Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

si stahni pumpdroid

tak na trase Kolin > Jesenik mi tahle appka nasla 9 cerpacich stanic z toho 5 nema uvedeno cenu E85

a z tech co ceny jsou znamy

Hradec Hralove 2x - daleko

Tyniste nad Orlici - stalo by za malou zajizdku

Chlumec nad Cidlinou - to uz muzu vzit v koline kde je cena stejna

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

nevite kde je nejlevnesi E85 na ceste

Kolin > Pardubice > Holice > Vamberk > Zamberk > Kraliky > Jesenik ??

nechce se mi kvuli 40 litrum zajizdet pres Vysoke Myto

E85 natankuješ za Žamberkem na Šedivci na pumpě. Ale na kolik je jo nevím. Můžu se ti podívat. ;)

Odesláno

U nás nafta už včera taky podlezla pod hranici 27Kč... Hned se od benzínky odjíždí líp, když tam člověk za plonou nechá jen 2tisícovky a dvacku k tomu:-)

Odesláno

Dnes Natural 95 na OMV v Praze  31,90. To už je co říct když i OMV má levný benzín ! :D:super

Odesláno (upraveno)

Já v listopadu tankoval u Břeclavi do školního Transita za 39,90 (až mě z toho orosilo), 2.1. 2015 ve Třech Studních ofiko za 30,80, po víkendové korunové slevě za 29,80 - překvapil kluk jeden ušatá.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

E85 natankuješ za Žamberkem na Šedivci na pumpě. Ale na kolik je jo nevím. Můžu se ti podívat. ;)

pokud budes te lasky a dobroty

u nás e85 stojí 25kč   a benzín,nafta 28,60kč automont csw,ja bych tam ten etanol nelil nevyplatí se to když bude mít větší spotřebu a novým autům  to neprospívá

podle technicaku mam mit spotrebu ve meste cca 14,2l

na E85 jezdim po meste asi za 14,5 - takze tak vyrazne navyseni spotreby nepocituju

jo na dalkove trasy se mi uz podarilo dostat spotrebu i k 9 litrum :super

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Úplně jsem na tebe zapomněl. A to jsem jel okolo. :mad Polepším se.

Nebylo lepší to celé přesunout do pokecu? Co je na cenách PHM zábavného teda nevím. :D

Odesláno

radim. 1008 > kdyz sem prejizdel pres zamberk tak sem te proklinal ze si mi tu cenu nenapasal
nakonec sem stejne dotankoval do plne v koline E85 (25,9o) a ted po ujeti cca 200 km mam 3/4 nadrze takze 5 lidi a plnej kufr mi podle nadrze zatim vychazi na spotrebu 10l / 100km (mix N95-E85  kdy benzinu je tam mozna 10 litru a ethanolu zbytek nadrze (Evasion))

ale samozrejme skutecnou hodnotu si odmerim az po znovu natankovali plne po prijezdu z moravy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...