Péťa Odesláno 23. březen Odesláno 23. březen Já počkám s naftou po Velikonocích. Jen benzin budu muset tenhle týden koupit do 2 aut, ale ten naštěstí je ještě za přijatelnou cenu. Citovat
oddie Odesláno 23. březen Autor Odesláno 23. březen V sobotu pojedu na výlet 806, abych zbytečně nehobloval zimní gumy na tom hlavním, a v zásadě s ní můžu jet i na Velikonoce na Šumavu, tam je taky přes půl nádrže ještě po "strejdovi", s kterým se bejvalka rozešla Asi to tak udělám, jak o tom přemýšlím, ať se taky trochu projede. Stejně potřebuji vyměnit olej, tak se aspoň zahřeje. Citovat
Medvěd Odesláno 23. březen Odesláno 23. březen No Vzhledem k tomu, že - jak jsem dnes slyšel několikrát v rádiu - se má ve středu odpoledné skokově prudce ochladit + ve čtvrtek a v pátek má i v nižších polohách chumelit, tak bych možná delší cestu na letních gumách ještě přehodnotil Citovat
Veverka Odesláno 23. březen Odesláno 23. březen (upraveno) Vyhrožovali sněhem, ale to je jen kampáááň! Upraveno 23. březen uživatelem Veverka Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. březen Odesláno 23. březen dnes jsem nechal přezout firemního sprintera na letní a to jezdíme do Liberecka , už bych se sněhu nebál . Citovat
Péťa Odesláno 23. březen Odesláno 23. březen V 21. 3. 2026 at 14:06, pavelu96 napsal: A to je pro všechny lidi, nebo jen pro vyvolené se slovenskou značkou? Kolega (Slovák žijící v Čechách) jede na Slovensko na svatbu svojím autem s českou RZ, takže za kolik bude tankovat? @pavelu96 Teď ve zprávách říkají, že rozhoduje MPZ auta a ne národnost řidiče. A prý se to vztahuje jen na naftu. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 23. březen Odesláno 23. březen Takže si může půjčit značky od bratrance a tankuje levněji - je to sice nelegální, ale to jsou dvojí ceny pro obyvatele EU taky... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 23. březen Odesláno 23. březen (upraveno) před 37 minutami, Pe.Tr napsal: dnes jsem nechal přezout firemního sprintera na letní a to jezdíme do Liberecka , už bych se sněhu nebál . Já na letní nespěchám - není kam Termit pro vševhna auta VŠCHT mám na 20. 4., pak už snad ten bílej humáč shora padat nebude Mládě chce přezouvat už příští tejden - dost možná ho ještě ten příští víkend, kdy jedeme Rumburk a Děčín, přesvědčí o odložení přezutí aspoň o tejden Upraveno 23. březen uživatelem Medvěd Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. březen Odesláno 23. březen nám už tam dlouho svítí brzdy na palubce a je teď začátek sezony , musel sem Medvěd ohodnotil 1 Citovat
P206blau Odesláno 23. březen Odesláno 23. březen O Velikonocích jedu na Pustevny. Dnes mi poslali upozornění, že se má ochladit , ať si přibalím jako výbavu řetězy. Takže pár výškových metrů nahoru a je to jiný svět. Citovat
toru Odesláno 24. březen Odesláno 24. březen To je teda levnější než benzín,přitom nafta byla včera dražší.Už to všecko bude jen levnější. Citovat
zbynek..s Odesláno 24. březen Odesláno 24. březen Tak jsem asi udělal chybu, že jsem dneska ráno nenatankoval Bo teď jsem koukal a nafta skoro všude šla o 1-1,5Kaček nahoru Citovat
Rikic339 Odesláno 25. březen Odesláno 25. březen Včera jsem se stavil u samoobslužné Orlenky ve Stodůlkách a zamáčkl jsem slzu - přesně před měsícem jsem tam v rámci únorové akce (v úterý stála Verva stejně jako efecta) tankoval za 30,90 a včera cena 49,90 zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. březen Odesláno 25. březen Jo já jak jsem byl naučený tankovat 2x za měsíc což vycházelo cca tak na půl bandy tak teď když mám najeto 200-300 km tak tankuju ono je to přes 25 litrů a je rozdíl tankovat za 44 x 25 nebo 48x 25 jasně stejně natankuju i za těch 48 protože jezdit musím ale v tomhle ohledu je doba kujva blbá takže každá kačka ušetřená na pumpě se počítá. Citovat
oddie Odesláno 25. březen Autor Odesláno 25. březen Jen tak mimochodem... https://www.lidovky.cz/nazory/plyn-ropa-nafta-benzin-valka-iran-hormuzsky-pruliv-katar.A260324_175122_ln_nazory_lgs Péťa ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 25. březen Odesláno 25. březen Tak dneska ráno samoobslužná ORLEN, litr nafty za 46,90Kaček natankováno skoro 52litránku. A zapotila se pěněženka Citovat
Péťa Odesláno 25. březen Odesláno 25. březen ONO teď: (benzin mají levnější než Globus Liberec) pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.