Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Našel jsem foťák na záchodě v Tescu - prosím LOCK

Recommended Posts

Odesláno

Jo jo, pre tých, čo nevedia, stačí si fotku stiahnut v plnej velkosti, dat na nu pravym, vlastnosti, a tam uz krasne vidite datumy, ale hlavne model fotoaparatu :)

Hyena to fotil dnes s Samsugn ES55 :D Ja myslim, ze to bolo tak, ze sa mu strasne zapacil, tak ho vratil, a hned si bol kupit novy :D :D :D :D :D :D

Inak otovrene, ja uz bych mu dal asi banána, je to chronicky klamar ...

[Edited on 11/12/11 13:29 by Lubk0]

post-14784-1410962097282_thumb.jpg

Odesláno

[/rquote]

Pe.Tr: tohle je lepší - 123/10 08. 12. 2010 akvarijní rybka

[/rquote]

prečo tú rybku zaniesli na straty a nálezy a nie do útulku? :D

Odesláno

Tsss... jako správný profík EXIF poeditoval... O důvodech se můžem jen dohadovat... Třeba aby se pobavil, nabo aby pobavil nás... neasi... ;-)

Odesláno

Jestli vědomě kecá, tak bych mu klidně dal dalšího BANána a možná i natrvalo. Kde máte jistotu, že nebude chtít napálit (podvést) někoho z fora? :myslim

Odesláno

Ach jo,já se musím jen usmívat,kdysy jsem se choval podobně,to tu každý ví a věřte,že teď si Hyena říká\"proč jsem já vůl vůbec založil tohle téma\" :D Jojo,snad se klučina jeden poučí,asi se doma moc nudí...

Odesláno

ntj a dostal jsi banána a byl tu půlroku klid .. ještě že jsi se poučil :)

Odesláno

Davide, když si vzpomenu na tvou super výměnu auta, tak se ještě teď dost nasměju:D:D:D to byly časy.:D:D:D

Odesláno

Nevěřil bys,když se ve vzpomínkách do toho vracím,tak už se tomu taky jen směju... Byla to šaškárna,bohužel,vždy se najde další takový...Jsem zvědav,jak dlouho to tady budou Hyenovi snášet,vysloveně si z nás dělá jen prču...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...