Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To vis, mam rad cisty a vonavy auto, jeste musim ladit zevnitr... Uz aby bylo fakt nejak rozumne teplo. Dneska mi u toho lesteni teda moc teplo nebylo, zvlast ve stinu. Snad to aspon chvili vydrzi.

Odesláno

To je tak, když někdo nemá do čeho píchnout.

Zaměstnání na tebe!!!:mad::D:mad::D:mad::D:papa:papa:papa

Odesláno

Martine, já bych to svoje klidně přistavil na devítku, kdybys fakt zase neměl do čeho píchnout, ani bys to nemusel leštit do tak vysokýho lesku (u mýho starouška by se mohl prodřít lak až na plech) :P:P:P

Odesláno

Panove, to je zajimave, jak obhajujete vlastni lenost tim, ze mate hafo prace atd., tohle jsem zvladl behem cca hodinky a ctvrt, kdyz jsem mel zrovna volno a nebylo co delat :)

MilaS: Ono neexistuje nic mezi zadnym a vysokym leskem, proste bud vidis rozpatlanej vosk, nebo se to uz leskne :) A kdyz se to clovek nauci, neni to ani takova pakarna, staci na to mit par dobrych hadru (jeden na nanaseni vosku a nekolik dalsich na lesteni, protoze se uspini od vosku) a na kazdej dil par minut casu, vazne nic narocnyho... zadni dvere, zadni cast strechy a cely pravy bok + viko kufru a naraznik jsem mel navoskovany, nez si soused vylozil par kramu z auta...:papa BTW proc bych se mel na laku tvyho starouska prodrit az na plech? Muj starousek je stejne starej ;)

Odesláno

Plánuji neco podobneho, ale potreboval bych neco co mi opravi skrabance na laku. Majitel prede mnou to zrejme daval do mycky a jsou tam po stranach videt sramky. Nic katastrofickeho, da se to nejak odstranit. Poradte cim, popr presny nazev a kde to sehnat.Diky

Odesláno

Na tyhle drobny sramy by mohlo pomoct tempo, ale nevim, jak to je s metalizama. Ja mam sramku celkem dost a i par osklivych skrabancu, na fotkach to ale neni vubec videt. Bud to vzit takovou tou maskovaci \"voskovkou\", nebo rozlestit Tempem, ale mne osobne by se do toho tempa moc nechtelo. Navic metalizy maji pres barvu jeste bezbarvy lak...

Peta: K cemu skoleni? Ja to taky delal poprve v zivote:papa

Odesláno

Ahoj pánové,

když už tu hovoříte o leštění potřeboval bych nějaký dobrý tip na velmi dobrý leštidlo, který by zvládlo překrýt škrábance na přední kapotě.

Jak se tam dostaly, nebudu ani vykládat, protože, když si na to vzpomenu, začne mi vařit krev v žilách a nejraději bych svého syna i s jeho bratránkem zaškrtil (8+12let).

Jak jsem již avizoval, potřebuji překrýt hoooodně škrábanců na přední kapotě o různý hloubce - od drobných až po brutální, kdy je už asi vidět i bílá základovka.

Potřebuji tedy nějaký tip na leštidlo , který by to zvládlo srovnat a překrýt a nějakou dobu to tam i vydrželo.

Na ceně až tak nezáleží, ale nemělo by to být dražší než nový lak ;)

Díky za tipy a případné rady, pokud máte někdo podobné zkušenosti.

Jo a je to modrá metla, ale to je asi vidět na obrázku.

Odesláno

Off: Moc pekny... Taky mam par skrabancu, chci se zeptat, co vy na tempo k pouziti na tu moji modrou metlu - pomohlo by to? Odpoved by asi potesila i pana nade mnou:papa

Odesláno

Ja sem se byl v patek zeptat v Sonaxu na nejaky pripravky na zakryti prave techto skrabancu. Rikali ze asi nejlepsi je pouzit polituru a pak tuhej vosk, nebo barevnou lestenku. Ty ceny sou ale strasny viz. sonax.cz . A nebo mi nabizeli at zajedu za tema klukama co ty auta u nich lestej a domluvim se s nima. Cena prej okolo 700,-. Jinak sem taky lestil http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/1515_6.jpg

http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/1515_7.jpg

Odesláno

Ja sem se byl v patek zeptat v Sonaxu na nejaky pripravky na zakryti prave techto skrabancu. Rikali ze asi nejlepsi je pouzit polituru a pak tuhej vosk, nebo barevnou lestenku. Ty ceny sou ale strasny viz. sonax.cz . A nebo mi nabizeli at zajedu za tema klukama co ty auta u nich lestej a domluvim se s nima. Cena prej okolo 700,-. Jinak sem taky lestil http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/1515_6.jpg

http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/1515_7.jpg

Odesláno

Ahoj,

jak tak vidím ty blesky, musím s tím svým taky něco udělat.

Máte někdo zkušenost s firmou Tarte z Brna? Sídlí na ulici Mezírka.

Možná bych jim dal na vyspravení tu poškrábanou kaputu a nechal si umýt motor.

Byl ste tam někdy někdo ?

Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...