Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Makro Praha Stodůlky, stále Natural 95 za 35,10 a to je pro mě v okruhu 10ti km nejlevnější.. :nevim O to víc, že to mám sotva kilometr od baráku.

[upravil dne 21/5/13 22:49 od Fuller]

Odesláno

Medvědě, Tobě s tou naftou by se vyplatilo jezdit sem. http://www.g7.cz/letnany Tam je ta nafta asi o 5 korun levnější, než na Argentinské. V pátek pojedu okolo, mohu poreferovat o přesné ceně. Benzín tam beru do svého, když jedu kolem a jinak nafta a i ten benál, se tam bere do firemních aut, nikdy žádný problém. A to jsou Fordy, Subaru, Kia, Renault, stáří vozů max. 6 let.

• O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak to tu zase oživíme. Včera jsem byl v HK a musel jsem vzít benzín. U nás v Žamberku Benzina N95 37,90Kč. Tankoval jsem při zpáteční cestě u Třebechovic pod Orebem, Benzina N95 36,30Kč. Proč je u pumpy z jedné sítě, vzdálených od sebe 40km takový rozdíl ceně? :myslim:bacha

Odesláno

No jo, ale to máte 40km od sebe, mi sme nedávno měli v Brně na dvou pumpách stejné značky, vzdálených od sebe 3minuty jízdy (ve špičce:D) rozdíl víc než korunu... měli to tak snad dva týdny, na jedné nebyla ani noha a na druhé fronta den co den:D

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...