Rotorhead Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 pouzivate toto nekdo at uz doma nebo v praci...? zajimaji mne zkusenosti jako kvalita prenosu zvuku a jeji zavislost na rychlosti pripojeni k internetu, pouzivany HW, pripadne negativni zkusenosti s operatory atd. Citovat
Vítek1 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 v praci to mame od t-mobile presli jsme normalne od O2 z klasicke pevne vetsinou neni poznat rozdil akorat se tam dala jakasi krabicka ktera se musela nastavit. akorat mame 2 mega net a kdyz se neco zacne stahovat tak obcas zasek Citovat
Návštěvník Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Před časem jsem používal Viphone a bylo to dobrý. Měl jsem jen v PC nainstalovanou od nich aplikaci a sluchátka. Neměl jsem aparát jako takovej. Bylo to v době kdy jsem měl net od tenkrát ještě Telecomu 128Mb a chodilo to naprosto v pohodě. Od tý doby co mám dobrou smlouvu na mobil, tak volání na pevnou linku už neřeším. VoIP volání je dobrá volba a vůbec se toho neboj. Dokonce myslím někteří dávají za registraci jakýsi bonus myslím 30 - 50kč jako na testování. Regneš se, stáhneš prográmek a můžeš to vyzkoušet. Edit. Aha, tak sorry těch 30,- tě bude stát registrační SMS, ale jsou i jiní poskytovatelé. [upravil dne 6/11/11 07:19 od kirkiz] Citovat
BV406 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 mame nove na firme, asi dva tydny, ceny neresim, jsme vip zakaznici o2, ale s kvalitou to neni nijak slavne, dvakrat denne aktualizuje sit, v tu dobu nefunguje ani telefon ani net, sem tam, kdyz hovor prijmu, tak se mi po pul minute proste zrusi ... no, zatim skoda mluvit Citovat
godzila.01 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Máme na firmě už přes rok a za tu dobu jsem nezaznamenal jakýkoli problém ani s telefony ani s netem (asi jednou se musel restartovat modem, ale jinak perfekt)... Citovat
koblih69 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Ten co máme na firmě funguje OK, ale poměrně často mi volá nějakej číňan nebo Ind a z 5-ti hovorů se to u 3 ihned po zvednutí přeruší, škrčí v tom... takže mám obě zkušenosti... Citovat
godzila.01 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Nám tedy nevolají ze zahraničí (krom Německa), ale fakt to jinak funguje perfekt, nestává se že by hovor vypadával, nebo byla špatná kvalita.... Citovat
Péťa Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Co myslíš konkrétně VoIP telefonií. Jestli firemní ústřednu s VoIP telefony, tak není problém. Vše jde po LAN (WAN) s dostatečnou rychlostí. Ale pokud chceš domů VoIP telefonování přes internet, tak do toho bych šel snad jen, pokud voláš často na pevnou linku v zahraničí. Jinak bývá kvalita často kolísavá. Osobně VoIP doma používám, ale telefonování jsem už vzdal, mám k lince připojený jen domácí alarm. Až se probere Hurvajz, určitě taky napíše své zkušenosti. Citovat
Milan+ Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Před časem jsem používal Viphone a bylo to dobrý. Měl jsem jen v PC nainstalovanou od nich aplikaci a sluchátka. Neměl jsem aparát jako takovej. Bylo to v době kdy jsem měl net od tenkrát ještě Telecomu 128Mb a chodilo to naprosto v pohodě. Od tý doby co mám dobrou smlouvu na mobil, tak volání na pevnou linku už neřeším. VoIP volání je dobrá volba a vůbec se toho neboj. Dokonce myslím někteří dávají za registraci jakýsi bonus myslím 30 - 50kč jako na testování. Regneš se, stáhneš prográmek a můžeš to vyzkoušet. Edit. Aha, tak sorry těch 30,- tě bude stát registrační SMS, ale jsou i jiní poskytovatelé. [upravil dne 6/11/11 07:19 od kirkiz] Dobrá smlouva s operátorem a je to v poho,taky jsem se nad tím zamýšlel ale co mám od Otů 1080 volných minut každý měsíc do všech sítí v jakoukoli dobu,tak je to super,jen sms musím mimo víkend do jiné sítě platit. Takže raději zpět zavolám. Citovat
Rotorhead Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 Peta: napadlo mne to pouzivat na doma a trochu snizit naklady na volani, tak jenom jsem chtel vedet, jaky jsou zkusenosti, protoze jsem s tim nikdy neprisel do styku. [upravil dne 6/11/2011 13:17 od Rotorhead] Citovat
Milan+ Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Dobrá smlouva s operátorem a je to v poho,taky jsem se nad tím zamýšlel ale co mám od Otů 1080 volných minut každý měsíc do všech sítí v jakoukoli dobu,tak je to super,jen sms musím mimo víkend do jiné sítě platit. Takže raději zpět zavolám.[/rquote] Jo a dodatek ,je to za cenu 225czk včetně dépéhá Citovat
Vítek1 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 zkus klikniavolej.cz ja mam sluzebni a soukromej telefon a na soukromim mam starej tarif odepis (vsechni mame v rodine vodafone a 40 volnejch minut me staci) a kdyz potrebuju volat o vikendu jinam nez na vodafone tak tuhle sluzbu obcas vyuzivam abych neprovokoval se sluzebnim a zatim OK Citovat
BV406 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 mame nove na firme, asi dva tydny, ceny neresim, jsme vip zakaznici o2, ale s kvalitou to neni nijak slavne, dvakrat denne aktualizuje sit, v tu dobu nefunguje ani telefon ani net, sem tam, kdyz hovor prijmu, tak se mi po pul minute proste zrusi ... no, zatim skoda mluvit tak dnes pry prijdou servisaci a uvidi se, asi pry mame nejaky smejd pristroj ... Citovat
Kurt Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Pokud máš spolehlivé připojení k internetu, jdi do toho - ušetříš. Já používám Gigaset A580IP (cca 1500kč) a operátory Odorik, IPVOX a Mikrotech - všichni mají paušál 0kč, čili proto jich mám tolik. Navíc mám nastavený Fring i v mobilu, ale ten moc nepoužívám (nicméně to funguje v pohodě, i na WiFi sítích). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.