Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Letos poprvé tankování v Lbc u Globusu nafta za 40,90,- Kč/l. 

Čuměl jsem jak puk, zrušené pokladny a platba na stojanu kartou, nebo v hotovosti. Nacvaká se cena za kolik chceš natankovat, zaplatíš a stojan automaticky náplní nádrž :potlesk

Odesláno (upraveno)

jedině z kanystru, říkal mi to kamarád, který tam byl dva roky--nejdřív zaplatíš u stojanu množství, které odhadneš, že se vleze do nádrže a pak jdeš natankovat, stojan více než sis zaplatil nevydá...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Prostě dáš částku, třeba 2000 a vejde se tam jen za 1900, tak se Ti ve finále strhne 1900. Ta částka 2000 se zablokuje pro platbu a proběhne částka 1900 :mrk

Nic na zem, do kanystrů nebo do igelitky tankovat nemusíš, stojan se při plné nádrži prostě vypne a určí částku, která se strhne :super

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

Pokiaľ platíte kartou a načerpáte menej než je navolená suma, tak sa do pár dní od natankovania strhne z účtu iba reálna suma. Tak ako píše @pavelu96. V prípade platenia v hotovosti stojan vydá doklad o preplatku, ktorého čiarový kód načítate pri budúcom tankovaní a o to platíte menej.

Odesláno

stejne funguje samoobsluzna Benzina/Orlen v Podebradech. A taky ma lepsi ceny nez okoli. Za me v pohode. Zablokuje to na karte zadanou castku a po natankovani to strhne tolik, z akolik jsem nabral. Takze davam 2600,- blokaci a vim, ze se vejdu. Castku nad natankovani to odblokovava okamzite, neni potreba na nic cekat.

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, pavelu96 napsal:

Letos poprvé tankování v Lbc u Globusu nafta za 40,90,- Kč/l. 

Čuměl jsem jak puk, zrušené pokladny a platba na stojanu kartou, nebo v hotovosti. Nacvaká se cena za kolik chceš natankovat, zaplatíš a stojan automaticky náplní nádrž :potlesk

Něco podobnýho jsem zažil v roce 1993 na Ukrajině. Jen to bylo bez karty

V polích stala taková trochu větší kadibudka a asi 50m od ní stojan na naftu (benzínový byl z druhé strany domku taky tak 50m od něj). Řidič našeho busu nejdřív vystál frontu několika náklaďáků, pak zajel ke stojanu, zasunul pistoli do nádrže, zašel k domku zaplatit a baba nastavila na nějakých hodinách množství litrů. V zápětí začala nafta téct do nádrže a co se nevešlo šlo ven na zem (jak u nás, tak i u náklaďáků před námi - ta pistol prostě zastavit nešla).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Jinak dneska na ty samoobluzce u podebrad byla nafta za 40,50/l. o kousek dal na MOLce za 44.90 za litr. Na 50l co jsem tankoval to bylo docela poznat. A nejnizsi cena v okoli je tam pravidelne.

Jestli takovej rozdil dela absence obsluhy, tak jen houst a vic. Kdyz chci jen tankovat, obsluhu fakt nepotrebuju :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...