Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peta: Nechte toho,nebo se to zase zvrhne v jiný téma... o tom by se dalo založit samostatný vlákno a to na dlouho... Upřímně taky neřeším kolik toho moje auto vypustí ,mám zaslepený egr a vykuchanej výfuk...a nevymluvím se teda na to,že nějaká avie vypustí víc,já to tak mám,protože to tak chci...

Odesláno
Peta: Nechte toho,nebo se to zase zvrhne v jiný téma... o tom by se dalo založit samostatný vlákno a to na dlouho... Upřímně taky neřeším kolik toho moje auto vypustí ,mám zaslepený egr a vykuchanej výfuk...a nevymluvím se teda na to,že nějaká avie vypustí víc,já to tak mám,protože to tak chci...

Davide ne ze bych chtel rejpat ale ty si s golfem nespokojeny stejne jako se 406tou ? Narazil sem na inzerat nejdriv na vymenu puga a ted na vymenu golfa ? co to co to ?

Jinak moje vysneny je nissan GTR, a pokud se budu drzet v prizemni hranici pak skoda superb 3,6 fsi 4x4

Odesláno

agresssor : Sorry za OT,nn s Golfem jsem na maximum spokojen,jede jak drak,minimální náklady na servis,nikdy mě nenechal a navíc krásná spotřeba...já vždy jen zkouším co lidi nabídnou...za zkoušku nic nedám,golf mi nevyhovuje jen svoji velikostí,na komfort a prostor mi 406ka opravdu chybí... btw věřím,že se o 406ku nový majitel pěkně postará,má v plánu z ní udělat to,co mi tu někdo z vás udělal ve VT .. http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1074780&aid=53560

[upravil dne 2/1/12 16:43 od Dadadavid]

Odesláno

Protože Peugeot už pro mne nenabízí nic extra sprotovního. 1.6THP bych kvůli problému raději nechtěl, jako další auto pokukuji po Renaultu Clio RS, poctivý dvoulitr s celkem hezkýma parametrama. :)

A jako sen (třeba na stará kolena) bych si přál tohle:

eafaba2f0304c45877813d24d565e59e_big.jpg

[upravil dne 2/1/12 15:40 od Eon]

Odesláno

Já bych si přál, aby se začaly dělat cenově dostupné hybridy do dodávek. A aby pochcípali všichni stávající politici a my si mohli koupit druhé auto na víkend. Něco co zanechává velkou ekologickou stopu, při průjezdu lesem popraská zajícům bubínky, krtkům rozpadne nory a mravencům sežehne tykadla.

Odesláno
agresssor : Sorry za OT,nn s Golfem jsem na maximum spokojen,jede jak drak,minimální náklady na servis,nikdy mě nenechal a navíc krásná spotřeba...já vždy jen zkouším co lidi nabídnou...za zkoušku nic nedám,golf mi nevyhovuje jen svoji velikostí,na komfort a prostor mi 406ka opravdu chybí...

No to rika kazdej kdo presedlal z 406ty treba do oktavy nebo nejakeho koncernu ze ten komfort je nekde jinde... Ja sem spokojenej i za to TD. a velikost a pohodli no luxus :) tak treba se vratis k pugovi ;)

Odesláno
Určitě se vrátím,je to teda 50/50 vybírám mezi 407 a A6 ... a nový majitel se o 406 určo dobře postará,chce z ní udělat to,co jeden z vás mi udělal ve VT http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1074780&aid=53560

Mno nevim jak si na to s financema ale 407 a nebo a6 ka neni moc dobry vyber je to jen muj usudek. A me doby tuneni fakt presly, ja chci auto spolehlivy, pohodlny, a viceucelny :) takze neco jako sportovni podvozek, nebo snizeni a jine veci uz jdou mimo me :)

Odesláno

Protože Peugeot už pro mne nenabízí nic extra sprotovního. 1.6THP bych kvůli problému raději nechtěl, jako další auto pokukuji po Renaultu Clio RS, poctivý dvoulitr s celkem hezkýma parametrama.

A jako sen (třeba na stará kolena) bych si přál tohle:

hele ty sou u nás na Hradech hned 2...modrá a žlutá - a ta je po kompletní rekonstrukci...nádhera

[upravil dne 2/1/12 17:40 od ZoSo]

Odesláno

Tož já ještě pokukuji po Mazdě CX7 4x4, ta se mi moc líbí.

U mě by Peugeota mohl nahradit Citroen, Volvo, Japonec nebo Korejec. Němce bych dnes už do své garáže nepustil :D :D :D

Guest bostich
Odesláno

GhostBoxer :D:D:D tak nějak...

Jednou se naštvu a koupim si E30 M3 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...