Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mr.SM: to jste u vás asi nějak pokrokovější :D My používáme CZ 82. Jinak ještě SA vz.58, SA vz.61, brokovnice Mossberg 12/76

Odesláno

Kurt: To víš, tady je prej jiná situace a hlavně tu není náš synátor (hlavně kvůli němu nechce o zbrani ani slyšet)... Jinak z pouští tady vidím jenom kopce a občas i trochu zeleně, když jdeme s klukama na let;)

gedu: viz. co jsem napsal Kurtovi ohledně vlastnictví doma....

Rotorhead: Bohužel, pokud chci zbroják, jsem na tom stejně, jako kterýkoliv civilista (což mě trochu štve).

[upravil dne 14/11/2011 18:53 od Dundee]

Odesláno
CZ 52 , CZ 27, CZ 75 :D:D

Hurá konečně někdo :D :D

ještě bych chtěl sehnat 9mm hlaveň do CZ52 ale budu muset nějak vyřešit dozápis do průkazu zbraně a nebo sehnat celou 52 s 9mm vnitřnostma. Jinak jak říkaj odborníci CZ52 Tokarev je zlej sen,všech výrobců balistickych ochran.:D:D:D

[Edited on 14/11/11 18:26 by peter23p]

Odesláno

Dundee: tak já dostal svolení s tím, že qéry nebudou ležet někde volně nebo ve skříni, ale koupím trezor. Nemám problém s tím, tam sáhnout pro zbraň když potřebuju a nemám problém ji tam zase vybitou odložit. To už spíš nechám někde ležet nůž.

Odesláno

ještě bych chtěl sehnat 9mm hlaveň do CZ52 ale budu muset nějak vyřešit dozápis do průkazu zbraně

Na každou hlaveň máš průkaz z výrobním číslem.

jen vyměníš hlaveň, zásobník pružinu a střílíš... Jo a 7,62 tokarev nemá konkurenci z žádných krátkých zbraní !!!!:super

Prostřelí blok motoru z moskviče:D

Odesláno

Kurt: Samozřejmě jsem jí o trezoru říkal, bez něj bych si domů bouchačku nepřinesl (ať už fobertku, plynovku či klasiku), ale stejně o tom nějak nechce slyšet:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...