Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslim ze nazov temy hovori za vsetko... po otvoreni mi predne dvere akoby spadnu asi o 1cm .... zistil som ze to robi spodny pant, ktory ma volu na tom cape, okolo ktoreho sa dvere otacaju... da sa to nejako rozumne vyriesit (napr. vymenou toho capu alebo nastavenim pantov) ?

Odesláno

rezat ne, jej vylisovat ten stary cep a dat jiny, jak pise Mef

tak v Peugeotu jeden kus toho cepu stoji 39Kc, obj. cislo 904434 HŘÍDEL ZÁVĚSU

[upravil dne 18/11/11 10:08 od Ferry]

Odesláno
Ja som medzi spodný pant a dvere vyrobil podložku čím sa dostali vyššie a zbytok doladil manuálnym prizdvihnutím dverí. Funguje to dobre.

U 405? Tak to byla nějaká zbořka s nepůvodnímu dveřmi, z výroby jsou u 405 panty navařené jak na kastli, tak na dveře.

Odesláno
Ja som medzi spodný pant a dvere vyrobil podložku čím sa dostali vyššie a zbytok doladil manuálnym prizdvihnutím dverí. Funguje to dobre.

U 405? Tak to byla nějaká zbořka s nepůvodnímu dveřmi, z výroby jsou u 405 panty navařené jak na kastli, tak na dveře.

Máš pravdu, kecám, to bolo na 309. Sorry už sa mi to pletie.

• O 2 týdny později...
Odesláno

urcite je to ta torxova šroba...vimenil som ju a bolo to super...po dvoj hodinovom trepani tazkym kladivom po pantoch hhh:P...cize vimen šrob a bude to oki:)

• O 10 měsíců později...
Odesláno
rezat ne, jej vylisovat ten stary cep a dat jiny, jak pise Mef

tak v Peugeotu jeden kus toho cepu stoji 39Kc, obj. cislo 904434 HŘÍDEL ZÁVĚSU

[upravil dne 18/11/11 10:08 od Ferry]

To zní moc hezky, ale opravdu bude problém jen v tom Torxu???

Není možné, že bude vydřený i samotný pant? V tom případě by se musel dát větší torx a pant převrtat?

Odesláno

Fakt je to tím dílem \"904434 HŘÍDEL ZÁVĚSU\"? Nechával jsem si ho kdysi měnit a úplně se to nezlepšilo. Pořád mi dveře padají. Asi ho objednám znova.

[upravil dne 5/10/12 09:15 od Petrikj]

Odesláno

Pokud je hřídel z měkčího materiálu než panty, tak tomu věřím.

Pokud je to ale stejný materiál, obávám se, aby nebyl i pant vydřený jako u dřívejších modelů...

Odesláno

čep pantu je z měkčího materiálu, proto jeho výměna dost pomůže, ale nemůžete chlapi chtít, aby u X let starého auta, které se denně používalo, byly dveře v pantech pevné jako u nového vozu, brzda dveří super, totéž zámky...,uvažujte trochu ;)

Odesláno

Jáá chci at je to jak s fabriky :D

Když vidím, jak nadherně chodí dveře u spolujezdce, jen zaklapnou, žádná vůle. Tak mi to docela vadí...ale chápu, už je mu 18...své už předvedl, tak na to má právo ;)

Odesláno
čep pantu je z měkčího materiálu, proto jeho výměna dost pomůže, ale nemůžete chlapi chtít, aby u X let starého auta, které se denně používalo, byly dveře v pantech pevné jako u nového vozu, brzda dveří super, totéž zámky...,uvažujte trochu ;)

Mě osobně to nevadí, ať klidně padaj, ale na technický s tím mají velký problém...

Odesláno

Má někdo nějaký vhodný tip na to, jak to co nejlépe povolit?

Horní hřídel zarezne většinou v pantu co je na autě, takže závit na Torxu (hřídeli) ok, ale spodní hřídel zarezne na pantu z dveří, takže v závitu a té úzké části dole.

Už to odnesl jeden bit.

Nějaký nápad jak nejlépe na to? :roll

Odesláno

Ze shora jsem do toho řezal, ale jelikož je to asi dotáhné na fest, nepomohlo to.

V chytré knížce Jak na to není ani moment utažení, tam popisují odnímatelné panty... Nesmysl...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...