Bobo.KH Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Čus lidi,jaký používáte nejvíc antivir na PC Windows 7. Já měl do teďka ESET NOD 32 ale bohužel už drůhý den hledám na internetu klíč pro aktivaci na plnou verzi a nikde ho nemůžu splašit. Tak přemýšlím,že bych skusil něco jiného. Co doporučujete? Citovat
Bobo.KH Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 co máš za verzi toho ESETu? Verze 4.2.58.5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Chlapi, Warez zde neřešte, od toho jsou jiné stránky. Děkuji za pochopení Eset se dá koupit a není tak drahý. Pokud chceš antivir zdarma použij Microsoft Essential security je to špička a je zadarmo [upravil dne 26/12/11 15:27 od Radek Hurvajz] Citovat
Péťa Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Špička sice není, ale doporučuji a sám používám Microsoft Essential security. Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Já Noda 32 ,ale jen proto,že ho mám grátis.... Citovat
Bobo.KH Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 Já sem právě z NOD 32 taky spokojen ale asi skusím Microsoft Essential security a uvidím . Citovat
Péťa Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 To se tady na fóru pomalu sekají ruce, když vám někdo šáhne na auto. Ale software se krást může, že? To není vidět... Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 jestli to bylo na mě, já ho nekradu mám multilicenci nebo jak se tomu nadává a ta je placená ne? Citovat
Péťa Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Bylo to obecně, vůbec ne na Tebe. Ale musím se přiznat, že neznám mnoho fyzických osob, které by si koupili multilicenci. i když např. já osobně mám koupené 4x Office 2007 a 1x Office 2010. To už skoro multilicence je Citovat
romik1 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 mam tam avast free ale neviem či je dobrý. veľmi sa v tom nevyznám:o Citovat
Goldinka Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 já bych doporučila Comodo antivirus Citovat
Stifler Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Já mám bohužel s MS Security Essentials špatnou zkušenost, ale pod XPčkama, kam jsem si tenhle antivir dal hned po instalaci systému a ještě ten den mi celý systém včetně disku D začal ničit virus Sality.NAJ a pak to dokonal virus XP Antivirus 2012 a musel jsem instalovat operační systém znova a natahovat zpátky zálohu disku D z externího disku, ale to už pod Win7, se kterými jsem zatím neměl nikdy žádný problém a radši mi tam běží Eset Smart Security 5, který mě zatim nikdy nezklamal. Citovat
MotoMoto Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Obecně platí když je něco zadarmo tak to stojí i za stejnou částku. Ale jsem moc a moc rád, že se tu našel někdo kdo uznává duševní vlastnictví a třeba si časem i více lidí uvědomí, že když budou chtít všechno zadarmo tak za chvíli nebude kdo by to vymýšlel, vyráběl a podobně protože proč by to dělal když mu to nikdo nezaplatí. Jako dobrý a kvalitní program za rozumné peníze doporučuji Norton Antivirus, Internete Security a nebo Norton 360. Stáhnout se dá zkušební verze a skutečně už dávno to není to co dávno. Rychlost i služby super. Pokud chceš zadarmo tak doporučuji pod Win7 Microsoft Essential security. Ale je to zadarmo, takže je to na zvážení. Já používám u sebe i v práci to co jsem uvedl a X let nevíme co to je problém. Citovat
FrantaCV Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 To MotoMoto: Souhlas, ačkoli někdy stojí za starou bačkoru i to co jsi poctivě zaplatil. Nicméně používám NOD32 Antivir roční prodloužení licence mě stojí necelých 800,- \"kačenek\" a zatím mě nezklamal. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Osobně používám na Win7 i XP Micrisoft Essential Security a zatím bez problémů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.