Brizan Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 Aha no vidis to me nenapadlo, uz jsem je chtel objednavat a je pravda ze sem si neuvedomil ze to je pres zavit a ne jak u W jak se ti hodi. Tak na to prdim a necham kulatej, uz si na nej zacinam zvykat a dokonce mi i celkem vyhovuje S tim praskanim si to pohlidam, je pravda ze ten plast je o hodne tvrdsi nez u W. Citovat
Edison Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 Je tvrdší prý kvůli korejcům a japoncům. Kvůli jejich normám na chemickou stabilitu. Je to snad polykarbonát. Jenže to by chtělo spíš lepit, než lisovat, no. Kolega teď zakoupil jeden DCT eGo, tak jsem na to zvědavej. Citovat
Brizan Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Tak cca po týdnu používání nového echa se mi odporučel a přestal fungovat, nejdříve ztrácel na výkonu až přestal fungovat úplně. Poslal jsem ho tedy zpět do ejuice s reklamací a za 4 dny mi přišel úplně novej cart a tak si zase pěkně pokuřuji. Doufám že vydrží déle než ten první, protože sem si na to docela zvykl a dočasný návrat k W byl docela zklamání. Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Máte někdo zkušenosti s nákupem E-cigarety z Aukra? Chtěl bych si koupit do zásoby druhou baterku a nějakej echomizer, plus nějaký další kraviny, ale bojím se že mě to přijde, a nebude to fungovat, a nebo jen pár dní, když je to tam tak levný Ego-T 2x celý balení tam stojí od 399.- což je o hodně míň než v normálním e-shopu. Citovat
Edison Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Musím potvrdit skvělý přístup k reklamacím od e-luice. Omylem mi poslali jiné zboží, než jsem si objednal, tak jsem jim napsal majlíka a hned se po mě sháněli... Domluva skvělá, takže dens posílaj přiobjednané zboží, náhradní zboží a bez poštovného. Musím je fakt pochválit. :-) Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Já mám dobrou zkušenost s lepsicigareta.cz , mají kamenný obchod v Brně, kde si to vyzvednu osobně, ale ty ceny stejně jako u jiných e-shopů jsou o hodně vyšší než právě na Aukru, proto se ptám, zda někdo něco objednával přímo z Aukra. Citovat
Edison Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Na lepší cigaretě kupuju zase baterky. :-) Ty co chcu na e-luice nemaj. Taky bych si vyzvedával.. ale do Bna pro to fakt nepojedu. :-) Jinak na aukru... nevím, no... Ono pětikilo za baterku zase není tak moc. Nemluvě o tom, že vlastní baterie se dá koupit a vyměnit. Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Jenže na Aukru právě mají 2x baterku, 2x echomizer, 1x nabíječka za cca 400-500.- což už je rozdíl. Kolega to tam koupil, tak uvidíme jak dlouho to vydrží, stejně to vše co je v prodeji u nás, je z Polska nebo Číny. Jeden autodopravce mě prodává liquid, 30ml za 100.-, vozí to taky z Polska, a chuť úplně stejná jako z obchodu. Jen to tam kupuje ve velkým, tuším 1 litr liquidu a k tomu vždy přimíchá chuť kterou chci. Citovat
Dave_k Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Kupoval jsem na aukru pro tátu 2x kompletní EGO-W (baterka, cartomizer atd.) s 1x nabíječkou za cca 1000,- s jednou 30ml náplní liquidu. Prodejce toho měl očividně víc a malinko nestíhal, takže se to z 1 týdne protáhlo na 3 neděle, ale vše došlo OK a táta si spokojeně pokuřuje. Citovat
Šalda Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Jaký máte zkušenosti s Ego-W, so k ní používáte za cartomizery?? Předtím jsem používal klasickej cartomizer s placatým náustkem, teď zkouším ten echomizer s kulatým náustkem. Ale: klasickej cartomizer je horší na plnění, štve mě občasný \"ochutnání\" liqiudu, ale zase bohatej dým, kterej je pro mě docela důležitej, a teď mám už třetí echomizer, jednoduchý plnění, elegantní vzhled, i chuť se mě zdá lepší, ale co mě se.e, je to, že dělá málo dýmu, a nejde na každou baterku, teď mám doma 3 echomizery, všechny 3 mě jsou na jednu baterku, ale na druhou baterku mě už jde jen jeden, ostatní dva ani neškytnou. Už vážně nevím co mám teda používat, užívat si bohatej dým, ale s občasným ochutnáním náplně, a nebo oželet dým, a používat echomizer?? Nebo je ještě i něco jinýho?? Citovat
