Bendy_- Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Poradí mi nekde jak je to s tim třetím brzdovým světlem? Mam totiž před ním folii propustnost 20%, co jsem koukal na ostatní auta povetšinou typu sedan tak to mají taky. Když před technickou sundám brzové světlo za sklem tak projdu, nebo ne kůli tomu že ho tam nemam? Citovat
Péťa Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Třetí brzdové světlo není povinné. Ale hlavně předpokládám, že ho máš vzadu (ne vepředu nebo na boku) a tam můžeš mít fólii klidně s 0%. Citovat
Bendy_- Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 jj na zadním ptám se kůli tomuhle: Dle zákona musí být propustnost předních bočních skel minimálně sedmdesátiprocentní, u čelního skla pak ještě o pět procent vyšší. U zadního skla nesmí folie zakrývat třetí brzdové světlo. Citovat
v.mira Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 nejsem si teda jisty.. ale myslim, ze od urciteho roku.. neco kolem 99/00 ?? je na kazdem aute treti brzdove svetlo povinne.. opravi me nekdo ? Citovat
Bendy_- Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Prave neco takoveho hledam a proc je vlastne zakazane mit folii na zadmin skle prez treti brzdove svetlo? Citovat
OK406 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Od výroby je povinné. Starší vozidla jej mít nemusí. To není jako když se zavádělo koncové zadní mlhové světlo. Citovat
Bendy_- Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 No v TP nikde nemam napsané, že mám třetí brzdové světlo, tak jak na technické pozná jestli tam má být nebo ne? Citovat
Lihous Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Zdravim ono neni tak moc velky problem pro STK zjistit zda bylo ci nebylo montovano v serii.Mysleno treti brzdove svetlo. Ale opet bych napsal napsane NEPROVOKOVAT a navic ono prez folii nebude ve dne moc videt... Ale to je na kazdem z nas zda to tam musim mit ci ne .... [upravil dne 19/1/12 18:10 od Lihous] Citovat
chuck11 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Na STK už budou mít taky měřáky na propustnost oken,bylo to mynulý týden v televyzi Citovat
Bendy_- Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 o tu propustnost mi nejde, tu mam v poradku, jde i to treti brzdove svetlo, prez tu folii mi prijde ze sviti stejne a nikdy me kuli tomu nikdo nestavel, a snad kazde auto co ma brzdove svetlo za sklem a ma folii tak to ma zakryte. Citovat
v.mira Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 takle to proste nekdo nahore vymyslel.. tak abys to mel bez probelmu, tak by to tak proste byt melo.. at uz to sviti stejne nebo ne.. tendle zakon jde uplne mimo moje chapani.. Citovat
Lihous Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Pokud nesviti je to zavada dle nasi \"legislativi\" Me by spis zajimalo jak jsou na tom s foliema napr. v Polsku Nemecku Rakousku ....... Zda zase nemame neco s pridavkem ci naopak mame jeste rezervu .... Citovat
Bendy_- Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 no v Nemecku nesmis mit na prednich nic jinak je to jedno, do nemecka jezdim docela casto mam ve predu propustnost 70% hodne jich ciha u hranic a nikdy me kuli tomu nijak nebuzeorvali. Jinak Rakousko, Nemecko, Francie, Holandsko predek 70%, zadek 20% a nikdy mi nikde policajti nic nerekli a stali vedle meho auta na krok. No je napsane nesviti -> je umistene a nesviti, kdyz neni umisteno ani svitit nemuze. Jako fakt se mi nechce strhavat folie ze zadniho skla. :-( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Je problém okolo brzdového světla nechat výřez, já myslím že není, navic to bude vypadat naprosto normálně, prostě je tam světlo Citovat
Bendy_- Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 no pri montazi asi neni, ale kdyz je folie na skle tak nevim jestli to bude tak jednoduche: udelat vyrez, aby byl peknej a pritom se neposkrabalo sklo, pokud je tam prouzek na vyhrev aby se neporusil a opatrne to strhnou a potom ocistit to lepidlo tak abych neznicil tu folii okolo. mozna ti to neprijde jako problem, ale me bohuzel jo, kdybych tohle nekde cetl pred rokem tak bych si na to dal pozor, ale poprve jsem to videl az tady ve vlakne. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 nasel jsem reseni http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=12211 Citovat
Edison Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Tyjo... už vidím, jak Tě poldi stavěj, protože máš evidentně tmavá skla. Zastavíš, stáhneš tmavý, necháš bílý... Hehehehehe... Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 lepsi takhle nez jako ja jim vysvetlovat, proc mam stazeny okenka, ze se i zblaznilo topeni a topi a topi a topi nebo jako obvykle, ze mam zasekla okna Citovat
špionek Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 o tu propustnost mi nejde, tu mam v poradku, jde i to treti brzdove svetlo, prez tu folii mi prijde ze sviti stejne a nikdy me kuli tomu nikdo nestavel, a snad kazde auto co ma brzdove svetlo za sklem a ma folii tak to ma zakryte. Hele myslím, že důležitý je ,at ti svítí ty dvě brzdový ve světlech at nejsi jak motorka a jestli ti svítí třetí brzdový je podle mě ne tak moc důležitý. Když do tebe někdo vletí nikdo nebude zkoumat jestli ti svítí třetí brzdovka ale spíš jestli jsi měl v pořádku světla. Můj názor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.