Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taketo clanky beriem len ako vyplnenie volneho miesta na stranke. Ziadna vypovedna hodnota. A ked vidim TUV tabulku tak uz viem o com je cely clanok. Stale to iste. Este ani raz som nenasiel clanok kde by bolo popisane podrobne co su najvacsiou slabinou danych aut. Ja stale vravim ze od roku 2000 sa auta zacali vyrabat ako rozky a nie je cas na dostatocne testovanie niektorych komponentov ktore sa pchaju hadam do vsetkeho pocnuc od mixerov. Je to z jedineho dovodu a to konkurencny boj. Jeden den omeskania moze znamenat obsadenie trhu inym konkurentom.

Najlepsie testovanie je priamo v premavke a ak nieco tak sa spravi zvolavacka a je to. Ved aj tak dany model nebude na trhu viac ako 4 roky, potom bude novy a zacne ten isty kolotoc.

Uz su davno prec casy ked si automobilka robila skoro vsetko sama. Dnes sama kooperacia. a auto ma iba jedno spolocne s menom automobilky a to logo.

A tak to je so vsetkymi autami. Ci nemecke, alebo francuzke,....

Akurat Lada si drzi trend.:D

Odesláno

to pisal nejaky zakomplexovany trapko co asi zle kupil a teraz tu rozpisuje kraviny.

Poruchovosť na úrovni Dacie Logan, nízka dielenská kvalita a otrasná prevodovka nemajú na palube vozidla strednej triedy čo hľadať.

toto moze napisat len diletant meno autora clanku...

takze za mna, uplne trapna recenzia bez vypovednej hodnoty pre buduceho majitela a dalsie otrasne nic nevypovedajuce vlakno tu na fore :D:D:D

Odesláno

To je článek jak ze Světa motorů. Tam jakmile se objeví Škodovka, popřípadě jiná rachotina z koncernu VW tak je to nejlepší stroj na světě ale jakmile je tam článek o jinym jakymkoliv autě tak je to okamžitě rozsypaná plechovka na ktery se sere i to co tam neni. Tohle nemá ani smysl číst

Odesláno

Az na prehnane hodnotenu katastrofalnu poruchovosť a katastrofalne hodnotenu prevodovku mi neprisla ta recenzia nejaka nepravdiva ?

I ked o 1.6 HDI by sme vedeli rozpravat viacery ... TUV rebricky su hovadina sama o sebe, hlavne teda podla coho zistuju poruchovosť :D

Pravda ale je, ze ako ojazdene auta su za smiesne ceny, a urcite to neni tym, ze je tu brutalne kvalitne auto :D

Odesláno

no jasně jednou je na tom špatně pežo,pak zas někdo jiný ale hlavně že wolskva jsou perfektní...

Myslím si že každý víme co v tech autech máme....:) a že někdo někde řekl....na tym se nepozastavuji.

Odesláno
:D Ked to mal z aaa auto ako pouzite, tak co sa cuduje ze rozmlatene so \"100 tisic km\" nemyslim ze po 100 tisic km by to bolo v hroznom stave.... videl som par 607 po 300 tisic km co boli ako nove :o clanok ako vsetko ostatne v medii.Cez medie sa najlahsie usmjernuje barancekov-kto je barancek uveri, kto ne ma vlastny nazor :)
Odesláno

crazybiker na francuzov je proste v mode nadavat a tak ked naservirujes ludom to, co chcu citat, tak si zvysis sympatie a radi sa budu vraciat k tebe.

Testuju tam aj pasata a toho vychvaluju do nebies, o problemoch 2,0tdi je tam zmienka len okrajovo. A ze tie problemy su velke a drahe.

BTW, moja 407 po 180 000 je v interieri ako nova.

[upravil dne 10/11/11 11:21 od hipisko]

Odesláno

Taky znám jednoho, zrovna můj známej, kterej se rozhodoval mezi Peugeotem a Pasatem. Vyhrál Pasat (musí se přece ukázat před ostatníma), no a párkrát, za ty dva roky co jej má, se projel na odtahovce. A dneska radši jezdí jenom kolem komína a bojí se jet dál (pořád mu blikají různá světýlka na palubce a nikdo neví co s tím). A přemýšlí jak se jej zbavit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...