Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Ano, je to třetí téma, dvě předchozí jsou uzamknuta. 1. já se ptám Kurta, jaké má právo zamknout tato témata, nenašel jsem ani stopu po napadení členů apod.... 2. nikde v pravidlech fora jsem nenašel, že diskutovat o BÝVALÉM rádoby POLITIKOVI je zde zakázáno. 3. byla to velká a ROZPORUPLNÁ osobnost českého národa a mě by názor lidí na foru docela zajímal, pokud bude sdělen slušnou a neagresivní formou. 4. pokud i toto smažete, bez opravdu adekvátního vysvětlení, ne jen něco z pravidel nabastlit a LOCK......, tak mě to bude fakt mrzet. Asi budete horší než Novinky.cz a jejich úzkostlivé tabu pro indočechy stojící frontu na příspěvky v mercedesech........ 5. prosím přispívající, o rozumné a slušné vložení příspěvku do diskuze k Václavu Havlovi Myslím si, že Václav Havel pro nás všechny udělal opravdu mnoho dobrého, ale na druhou stranu sametovou revoluci mu nikdy neodpustím. Byl to disident, ale jako vůdce a poté jako prezident byl k původnímu režimu až moc měkký RIP Citovat
Kurt Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Ano, zamknu i toto. S odkazem na Pravidla, konkrétně body 6 a 7. VH si nezaslouží, aby si o něj kdejaká nula otírala hubu. Stačí ti to jako vysvětlení? Chceš si o tom pokecat? Běž na chat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 takze jine vysvetleni.......... nebo je to tvuj soukromy nazor o tech nulach, nebo jsi Kurte preste jen zaujaty??????? Me to fakt zajima, zamykas jak zbesily, a u meho prispevku nepravnene....... Mozna i toto me sere na clubu?????? Ze si lock da admin, kteremu neco nevyhovuje??? Viz Prema a poklice? To bylo taky agresivni tema? Citovat
Péťa Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Scratchi, je to téma, které vybízí k porušování pravidel slušného chování. Myslím, že preventivní zamčení je na místě. Citovat
Kurt Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Zamknul jsem nějaký téma o Přemovi a poklicích? To mi najdi. Nedokážeš pochopit, že taková diskuze nemá cenu? VH zemřel. Tečka. Co na tom chceš řešit? To, že se vyžíváš v konfrontacích je mi známo, leč tady pro ně není prostor. Citovat
koblih69 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Myslím, že už první vlákno naznačilo, že se někdo otírat bude. I když zásadně nesouhlasím se zamykáním libovolných témat tak v tomhle případě jsem vyjímečně neprotestoval. To si opravdu nezaslouží. Citovat
Driver Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Nerad se do těhle debat míchám, ale v tomhle souhlasím se Scratchem, na tomhle foru už vzniklo spoustu hádek a ne jen kvůli politice apod. A téma se případně zamklo až v případě, že přešlo v zájemné urážení a napadání. Od Kurta mě to přijde v tomhle případě, že to bere trochu víc osobně. I když chápu, že v tom prvním zamčeném příspěvku to jeden človíček trochu přehnal.... Citovat
DanHal Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 každej má jinej názor, a pokud ho vyjádři slušně, tak si myslím, že neni třeba zamykat.. Citovat
Kurt Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Takže budeme čekat, až zase přijde někdo, kdo bude psát o dacanech? Já se fakt divím, že vám to stojí za to. A to vám potom mazání takových příspěvků (co jiného s nima, když porušují Pravidla) nepřijde jako cenzura? Těch uražených, co tu bude prskat, že mažeme - resp. mažu já názory, na které oni mají právo. Na to fakt tolik těšíte? Jakou máme možnost? 1. Zamknout - a být terčem útoků na to, že cenzurujeme. 2. Nechat být a mazat vulgarity - a být terčem útoků na to, že cenzurujeme. Bezva volba. Znova opakuju, že VH si tohle nezaslouží. Čili tohle téma tady nechám s podmínkou: jakmile v něm někdo začne urážet, zmizí. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 NIKDO NIC NECHCE RESIT, agresivni prispevky se mohou smazat, koneckoncu sam na ne obcas upozornim. Jednalo se mi o to, jak na vas VH pusobil. Byl to clovek a prezident, ktery nam dal svym zpusobem svobodu, i svobodu slova a projevu. Takze Kurte, obcas jdu do konfliktu a i rad, ale proste nejsem ovce, ktera jde s davem. A umim uznat chybu. Dalsi veci, ze bez VH, bys tady asi nemel co zamykat, nebot by tu toto forum nikdy neexistovalo. Nekolik lidi tu to tema otevrelo, a bylo tebou zamknuto, pokud si myslis, ze to je lidem sumak, ze zemrel a fuk, jak v podstate pises, tak proc nelocknes i temata o zemrelych clenech klubua fuk? Humus ta posledni veta, vid PS: prema si zamknul vlakno, protoze se mu lehce nelibilo....... Citovat
