Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Policisté v Olomouckém kraji začnou měřit světelnou propustnost autoskel

Recommended Posts

Odesláno

Poradí mi nekde jak je to s tim třetím brzdovým světlem? Mam totiž před ním folii propustnost 20%, co jsem koukal na ostatní auta povetšinou typu sedan tak to mají taky. Když před technickou sundám brzové světlo za sklem tak projdu, nebo ne kůli tomu že ho tam nemam?

Odesláno

jj na zadním ptám se kůli tomuhle: Dle zákona musí být propustnost předních bočních skel minimálně sedmdesátiprocentní, u čelního skla pak ještě o pět procent vyšší. U zadního skla nesmí folie zakrývat třetí brzdové světlo.

Odesláno

Zdravim ono neni tak moc velky problem pro STK zjistit zda bylo ci nebylo montovano v serii.Mysleno treti brzdove svetlo. ;)

Ale opet bych napsal napsane NEPROVOKOVAT a navic ono prez folii nebude ve dne moc videt... ;)

Ale to je na kazdem z nas zda to tam musim mit ci ne .... :myslim

[upravil dne 19/1/12 18:10 od Lihous]

Odesláno

o tu propustnost mi nejde, tu mam v poradku, jde i to treti brzdove svetlo, prez tu folii mi prijde ze sviti stejne a nikdy me kuli tomu nikdo nestavel, a snad kazde auto co ma brzdove svetlo za sklem a ma folii tak to ma zakryte.

Odesláno

takle to proste nekdo nahore vymyslel.. tak abys to mel bez probelmu, tak by to tak proste byt melo.. at uz to sviti stejne nebo ne..

tendle zakon jde uplne mimo moje chapani..

Odesláno

Pokud nesviti je to zavada :D dle nasi \"legislativi\"

Me by spis zajimalo jak jsou na tom s foliema napr. v Polsku Nemecku Rakousku .......

Zda zase nemame neco s pridavkem ci naopak mame jeste rezervu ....

Odesláno

no v Nemecku nesmis mit na prednich nic jinak je to jedno, do nemecka jezdim docela casto mam ve predu propustnost 70% hodne jich ciha u hranic a nikdy me kuli tomu nijak nebuzeorvali. Jinak Rakousko, Nemecko, Francie, Holandsko predek 70%, zadek 20% a nikdy mi nikde policajti nic nerekli a stali vedle meho auta na krok. No je napsane nesviti -> je umistene a nesviti, kdyz neni umisteno ani svitit nemuze. Jako fakt se mi nechce strhavat folie ze zadniho skla. :-(

Odesláno

no pri montazi asi neni, ale kdyz je folie na skle tak nevim jestli to bude tak jednoduche: udelat vyrez, aby byl peknej a pritom se neposkrabalo sklo, pokud je tam prouzek na vyhrev aby se neporusil a opatrne to strhnou a potom ocistit to lepidlo tak abych neznicil tu folii okolo. mozna ti to neprijde jako problem, ale me bohuzel jo, kdybych tohle nekde cetl pred rokem tak bych si na to dal pozor, ale poprve jsem to videl az tady ve vlakne.

Guest Scratch
Odesláno

lepsi takhle nez jako ja jim vysvetlovat, proc mam stazeny okenka, ze se i zblaznilo topeni a topi a topi a topi :)

nebo jako obvykle, ze mam zasekla okna :D

Odesláno
o tu propustnost mi nejde, tu mam v poradku, jde i to treti brzdove svetlo, prez tu folii mi prijde ze sviti stejne a nikdy me kuli tomu nikdo nestavel, a snad kazde auto co ma brzdove svetlo za sklem a ma folii tak to ma zakryte.

Hele myslím, že důležitý je ,at ti svítí ty dvě brzdový ve světlech at nejsi jak motorka a jestli ti svítí třetí brzdový je podle mě ne tak moc důležitý. Když do tebe někdo vletí nikdo nebude zkoumat jestli ti svítí třetí brzdovka ale spíš jestli jsi měl v pořádku světla. Můj názor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...