Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Keď tak, tak kuknem dovnútra až zajtra.

Aha, edit, až teraz cez notebook vidím, že sú tam dve krabičky, vtedy som pozeral cez mobil a tú menšiu som nevidel a tú asi nemám.

[upravil dne 10/11/12 20:53 od marko306]

Odesláno

viem, ze som to mal otvorene, aj som to asi odfotil, ale neviem najst tu fotku, skusim este raz. Pamatam si, ze tam bol plosak, komplet zaliaty a nejaka vacsia suciastka, mozno rele...

• O 5 týdnů později...
Odesláno

No jo, já si nevšiml, myslel jsem že to je jen bílé dno. Ono tam něco bude. Ale proč to tam je? Kam vedou kabely a je to dodělávané a nebo to vypadá jako origo? Vyhlaš pátrání.

• O 6 let později...
Odesláno

Po velmi dlhom case sa vratim ku tejto teme. Zizstil som, ze ta zahadna krabicka je "napichnuta" na kablovy zväzok, ktory ide zo snimaca tlaku na Common Rail liste. Takze opät nie som mudrejsi. Netusite, ku comu by to mohlo byt?

Odesláno
před 4 hodinami, manco napsal:

Po velmi dlhom case sa vratim ku tejto teme. Zizstil som, ze ta zahadna krabicka je "napichnuta" na kablovy zväzok, ktory ide zo snimaca tlaku na Common Rail liste. Takze opät nie som mudrejsi. Netusite, ku comu by to mohlo byt?

od roku 2011 řešíš nějakou chu..vinu ?😲

Odesláno

neriesil som to doeraz, len mi to prislo pod ruku... a kedze tam bol zmotany kabel krizom krazom, tak som ho len chcel odpratat. Riesil som tecuce prepady.

Odesláno
před 9 hodinami, ozzy56 napsal:

od roku 2011 řešíš nějakou chu..vinu ?😲

Nenapadlo me nic jineho. Resi co ma v aute za krabicku, pak to necha 7 let odlezet a najednou ho to zase zajima😀 Nebo jsi 7 let resil tekouci prepady?😀

Ja co jsem videl powerboxy, tak ty se pres konektory vpojovali do svazku, nevidel jsem ze by na ne byla udelana originalni odbocka ze svazku...

Odesláno

asi tak, zacal mi tiect prepad, spomenul som si na to, ked som to mal odstrojene a mal som moznost viediet, kde ten kabel ide. Je evidentne, ze to nie je original instalacia. 

20190707_084044.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...