Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pouzivate toto nekdo at uz doma nebo v praci...? zajimaji mne zkusenosti jako kvalita prenosu zvuku a jeji zavislost na rychlosti pripojeni k internetu, pouzivany HW, pripadne negativni zkusenosti s operatory atd.

;)

Odesláno

v praci to mame od t-mobile presli jsme normalne od O2 z klasicke pevne vetsinou neni poznat rozdil akorat se tam dala jakasi krabicka ktera se musela nastavit. akorat mame 2 mega net a kdyz se neco zacne stahovat tak obcas zasek

Odesláno

Před časem jsem používal Viphone a bylo to dobrý. Měl jsem jen v PC nainstalovanou od nich aplikaci a sluchátka. Neměl jsem aparát jako takovej. Bylo to v době kdy jsem měl net od tenkrát ještě Telecomu 128Mb a chodilo to naprosto v pohodě. Od tý doby co mám dobrou smlouvu na mobil, tak volání na pevnou linku už neřeším.

VoIP volání je dobrá volba a vůbec se toho neboj. Dokonce myslím někteří dávají za registraci jakýsi bonus myslím 30 - 50kč jako na testování.

Regneš se, stáhneš prográmek a můžeš to vyzkoušet.

Edit. Aha, tak sorry těch 30,- tě bude stát registrační SMS, ale jsou i jiní poskytovatelé.

[upravil dne 6/11/11 07:19 od kirkiz]

Odesláno

mame nove na firme, asi dva tydny, ceny neresim, jsme vip zakaznici o2, ale s kvalitou to neni nijak slavne, dvakrat denne aktualizuje sit, v tu dobu nefunguje ani telefon ani net, sem tam, kdyz hovor prijmu, tak se mi po pul minute proste zrusi ... no, zatim skoda mluvit :(

Odesláno

Ten co máme na firmě funguje OK, ale poměrně často mi volá nějakej číňan nebo Ind a z 5-ti hovorů se to u 3 ihned po zvednutí přeruší, škrčí v tom... takže mám obě zkušenosti...

Odesláno

Co myslíš konkrétně VoIP telefonií. Jestli firemní ústřednu s VoIP telefony, tak není problém. Vše jde po LAN (WAN) s dostatečnou rychlostí. Ale pokud chceš domů VoIP telefonování přes internet, tak do toho bych šel snad jen, pokud voláš často na pevnou linku v zahraničí. Jinak bývá kvalita často kolísavá.

Osobně VoIP doma používám, ale telefonování jsem už vzdal, mám k lince připojený jen domácí alarm.

Až se probere Hurvajz, určitě taky napíše své zkušenosti.

Odesláno
Před časem jsem používal Viphone a bylo to dobrý. Měl jsem jen v PC nainstalovanou od nich aplikaci a sluchátka. Neměl jsem aparát jako takovej. Bylo to v době kdy jsem měl net od tenkrát ještě Telecomu 128Mb a chodilo to naprosto v pohodě. Od tý doby co mám dobrou smlouvu na mobil, tak volání na pevnou linku už neřeším.

VoIP volání je dobrá volba a vůbec se toho neboj. Dokonce myslím někteří dávají za registraci jakýsi bonus myslím 30 - 50kč jako na testování.

Regneš se, stáhneš prográmek a můžeš to vyzkoušet.

Edit. Aha, tak sorry těch 30,- tě bude stát registrační SMS, ale jsou i jiní poskytovatelé.

[upravil dne 6/11/11 07:19 od kirkiz]

Dobrá smlouva s operátorem a je to v poho,taky jsem se nad tím zamýšlel ale co mám od Otů 1080 volných minut každý měsíc do všech sítí v jakoukoli dobu,tak je to super,jen sms musím mimo víkend do jiné sítě platit. Takže raději zpět zavolám.

Odesláno

Peta: napadlo mne to pouzivat na doma a trochu snizit naklady na volani, tak jenom jsem chtel vedet, jaky jsou zkusenosti, protoze jsem s tim nikdy neprisel do styku.

[upravil dne 6/11/2011 13:17 od Rotorhead]

Odesláno

Dobrá smlouva s operátorem a je to v poho,taky jsem se nad tím zamýšlel ale co mám od Otů 1080 volných minut každý měsíc do všech sítí v jakoukoli dobu,tak je to super,jen sms musím mimo víkend do jiné sítě platit. Takže raději zpět zavolám.[/rquote]

Jo a dodatek ,je to za cenu 225czk včetně dépéhá

Odesláno

zkus klikniavolej.cz ja mam sluzebni a soukromej telefon a na soukromim mam starej tarif odepis (vsechni mame v rodine vodafone a 40 volnejch minut me staci) a kdyz potrebuju volat o vikendu jinam nez na vodafone tak tuhle sluzbu obcas vyuzivam abych neprovokoval se sluzebnim a zatim OK

Odesláno
mame nove na firme, asi dva tydny, ceny neresim, jsme vip zakaznici o2, ale s kvalitou to neni nijak slavne, dvakrat denne aktualizuje sit, v tu dobu nefunguje ani telefon ani net, sem tam, kdyz hovor prijmu, tak se mi po pul minute proste zrusi ... no, zatim skoda mluvit :(

tak dnes pry prijdou servisaci a uvidi se, asi pry mame nejaky smejd pristroj ...

Odesláno

Pokud máš spolehlivé připojení k internetu, jdi do toho - ušetříš.

Já používám Gigaset A580IP (cca 1500kč) a operátory Odorik, IPVOX a Mikrotech - všichni mají paušál 0kč, čili proto jich mám tolik. :)

Navíc mám nastavený Fring i v mobilu, ale ten moc nepoužívám (nicméně to funguje v pohodě, i na WiFi sítích).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...