Driver Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Ano smazat příspěvěk nebo téma zamknout jakmile se to zvrhne... ale nezamykat preventivně ještě dřív než tam někdo něco napíše. To je potom to samé jako kdyby jsi dostal od policajta pokutu za překročení povolené rychlosti ještě než sedneš do auta.... Citovat
ZoSo Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 zaslouží si aby se na něj vzpomínalo.věčně se tu řeší hovadiny a když zemře někdo kdo provázel generace životem(a to ať pozitivně nebo negativně) tak je jasný že si o tom chtěj lidi popovídat. od vulgarit sou banány, ne? Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Kurt: dekuji za ponechani, me by opravdu zajimalo, kdyby se lide mohli SLUSNE pozitivne i negativne vyjadrit. Pokud by to vsak zaclo byt agresivni, budu souhlasit s lockem. Citovat
Kurt Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Nekolik lidi tu to tema otevrelo, a bylo tebou zamknuto, pokud si myslis, ze to je lidem sumak, ze zemrel a fuk, jak v podstate pises, tak proc nelocknes i temata o zemrelych clenech klubua fuk? Humus ta posledni veta, vid Nenapsal jsem nic o tom, že je to lidem šumák. To jsi tedy nikde nemohl vyčíst a podsouváš mi něco, co si ani nemyslím, natož abych to psal. Nemám tady potřebu exhibovat veřejně své city a pocity v souvislosti s touto událostí. Medvědovi jsem je vysvětlil soukromě, moje vysvětlení přijal. Ty ne, což mne může mrzet, ale nic s tím neudělám. Driver: problém je, že se zvrhlo jedno. Tak založíme další a tomtéž? A po něm další? Přijde ti to normální? Citovat
punkac Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 hned bych ho pánovi Lape preventivně fouknul, vyjádřil se jako typický navštěvovatel Novinek Havel si tyhle trouby nezaslouží. Scratchi, vím, že jsi rovnej chlap, ale tady především z piety a úcty k jeho osobě myslím, že není vhodné mít tu téma, kde sice bude většina soucítit a psát RIP, ale najde se i nevychovanej trouba, co má na zadku kérku s podobiznou velkýho Jyrky. Proto souhlasím se zamčením Citovat
Dadadavid Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Podle mého to byl velký muž,významná osobnost,co se zapíše do dějin,navíc přítelkyně se s ním osobně setkala a má s ním fotku Rozhodně mě tato zpráva nepotěšila... Takže se těším až se jednou sejdem s ním tam nahoře Citovat
Šalda Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Já jsem byl ještě dá se říct malým prckem, ale Václava Havla si vážím jako politika i jako člověka. Myslím že pro náš stát toho udělal dost, což se nedá říct o většině politiků této doby. Takže za mě byl Pan Havel opravdový prezident tak jak to má být. R.I.P:( A jsem také za ponechání tohoto vlákna, ale jen tehdy když tady nebudou žádný vulgarity, vyjádřit nesouhlas jde i slušně Citovat
Přema Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 takze jine vysvetleni.......... nebo je to tvuj soukromy nazor o tech nulach, nebo jsi Kurte preste jen zaujaty??????? Me to fakt zajima, zamykas jak zbesily, a u meho prispevku nepravnene....... Mozna i toto me sere na clubu?????? Ze si lock da admin, kteremu neco nevyhovuje??? Viz Prema a poklice? To bylo taky agresivni tema? To téma o poklicích sem si zamkl já sám a bylo tam psáno na přechodnou dobu a bylo to myšleno ze srandy.... tak vůbec nechápu proč to sem vytahuješ.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 OK PUNKACI, DIKY, tak klidne LOCK, Kurte, posli mi prosim SZ, jsi rozumny, tekze verim, ze vysvetleni prijmu Ja jsem treba Havla osobne na nekolika slavnostech potkal, i mel moznost se s nim......, ale to je jedno.................takze se me toto tema dotyka asi vic nez nekterych jinych..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.