Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska ráno jsem přišel k autu a nestačím se divit. Otevřený kastlík a poházený věci po zemi. Zběžně jsem kouknul a vidím že rádio i kamera je na svým místě, tak jsem chvilku přemýšlel co by mohlo chybět. Nakonec jsem zjistil že mi někdo sebral taktickou baterku a balení žvýkaček :myslim:bojim

Jak se tam dostal mi ale není známý, protože zámky jsou v pořádku, těsnění kolem okna taky a i okna jsou všechny - a jsem si jistej že jsem nechal zamčeno.

Docela sem nasratý, ale nechápu co to bylo za magora, že mi vzal jenom baterku a žvýkačky a rádio s kamerou v hodnotě cca 1500,- tam nechal..

Odesláno

tak ten se připravoval na jinou vykradačku,v noci se mu baterka hodí a žvejkačky na uklidnění,to vypadá na nějakýho amatera:myslim

jinak věřim,že to nasere:(

Odesláno

Do favorita sa ti vkradol? A kamera bola pri vnútornom späťáku?

Fáčko otvoríš so špagátom a očkom na ňom a nič nepoškodíš pri tom a kameru si v tme nemusel všimnúť ak sa ponáhľal a stresoval.

Edit, Woody bol rýchlejší.

[upravil dne 5/12/11 09:34 od marko306]

Odesláno

Gronholme, cejtím s Tebou, taky mi kdysi vykradli auto a to hned několikrát (2x benzín a 1x rádio včetně rozbitého zadního vyhřívaného okna). Byla to ještě Škoda 120. Je pravda, že Favorita i Felinu jde otevřít kusem špagátu nebo drátu :( Chytit toho grázla u činu, přerazit mu obě ruce :grr Hlavně, že to dopadlo relativně dobře, všechny okna celý a všechny cenný věci v autě zůstaly.

Odesláno

kdyz si vezmes svarecsky drat ohnes ho do urciteho uhlu, tak dole u tesneni okna vyhackujes zamek, asi hodinu jsem se s tim tenkrat m...al u svyho fava, nez si pro me dojeli chlupaty :D. Musel jsem to auto doodemknout aby mi verili, ze ty klice v zapalovani a technicak v kastliku, jsou moje :D. Nakonec to trvalo asi 80 minut, nez jsem poznal ten spravny grif :D

soucitim, tak hlavne ze neznicil okna a interier :)

Odesláno

Tak to je zajímavá krádež ... nevlezl ti tam třeba pátými dveřmi, pokud vím, tak u fáčka není problém ukroutit zámek pátých dveří. :myslim

Odesláno

Já když jsem měl Audinu, tak mi ji taky vykradly. Taky bylo zajímavé že všechno bylo ok, jak zámek tak dveře. Taky jsem to poznal že na zemi byly poházené věci z kastlíku. Ty autorádio zůstalo na svém místě, jediné co zmizelo byly cd s musikou do rádia. Ale to mně netrápilo, protože to nebily origo. Taky to bylo zajímavé.

Odesláno

Kamaratovi tiez tak v Prahe otvorili dodavku, zmizli mu dvierka s kaslika pred spolujazdcom, vnutri mal navigaciu, firemny telefon a hotovost, vsetko ostalo na mieste :D ... hold niektori zlodeji idu fakt asi len po tom co chcu (aj ked baterka a zuvacky, to je parada, ako varovanie od susedov :D:D )

Odesláno
Tak to je zajímavá krádež ... nevlezl ti tam třeba pátými dveřmi, pokud vím, tak u fáčka není problém ukroutit zámek pátých dveří. :myslim

To mě taky napadlo, ale i tam je zámek neporušený :myslim

Ale prostě takový práce a v takovým marastu a vezme žvýkačky a baterku - to by krádež v Bille byla jednodušší a dělal by to v teple :roll

[upravil dne 5/12/11 10:54 od gronholmm]

Odesláno

No mě to poprvé ukázal policajt, když jsem se s ním dohadoval, že přece není možný abych vylez z auta, za 3 minut se vrátil, že nemám kufřík, auto bylo furt zamčený a kufřík fuč... no a vod té doby už si iluze nedělám ;)

Odesláno

No jako to že tam nějak vlezl mě už neudivuje, ale mě furt neleze dohlavy proč si nevzal nic cenného (baterka byla cenná, ale zloděj užitnou hodnotu tý baterky nejspíš neužije) :bojim

Jinak už sem čudlíky na dveřích vyndal a teď řeším jak opět zapojit origo alarm

[upravil dne 5/12/11 12:04 od gronholmm]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...