Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes byl na výstavě drobních zvířat v Táboře - Měšicích a tak jsem si zajel do Plané nad Lužnicí, kde jsem natankoval plnou nádrž, za velmi sympatickou cenu v dnešní době:

Scan0001.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

@ozzy56  Moc nevěřím, že by to byl úmysl - podle Tvé logiky by v Praze musel litr N95 stát alespoň 40,- a nestojí. Ale je fakt, že sever Moravy je na tom ekonomicky spolu s pár dalšími místy v ČR opravdu bídně :(

Odesláno

neříkám úmysl, ale něco je tu špatně, když tento kraj nebyl nikdo schopen ekonomicky pozvednout od Marie Terezie...,jinak podle mě nejde o sever Moravy--kdo chce na ostravsku (karvinsku) makat, tak práci určitě sežene a bude i relativně dobře placená (bude 100% v celostátním průměru), ale tohle jesenicko je prostě zadupané, kdyby ses snažil sebevíc, o tom je řeč :(

• O 2 týdny později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Včera večer benzinka Kudowa Zdroj Circle K - Miles+ ADisel / uz zimni -32°C  v cene 5,20zl za litr 
A pokud natankuji vice jak 35L teto tak je kawa za 1zl - ale nevim zda komplet vyber a nebo jen jeden dany "typ"
Nam se veslo do nadrze "jen" 31,04 v tydnu se jedeme projet do OC a hned pak DC .... Snad nam jedna nadrz bude stacit :)

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Naposledy v říjnu u zdejší Benziny 31,50. Fuelio mi teď nabízí u nedalekého MOLu 29,50 a průměr v oblasti 31,152.

Pro zajímavost posledních 27.000 km stálo celkem 71.000 Kč (31 tankování), nejlepší cena byla 23,40 a nejhorší 37,14 (Garmisch, to si pamatuju).

Průměrně tankuju 76 litrů za průměrných 2.282 Kč čili průměr 30 Kč/litr, prům. náklady 2,55 Kč/km (nejlíp 1,999 a nejhůř 3,676).

A průměrná spotřeba 8,52 při nejlépe vyjeté nádrži 6,79 a nejhůř 10,91.  Tak asi tak ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...