Edison Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Já k baterce ego (-W, -T...) používal klasický Wéčko. Pak se objevily echa, zkusil jsem ver. 3 nic moc. Teklo to, krátký knoty. Teď mám Ver.4/2 LR. Naprosto super. Vidím do toho, mraky dýmu, tak jednou za týden udělám pálení, skvěle se do toho může, chutě jsou barevně rozlišený, líznu si opravdu jen velmi zřídka. Maj jen dva problémy, snadno řešitelný: Od závitu můžou pomalinku prasknout. Oprava, přesněji úprava před používáním: 1 vrstvička průhledné izolepy š=2cm od závitu přes plastovou baňku. 2. problém: Jelikož nejsou všechny závity na různých baterkách zcela přesné, občas se přes to blbě tahá. Oprava, přesněji úprava před použíáváním: Dole, z vnitřní strany toho kovového kroužku je protažený plast baňy (to na nepatrně větších závitech právě klade vzduchu odpor). Stačí tak ve dvou, ale já to dělám ve čtyřech místech, ten plast odstranit (v šířce asitak 2-2,5mm... není to kritické). A pak to chodí skvěle... Po dlouhém používání (asitak měsíc den co den) se začně objevovat kovová příchuť. Když už na to vypalování nepomáhá, tak ho vyhodím a nasadím nový... Citovat
Šalda Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Já používám tenhle, typ CE4, a dýmu je jak kdy, přitom tahám pořád stejně, a mám ji i položenou, aby se to líp nasáklo. Kolegovi v práci to taky dělalo problémy, tak přešel zpět na klasickej cartomizer, ale to se mě nechce, nechu tu náplň pít, ale kouřit:D Prodavačka ještě říkala, že pokud to dělá málo dýmu, že je možný, že je mezi baterkou a echomizerem malej kontakt, to je ale podle mě kravina, buď to má kontakt a nebo ne, nebo se mýlím?? Citovat
Vítek1 Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 prechodovej odpor ti nic nerika? postav si tohle a muzes si i nastavit ten dym http://www.willpro.cz/ Citovat
Edison Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Já právě tohle: http://www.ejuice.cz/ego-clear-echomizer-v2-1-6ml-1ks-lr-ciry-3879 Novější, vylepšená verze. Má to protažený knoty až dolů. Pak taky to LRko udělá svý. S tím kontgaktem bych to až tak nevylučoval, to mi dělá problémy při nabíjení. Proto jsem pořídil USB baterky. :-) Citovat
Šalda Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 Vítku, já sice kutil su, ale tohle bych nechtěl nějak kutit, chci něco koupit, naplnit a kouřit Edison, takže rozdíl mezi mým a Tvým echomizerem je jen v tom, že máš knoty až dolů?? Já je mám cca do půlky. Ale teď celej večer kouřím a dýmí to docela dost, až se sám divím, dnes jsem ho koupil odpoledne, tak se možná jen musel \"roztáhnout\" ale ty dva předchozí už možná byli v pr.eli, proto mohli dýmit míň Někdo mě říkal, že se může dát do liqiudu trocha nějakýho lékařskýho oleje, že to potom bude víc dýmit, ale to se mě moc nezdá Citovat
Edison Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 No na klasický CE4 byly jen z tý vnitřní trubičky rovně ke kraji. U tý V2 jsou až ke dnu. A dělaj to taky v LR Já bych do liquidu moc nestandardních sraček nelil... Když, tak jen to, co do toho patři z nějakýho toho \"liquidbaru\", co jsou na netu. Ty báze se daj koupit pro lidi, co si míchaj sami. Citovat
Šalda Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Já mám na klasické CE4 knoty asi do půlky, ale je fakt, že u prvního CE4 co jsem koupil, ty knoty čuměly ven jen kousek, asi tak jak to popisuješ Ty, ale potom 2 další co jsem koupil, tak jim už knoty čumí ven víc. Jinak přemýšlím o koupi tohoto echomizeru, T2 CC, jen mě udivuje, že nemá knoty, jak se tam tedy ta náplň dostane aby se odpořila? a navíc je tam nějak moc nízkej odpor, takže to bude dýmit míň než když je odpor vyšší?? Nebo je to opačně? http://www.ejuice.cz/-echomizer-t2-cc-ego Citovat
vix Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Sorry, že skáču do vaší debaty o plzeňském pivu. ... ale co začít přestat hulit úplně? (můj děd to dal napodruhý) Citovat
Šalda Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Proč?? Každej máme nějakej ten hřích, ne? Já zase třeba vůbec nepiju alkohol:papa Citovat
hudy Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Mám taky CE4 a knoty úplně dolu. Ted jsem koupil takový bat.grip Joyetech MOD a na zkoušku tenhle kartac Cartomizér Vivi a musim rict, ze jsem po dlouhé dobe opravdu spokojen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.