximum spokojen,jede jak drak,minimální náklady na servis,nikdy mě nenechal a navíc krásná spotřeba...já vždy jen zkouším co lidi nabídnou...za zkoušku nic nedám,golf mi nevyhovuje jen svoji velikostí,na komfort a prostor mi 406ka opravdu chybí... btw věřím,že se o 406ku nový majitel pěkně postará,má v plánu z ní udělat to,co mi tu někdo z vás udělal ve VT .. http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1074780&aid=53560 [upravil dne 2/1/12 16:43 od Dadadavid] Citovat
Eon Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Protože Peugeot už pro mne nenabízí nic extra sprotovního. 1.6THP bych kvůli problému raději nechtěl, jako další auto pokukuji po Renaultu Clio RS, poctivý dvoulitr s celkem hezkýma parametrama. A jako sen (třeba na stará kolena) bych si přál tohle: [upravil dne 2/1/12 15:40 od Eon] Citovat
GhostBoxer Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Já bych si přál, aby se začaly dělat cenově dostupné hybridy do dodávek. A aby pochcípali všichni stávající politici a my si mohli koupit druhé auto na víkend. Něco co zanechává velkou ekologickou stopu, při průjezdu lesem popraská zajícům bubínky, krtkům rozpadne nory a mravencům sežehne tykadla. Citovat
agresssor Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 agresssor : Sorry za OT,nn s Golfem jsem na maximum spokojen,jede jak drak,minimální náklady na servis,nikdy mě nenechal a navíc krásná spotřeba...já vždy jen zkouším co lidi nabídnou...za zkoušku nic nedám,golf mi nevyhovuje jen svoji velikostí,na komfort a prostor mi 406ka opravdu chybí... No to rika kazdej kdo presedlal z 406ty treba do oktavy nebo nejakeho koncernu ze ten komfort je nekde jinde... Ja sem spokojenej i za to TD. a velikost a pohodli no luxus tak treba se vratis k pugovi Citovat
Dadadavid Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Určitě se vrátím,je to teda 50/50 vybírám mezi 407 a A6 ... a nový majitel se o 406 určo dobře postará,chce z ní udělat to,co jeden z vás mi udělal ve VT http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1074780&aid=53560 Citovat
agresssor Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Určitě se vrátím,je to teda 50/50 vybírám mezi 407 a A6 ... a nový majitel se o 406 určo dobře postará,chce z ní udělat to,co jeden z vás mi udělal ve VT http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1074780&aid=53560 Mno nevim jak si na to s financema ale 407 a nebo a6 ka neni moc dobry vyber je to jen muj usudek. A me doby tuneni fakt presly, ja chci auto spolehlivy, pohodlny, a viceucelny takze neco jako sportovni podvozek, nebo snizeni a jine veci uz jdou mimo me Citovat
dodo407sw Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 fakt? ssang yong rodius minuly rok vyhlaseny medzi 10 najskaredsie auta histroii vozidiel http://automix.atlas.sk/revue/584921/serial-top10-najskaredsie-auta-v-historii- [upravil dne 2/1/12 16:50 od dodo407sw] Citovat
Vítek1 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Určitě se vrátím,je to teda 50/50 vybírám mezi 407 a A6 ... a nový majitel se o 406 určo dobře postará,chce z ní udělat to,co jeden z vás mi udělal ve VT http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1074780&aid=53560 to uz ho prodavas? Citovat
ZoSo Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Protože Peugeot už pro mne nenabízí nic extra sprotovního. 1.6THP bych kvůli problému raději nechtěl, jako další auto pokukuji po Renaultu Clio RS, poctivý dvoulitr s celkem hezkýma parametrama. A jako sen (třeba na stará kolena) bych si přál tohle: hele ty sou u nás na Hradech hned 2...modrá a žlutá - a ta je po kompletní rekonstrukci...nádhera [upravil dne 2/1/12 17:40 od ZoSo] Citovat
Jeny Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Sen? Jednoznačně Lamborghini Miura a Donkervoort d8 270:) Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Tož já ještě pokukuji po Mazdě CX7 4x4, ta se mi moc líbí. U mě by Peugeota mohl nahradit Citroen, Volvo, Japonec nebo Korejec. Němce bych dnes už do své garáže nepustil :D Citovat
Guest bostich Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 GhostBoxer :D:D tak nějak... Jednou se naštvu a koupim si E30 M3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.