gronholmm Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Dneska ráno jsem přišel k autu a nestačím se divit. Otevřený kastlík a poházený věci po zemi. Zběžně jsem kouknul a vidím že rádio i kamera je na svým místě, tak jsem chvilku přemýšlel co by mohlo chybět. Nakonec jsem zjistil že mi někdo sebral taktickou baterku a balení žvýkaček Jak se tam dostal mi ale není známý, protože zámky jsou v pořádku, těsnění kolem okna taky a i okna jsou všechny - a jsem si jistej že jsem nechal zamčeno. Docela sem nasratý, ale nechápu co to bylo za magora, že mi vzal jenom baterku a žvýkačky a rádio s kamerou v hodnotě cca 1500,- tam nechal.. Citovat
vendelinek Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 tak ten se připravoval na jinou vykradačku,v noci se mu baterka hodí a žvejkačky na uklidnění,to vypadá na nějakýho amatera:myslim jinak věřim,že to nasere:( Citovat
wooody Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 favorita otovřš bez poškození jenom s kusem provázku vyndej si čutlíky ve dveřích jinak ještě že to dopadlo jenom takto já na tom byl hůř ( Citovat
gronholmm Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 No mě to právě udivuje... Nechal tam spoustu cenných věcí.. A ještě k tomu v takovým blbým počasí jako bylo.. No je to pro mě docela záhada Citovat
marko306 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Do favorita sa ti vkradol? A kamera bola pri vnútornom späťáku? Fáčko otvoríš so špagátom a očkom na ňom a nič nepoškodíš pri tom a kameru si v tme nemusel všimnúť ak sa ponáhľal a stresoval. Edit, Woody bol rýchlejší. [upravil dne 5/12/11 09:34 od marko306] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Gronholme, cejtím s Tebou, taky mi kdysi vykradli auto a to hned několikrát (2x benzín a 1x rádio včetně rozbitého zadního vyhřívaného okna). Byla to ještě Škoda 120. Je pravda, že Favorita i Felinu jde otevřít kusem špagátu nebo drátu Chytit toho grázla u činu, přerazit mu obě ruce Hlavně, že to dopadlo relativně dobře, všechny okna celý a všechny cenný věci v autě zůstaly. Citovat
gronholmm Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Jj do Fialky.. Kamera byla pod zrcátkem. Ale kamery a rádia si nevšiml ale baterku schovanou ve dveřích pod reflexní vestou našel Je to celý divný Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 kdyz si vezmes svarecsky drat ohnes ho do urciteho uhlu, tak dole u tesneni okna vyhackujes zamek, asi hodinu jsem se s tim tenkrat m...al u svyho fava, nez si pro me dojeli chlupaty . Musel jsem to auto doodemknout aby mi verili, ze ty klice v zapalovani a technicak v kastliku, jsou moje . Nakonec to trvalo asi 80 minut, nez jsem poznal ten spravny grif soucitim, tak hlavne ze neznicil okna a interier Citovat
Kurt Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Divný to je, ale třeba měl hadičku a igelitku, jen na to palivový vedení blbě viděl. Citovat
MJSytic Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 A nebo jak pršelo, tak se potřeboval schovat. Baterka se mu hodila na cestu a žvejky pak taky:aut Citovat
gronholmm Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 No na to si vzal tu baterku a stejně prd viděl - benzín zůstal Citovat
MilanF1 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Tak to je zajímavá krádež ... nevlezl ti tam třeba pátými dveřmi, pokud vím, tak u fáčka není problém ukroutit zámek pátých dveří. Citovat
marko306 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Dnes ti to príde vrátiť keď už neprší ešte to dobre dopadlo, ale aj tak by to nasralo. Citovat
Lukáš406 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Já když jsem měl Audinu, tak mi ji taky vykradly. Taky bylo zajímavé že všechno bylo ok, jak zámek tak dveře. Taky jsem to poznal že na zemi byly poházené věci z kastlíku. Ty autorádio zůstalo na svém místě, jediné co zmizelo byly cd s musikou do rádia. Ale to mně netrápilo, protože to nebily origo. Taky to bylo zajímavé. Citovat
Qcko Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Kamaratovi tiez tak v Prahe otvorili dodavku, zmizli mu dvierka s kaslika pred spolujazdcom, vnutri mal navigaciu, firemny telefon a hotovost, vsetko ostalo na mieste ... hold niektori zlodeji idu fakt asi len po tom co chcu (aj ked baterka a zuvacky, to je parada, ako varovanie od susedov :D ) Citovat
gronholmm Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Tak to je zajímavá krádež ... nevlezl ti tam třeba pátými dveřmi, pokud vím, tak u fáčka není problém ukroutit zámek pátých dveří. To mě taky napadlo, ale i tam je zámek neporušený Ale prostě takový práce a v takovým marastu a vezme žvýkačky a baterku - to by krádež v Bille byla jednodušší a dělal by to v teple [upravil dne 5/12/11 10:54 od gronholmm] Citovat
koblih69 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Jo u Fáčka jsme si to otevíral sám... špafátek nebo drát a už se jede, s trochou šikovnosti 15s, s trochou nešikovnosti 2 minuty. [upravil dne 5/12/11 10:54 od koblih69] Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 ja to mel za 80 minut na poprve Citovat
koblih69 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 No mě to poprvé ukázal policajt, když jsem se s ním dohadoval, že přece není možný abych vylez z auta, za 3 minut se vrátil, že nemám kufřík, auto bylo furt zamčený a kufřík fuč... no a vod té doby už si iluze nedělám Citovat
gronholmm Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 No jako to že tam nějak vlezl mě už neudivuje, ale mě furt neleze dohlavy proč si nevzal nic cenného (baterka byla cenná, ale zloděj užitnou hodnotu tý baterky nejspíš neužije) Jinak už sem čudlíky na dveřích vyndal a teď řeším jak opět zapojit origo alarm [upravil dne 5/12/11 12:04 od gronholmm] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.