fero321 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Dobry den, zistil som ze odkedy tankujem s nastartovanym motorom, tak palivometer vobec neregistruje natankovane litre. Rucicku mam uz dva tyzdne na nule, kontrolka samozrejme stale svieti, pocitac ukazuje ako dojazd iba ciarky --- skusal som natankovat aj uplne plnu nadrz a rucicka sa z nuly nepohne. Vie niekto poradit ako donutit palivometer aby si skontroloval kolko tam ma naozaj benzinu v nadrzy, alebo ako resetnut palubny pocitac, pri novom nabehu by to mal skontrolovat stav paliva v nadrzy, alebo nie? Ako to je? Vie niekto? Za kazdu radu dakujem. Citovat
Juve Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Ajajaj a to tankuješ do benzináka pri naštartovanom motore?? A čo nato obsluha čs?? A čo nato tvoj pud sebazáchovy?? Citovat
ozzy56 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 bohužel neporadím,protože to nevím, ale proč tankuješ nastartovaný? proč si zbytečně vytváříte tyto ,,závady\'\'? výrobce i zákon předpokládá při tankování vypnutý motor... Citovat
Laďa Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Proč tankuje při nastartovaném motoru? Asi neplatí za tankování. Citovat
janou Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Netankuj s nastartovanym motorom. Vyjazdi nadrz ,a skus znova natankovat. Pokial mas fap tak tam nevstrekne aditivum.... Mal som tento problem na 406 - dalo sa to do poriadku az po vyjazdeni nadrze. Ja som nemal nastartovane , len aby mi hralo radio zapnuty klucik a nalieval som z bandasiek. Citovat
banan1987 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 diagnostikou to das do poriadku ak mas kde.. ak nie vyjazdi nadrz a natankuj poriadne... Citovat
fero321 Odesláno 18. listopad 2011 Autor Odesláno 18. listopad 2011 Vdaka za rady. Tankujem nastartovany, lebo ked vypnem motor tak uz nenaskoci. Alternator nedobyja baterku. Citovat
koblih69 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Mimochodem pokud se nic nezměnilo tak tankovat s nastartovaným motorem nesmíš... Citovat
ozzy56 Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Vdaka za rady. Tankujem nastartovany, lebo ked vypnem motor tak uz nenaskoci. Alternator nedobyja baterku. to nabíjení už opravovat nebudeš? Citovat
cipsnaj Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 tak si na benzince nekomu rekni, at te nastartuje pres kabely Citovat
fero321 Odesláno 18. listopad 2011 Autor Odesláno 18. listopad 2011 Vdaka za rady. Tankujem nastartovany, lebo ked vypnem motor tak uz nenaskoci. Alternator nedobyja baterku. to nabíjení už opravovat nebudeš? Opravovat budem, ked bude zvysnych 1000 eur na novy... Citovat
DanculD Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Ale no tak, ani novy alternator nestoji 1000€. Napriklad v AUTOKELLY komplet alternator 224€. Predpokladam, ze mas 1.6 16V benzin. Inak to musi byt zabava mat stale nastartovane auto. [upravil dne 18.11.2011 21:34 od DanculD] Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Ale zas na druhú stranu nepotrebuje ani Webasto.. Už žiadne škrabanie okien, studený motor.. Len sadneš a ideš Citovat
307rg Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Keď ti nebude dobíjať alternátor tak veľa km nespravíš a nakoniec ostaneš visieť na tom najnemožnejšom mieste a ešte aj bez možnosti uzamknúť auto, takže tvoj odhad závady je mylný. Skôr to vidím na batériu ale (môže byť aj mnoho iných príčin, že nenaštartuješ) výsledkom nakoniec bude rovnaká katastrofa. Normálne sa to obísť nedá, presne takto je to naprogramované, počítač použije údaj z polohy plaváka len za určitých podmienok, jednou z nich je práve vypnuté zapaľovanie, ináč upravuje polohu ručičky podľa spotreby zaznamenanej počítačom (paradoxne aj keď PP nie je vo výbave auta!) Zodpovedný za to teda nie je palivomer ale počítač. (resp. nesprávny a nebezpečný spôsob tankovania) Ak si nevyriešiš prvotný problém, onedlho budeš riešiť oveľa nepríjemnejšie veci ako iba ručičku palivomera. Mimochodom, pred rokom som riešil dobíjanie, repas alternátora, konkrétne 2x ložisko plus nový regulátor (vrátane uhlíkov) plus npráca ma vyšiel na 70€ Citovat
shark734 Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 otvor soferove dvere, vytiahni kluc zo zapalovania, otvor a zatvor nadrz a strc kluc do zpalovania...mne sa takto hladina paliva \"nacitala\"...mal som dlhsie odstavene auto a BSI uz spala, kluc som vytiahol cez otvorene okno a palivomer hladinu nezaznamenal Citovat
Guest Brunko47 Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 ak tankuješ málo zvykne to zblbnúť,mne sa to stalo tiež riešil som to dvoma odpormi zasunutými do konektoru plaváku pre určenie BSI plnej a prázdnej nádrže jeden 50 ohm druhý 350 ohm Citovat
307rg Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 ak tankuješ málo zvykne to zblbnúť,mne sa to stalo tiež riešil som to dvoma odpormi zasunutými do konektoru plaváku pre určenie BSI plnej a prázdnej nádrže jeden 50 ohm druhý 350 ohm Toto môže pomôcť jedine ak je chybný plavák ale to nie je tento prípad, ktorý sa tu popisuje. Počítač jednoducho nenačítava polohu plaváku počas jazdy resp. s bežiacim motorom NIKDY! Tak to jednoducho vymysleli a nikto na tom nič nezmení (pokiaľ nie je schopný vytvoriť vlastný firmware) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.