bubakkaja Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Ale neříkám jen cikáni ale v jednom příspěvku výše byla zrovna tahle situace.Být v tom metru tak mu ten kokos rozloupnu jak kokosový ořech čímkoliv co bych měl po ruce.První reakce většinou bývá správná a adrenalin jde nahoru hned proto ta tma před očima. Citovat
Medvěd Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Šalda někdo jiný by to prostě řešil jinak..., předjíždět poldy a blokovat auto--to asi jen do US filmů... Holt my s nižšími ročníky výroby už asi nejsme tak bojovní, páč jsme už dávno zjistili, že to k ničemu nevede. Ti s nižším počtem dnů prožitých na světě se k tomu z 90% taky časem dopracují - život přece není o vzájemném vybíjení jednotlivců mezi sebou Citovat
bubakkaja Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Nejde o vybíjení ale upřímnou výměnu názorů co se smí a co ne. Chci se dostat do doby kdy na motorce přijedu kdekoliv nechám na sedle helmy a jít se s manželkou projít. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Medvěd asi tak nějak:) [upravil dne 6/11/11 10:08 od ozzy56] Citovat
koblih69 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 No Medvěde hlavně mě překvapilo, že jsi to napsal. Já když tu před nedávnem komentoval podobnou akci PP tak se na mě strhla docela dobrá vlna nevole... Dám příklad - v úterý stojím dole v Karlíně - vedle mě Passat, stojíme na červenou. Najedou blikačky a v zrcátku vidím jak Policajti honí motorkáře. Vypadalo to, že motorkář se protáhne mezi námi dvěma. To se mu povedlo ale policajti byli tak rozjetí žře to vypadalo, že nás napálí zezeadu. Já se jen připravil na ránu, ale ten v passatu vedle vyměknul a uhnul do křižovatky kde jednak málem srazil toho motorkáře ( oba tam tím pádem vjeli do křižovatky na červenou ) . Policajti nakonec moje auto těsně minuli zleva a smykem projeli křizovatkou. Co tím chci říct, že i s těma majákama je celkem problém nic nezpůsobit, někoho nepřizabít a pod. Takže jsem zastánce toho aby se podobné zásahy nechali na policii nebo na akční fimy a nepřihodilo se tak ještě něco horšího. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Jasne Ked sa k tomu takto postavia vsetci ludia, tak tu budu mat zlodeji raj Dokud se problem netyka vas samotnych, tak proste max. tak zdvihnout telefon a ohlasit to na policii ... A potom ze tu mame tolik zlodeju ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 dnes uz jen malokdo pomuzen nekomu v nouzi, spise vsak bliznimu, ale i to uz se nedeje. Je o o aroganci, strachu, apod. a to jsme si v sobe vypestovali za 20 let. Drive si pamatuju, ze bylo normalni, ze se lidi spolu v autobuse bavili, dnes jsou za exoty.... Citovat
Péťa Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Úplně Medvěda chápu. On nikde nenapsal, že by byl lhostejný a nechal je jen projet okolo. Ale vemte si, že v tom ukradeném autě byly dvě děcka. Určitě za nic nemohly a přesto to mohlo pro ně dopadnout hodně špatně. A to jenom pro pár mizerných plechů. Prostě zavolat Policii ČR a auto sledovat, dokud si ho Policie nepřevezme. Pak to je na nich. I já bych se chtěl jednou dožít doby, kdy bude normální nekrást. Nechápu, proč vychováváme děti tak, že se musí vše zamykat. Citovat
bubakkaja Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 O nás už tak ani nejde my si už zvykli ale třeba se toho dožijou naše děti.To že tam jsou děti si nevšiml hned pak už to asi nechtěl nechat být když se to tak vyhrotilo. Citovat
Jeny Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 mě spíš udivuje, že je někdo tak hloupej, že ukradne starej, těžce nenápadnej šuplík Citovat
.mycTD Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 respekt kazdemu, kdo se k takove situaci dokaze postavit celem. resit tady od stolu, co tim vsechno mohli/nemohli HYPOTETICKY zpusobit asi neni na miste a prijde mi to spis jako alibizmus, proc bych to ja neudelal. jsou to dospeli lide, tak snad dokazali zhodnotit pripadna rizika na miste. ja si taky nejsem 100% jistej, jestli bych se kvuli nekomu pral v metru, ale rozhodne bych si nedovolil moralizovat nad nekym, kdo se o to aspon pokusi. Citovat
Šalda Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Tady nejde o žádný vybíjení lidí, ale prostě nemůžu někde jen tak stát, a dívat se jek někoho napadají a podobně, to mě přijde jako velká trágedie a selhání. Prostě bych se nemohl otočit zády a chovat se jakoby nic a přitom si říkat: Ještě že se to nestalo mě. Nemohl bych se potom na sebe do zrcadla podívat. To je stejný jako když by napadli mě, a taky bych doufal že mě okolí pomůže. Je to stejný jako třeba u kapsářů v šalině, jedna paní se s nimi hádá, a další cestující jen stojí a raději se dívají ven z okna, z toho je mě na blití. Momentálně nepřemýšlím nad tím, že by mohli třeba vytáhnout nůž a podobně, prostě pomůžu a je to. Z osobníchzkušeností vím, že většinou stačí jen něco říct, a kapsáři a jim podobní toho nechají a raději utečou, takže ani k žádnýmu konfliktu nemusí přijít. Citovat
OK406 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Z praxe mohu potvrdit, že když už se něco děje, tak se lidé snaží pomoci alespoň navigací, kudy jedou a popřípadě, pokud to neznají, tak popisují okolí, co právě vidí. Jinak pak už je to na našich schopnostech poznat, kde se nacházíme. Bohužel, někteří kolegové nemají takovou místní znalost a proto se zdá, že se nikdo nechytne. Jinak tam píší pravdu, že s Š-Octavií 1.6i combi i s krátkou verzí se těžko něco dožene!! Jinak vždy dávej te pozor, proti komu se provádí zákrok! Protivník může jednat impulsivně! Takže opatrnost! Může zmizet v cizině !! Neriskovat zbytečně a nepodceňovat svou sílu a umění. Takových jsou plné hřbitovy! Pokud mohu doporučit, vždy volat na 158 a ne na 112! To je zdržení, jelikož musí přepojovat a to nějakou chvilku trvá!! Citovat
GhostBoxer Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Jsem trošku zklamaný. Čekal jsem nějaký akčnější fota, pouta, jelita na zádech, plno krve. Být to v Lázních Bohdaneč, tak mají od Řehoře minimálně brokovnicu v hubě a zboku jištění snajpry. Jinak palec nahoru za všímavost a odvahu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.