Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V sobotu pojedu na výlet 806, abych zbytečně nehobloval zimní gumy na tom hlavním, a v zásadě s ní můžu jet i na Velikonoce na Šumavu, tam je taky přes půl nádrže ještě po "strejdovi", s kterým se bejvalka rozešla :D Asi to tak udělám, jak o tom přemýšlím, ať se taky trochu projede. Stejně potřebuji vyměnit olej, tak se aspoň zahřeje. 

Odesláno

No

Vzhledem k tomu, že - jak jsem dnes slyšel několikrát v rádiu - se má ve středu odpoledné skokově prudce ochladit + ve čtvrtek a v pátek má i v nižších polohách chumelit, tak bych možná delší cestu na letních gumách ještě přehodnotil

Odesláno
V 21. 3. 2026 at 14:06, pavelu96 napsal:

A to je pro všechny lidi, nebo jen pro vyvolené se slovenskou značkou? 

Kolega (Slovák žijící v Čechách) jede na Slovensko na svatbu svojím autem s českou RZ, takže za kolik bude tankovat? 

@pavelu96 Teď ve zprávách říkají, že rozhoduje MPZ auta a ne národnost řidiče. A prý se to vztahuje jen na naftu.

Odesláno (upraveno)
před 37 minutami, Pe.Tr napsal:

dnes jsem nechal přezout firemního sprintera na letní a to jezdíme do Liberecka , už bych se sněhu nebál .

Já na letní nespěchám - není kam

Termit pro vševhna auta VŠCHT mám na 20. 4., pak už snad ten bílej humáč shora padat nebude

Mládě chce přezouvat už příští tejden - dost možná ho ještě ten příští víkend, kdy jedeme Rumburk a Děčín, přesvědčí o odložení přezutí aspoň o tejden

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

O Velikonocích jedu na Pustevny. Dnes mi poslali upozornění, že se má ochladit , ať si přibalím jako výbavu řetězy. Takže pár  výškových metrů nahoru a je to jiný svět.

Odesláno

Včera jsem se stavil u samoobslužné Orlenky ve Stodůlkách a zamáčkl jsem slzu - přesně před měsícem jsem tam v rámci únorové akce (v úterý stála Verva stejně jako efecta) tankoval za 30,90 a včera cena 49,90 :(

Odesláno

Jo já jak jsem byl naučený tankovat 2x za měsíc což vycházelo cca tak na půl bandy tak teď když mám najeto 200-300 km tak tankuju ono je to přes 25 litrů a je rozdíl tankovat za 44 x 25 nebo 48x 25 jasně stejně natankuju i za těch 48 protože jezdit musím ale v tomhle ohledu je doba kujva blbá takže každá kačka ušetřená na pumpě se počítá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...