Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo namontovaný denní svícení? Mě by zajímalo kam to nejlíp umístit, protože moc prostoru k tomu na autě neni. Když to dám na mřížku v nárazníku, tak tam clonní kousek SPZ a ještě jedna možnost je vyříznout a vsadit do přední masky, ale tam mi to zase přijde moc blízko u sebe, tak nevim. Nějakej nápad i s fotem by inspirovalo. Díky :papa

Odesláno

OK406: na pokutu :aut

Ja ich mam tak isto, ale medzeru medzi nimi mam podla vyhlasky ;) (min 600mm)

linomaniac: lebo tym trpia ziarovky v aute a zbytocne to nonstop svieti a zatazuje elektrosustavu auta ;) ... pri zapnutych svetlach to mas +/- 150W, pri LED to je 5W, to je sakra rozdiel :)

Odesláno

Qcko: jo, podle vyhlasky je 600mm, ale jeste jsem nevidel ze by opravdu benga dali pokutu. Mám v tom otvoru před chladičem led světla na 406 a kulatý Hella na 106 a nikdy s tím problémy nebyly. Jednou me benga zastavili a sami mi řekli že v té vyhlášce je že 600mm \"pokud to umožní technické možnosti\", takže mě s úsměvem pustili.

Odesláno

No... s těma spotřebama... Jednak je na to elektrika dělaná. A jednak bys musel udělat mnohem hlubší rozbor, abys viděl (ne)účelnost v tomto slova smyslu. ;-)

Odesláno
U 406 mám denní světla umístněné takto :

Takle nějak jsem to myslel, ale mám tam na SPZ rámeček a ten zasahuje do těch led světel, ty tu značku máš natvrdo přišroubovanou že? A jak se ti to tam montovalo? Asi nic moc, že?

PS: vůbec bych ty svěla neřešil, i když mi H7 praskají jak na běžícím pásu :D , ale Ježíšek je přinesl, tak se musim dokopat a vrazit je tam ;)

[upravil dne 28/12/11 15:04 od kovi]

Odesláno

som naozaj v úprimnom šoku z toho, že žiarovka trpí svietením, kto by to bol kedy povedal, že tí debili v peugeote použili žiarovky na svietenie? to keby som vedel predtým, tak si ho nikdy nekúpim!!! hovädá francúzske.

a to, že to nonstop svieti, ma privádza do úplnej zúrivosti, lebo ja si predstavujem, že denné svietenie bude svietiť, len keď sú blízko policajti.

relátka stoja 3 eurá kus, homologizované denné svietenie od 50 eur hore? či ako?

OK406: na pokutu :aut

Ja ich mam tak isto, ale medzeru medzi nimi mam podla vyhlasky ;) (min 600mm)

linomaniac: lebo tym trpia ziarovky v aute a zbytocne to nonstop svieti a zatazuje elektrosustavu auta ;) ... pri zapnutych svetlach to mas +/- 150W, pri LED to je 5W, to je sakra rozdiel :)

[upravil dne 28/12/2011 17:51 od linomaniac]

Odesláno

to tam máš přišroubovaný jak nebo vlepený a nesvítí ti to spíš do stan? Ještě dotaz, Kam jste připojili plus který se aktivuje otočením klíčku, jen abych nemusel zbytečně hledat.

Odesláno

kovi, a čo si nekúpiš na H7 žiarovku zrážací odpor? ja som menil žiarovky tiežž , kúpil som si zrážací odpor, zasunul ho medzi konektor čo ide do H7 a medzi žiarovku a mám vyše roka pokoj :-)

[upravil dne 29/12/11 19:35 od Ferry]

Odesláno

to tam máš přišroubovaný jak nebo vlepený a nesvítí ti to spíš do stan? Ještě dotaz, Kam jste připojili plus který se aktivuje otočením klíčku, jen abych nemusel zbytečně hledat.

Nezapomenout na relé s rozpínacím kontaktem, jehož cívka je připojena na obrysovky. Se světly pro denní svícení NESMĚJÍ svítit jiná vnější světla, tedy už při zapnutí obrysovek MUSEJÍ světla pro denní svícení zhasnout.
Odesláno
Nezapomenout na relé s rozpínacím kontaktem, jehož cívka je připojena na obrysovky. Se světly pro denní svícení NESMĚJÍ svítit jiná vnější světla, tedy už při zapnutí obrysovek MUSEJÍ světla pro denní svícení zhasnout.

Tohle už je pořešný v zapojení těch led svítidel, má to přípoj na parkovačky, tudíž když se zapnou, tak ledky zhasnou, jen bych chtěl vědět kam připojit spínačový plus abych to nemusel hledat pracně, když už to někdo udělal za mě :D

[upravil dne 29/12/11 19:35 od Ferry]

Odesláno

Je více druhu Ledek :) nekteré mají vlastní řidíci jednotku zabudovanou v sobe něteré maji externí do které ledky zapojíte... osobne mi vyhovují se zabudouvanou. Přidelate svetla zapojite svorku 15,31,(ted jsi nejsme jist ale obrysove jsou myslím) 58 a hotovo:).

V praci jsme se setkal i s činskou šunkou která se nedokazala vyrovnat s rozdílným napětim na sv. 15 kde bylo 13,4 V a na obrysových 58 bylo napětí 13,05 V a díky tomuto rozdílu ledky po rozvíceni obrysových nezhasli ale problikávali.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...