Přejít na obsah

manco

Uživatel
  • Počet příspěvků

    285
  • Registrace

Vše od uživatele manco

  1. manco

    Schema pre zadne zdruzene svetlo

    nevie nikto poradit prosim?
  2. Dobry den, nema prosim niekto schemy pre zadne osvetlenie rv. 2013 ? odisiel mi cely modul, kostra je v poriadku, nesvieti smerovka, obrysove ani brzdove. druha strana je v poriadku. Samostatne poistky to nema. Vopred velka vdaka. Juraj M.
  3. Podarilo sa mi problem vyriesit, pomohla vymena poskodeneho magnetickeho kruzku...
  4. Zdravim, mam podobny problem, P0337 a P0338 sa mi objavia pri otackach 2500/min. pri nizsich nie. Ak aj vytocim motor (2.0 HDi RHF PEU407), zacne trhat, objavia sa zavady. Dovtedy taha normalne. Robil som rozvody, menil som snimac kluky. Vopred Vam dakujem za tipy, alebo vase skusenosti. Juraj M.
  5. manco

    Řetězový rozvod

    Zdravim, bolo by mozne poslat navod aj mne? uz vopred dakujem velmi pekne.. J.
  6. manco

    Spojkovy pedal

    presne to som pisal, vymena spojky, zotrvacnika... nadherny chod pedalu a po chvily, bum, zlomenina. Ja som dokazal prist, este ma zastavili chlapci mladi policajtski, bol som podozrivy z pomalej jazdy... tak som im vysvetlil situaciua museli ma roztlacit, aby som vedel zaradit kvalt
  7. manco

    Spojkovy pedal

    Zdravim, mne sa to stalo tiez, kratko po vymene spojky, podobne priznaky. Pozvarali sme a funguje dalej.
  8. manco

    Neznama krabicka

    jasne, presne tak som to myslel, len potrebujem original kabel bez toho
  9. manco

    Neznama krabicka

    hej, len potrebujem nahradit ten original kabel, aby som to vedel porovnat. s tymto autom nepotrebujem robit sprinty, to mame take "lážo-plážo", pri nom je dolezita spolahlivost
  10. manco

    Neznama krabicka

    asi tak, zacal mi tiect prepad, spomenul som si na to, ked som to mal odstrojene a mal som moznost viediet, kde ten kabel ide. Je evidentne, ze to nie je original instalacia.
  11. manco

    Neznama krabicka

    neriesil som to doeraz, len mi to prislo pod ruku... a kedze tam bol zmotany kabel krizom krazom, tak som ho len chcel odpratat. Riesil som tecuce prepady.
  12. manco

    Neznama krabicka

    Po velmi dlhom case sa vratim ku tejto teme. Zizstil som, ze ta zahadna krabicka je "napichnuta" na kablovy zväzok, ktory ide zo snimaca tlaku na Common Rail liste. Takze opät nie som mudrejsi. Netusite, ku comu by to mohlo byt?
  13. manco

    Posuvné dveře C8

    Ja som menil motor s celym mechanizmom, ale nepomohlo to. Chyba je v riadiacej jednotke. Ako som pisal uz predtym, skrat na jednom z PIN-ov. Otazka je, ci to sposobil motor s brzdou, alebo nieco ine.
  14. manco

    Posuvné dveře C8

    Ja sa na to stale chystam a stale som sa ku tomu nedostal. Vzdy je nieco dolezitejsie bohuzial.
  15. manco

    Posuvné dveře C8

    Zdravim, mam tiez problem s posuvnymi dverami na lavej strane. Diagnostika pise chybu "S1 pin leveho snomace klouzani". Vymenil som motor s celym mechanizmom, ale nepomohlo (jupene z allegro). S kolegom sme ale zistili, ze na riadiacej jednotke (vpravo pod tapacirom) je jeden z pinov skratovany prave na svorkovnici pre lavu stranu. Mam totiz jednotky 2, ale meral som to len na 1. Vyzera to, akoby bol chybny niektory "sváb". Nevrtali ste sa niekto v tom?
  16. manco

    Vyhrivani sedaček 407

    to predsa nie je ziadny problem, s radostou davam: VF36ERHF89L018291 v konektoroch pod sedadlom som nameral nejake hodnoty odporov, ale bez schemy mi to je na 2 veci. Rad by som to spravil, ak to je opraviltelne, aby drahej nemrzla ta jej ritka. Vopre dakujem.
  17. manco

    Vyhrivani sedaček 407

    Zdravim Vas, ak je to mozne, vedel by mi niekto poskytnut schemu zapojenia vyhrievania? nejde mi vodicova strana. Vopred dakujem
  18. manco

    Zadní ostřikovač

    Mal som podobny problem, hadicku som prevliekol dovnutra a tam spojil s tou privodnou. J.
  19. Dakujem, nasel som ten konektor. Odpor snimaca cca 1,6 MOhm :-(
  20. Ahoj, VIN: VF36ERHF89L018291 idealne oboje. Doteraz som riesil iba 807, ale pribudla mi aj 407, tak mam o zabavku viac. Vopred DAKUJEM
  21. Zdravim, nemate niekto prosim schemu toho teplotneho snimaca pre RHF (103kW)? Dakujem
  22. Zdravim, viete mi prosim niekto poskytnut schemu zapojenia toho teplotneho snimaca pre motor RHF (103kW)? Diag pise chybu P2084, potrebujem ho skontrolovat. Kabel ide hned niekam pod pleach, tak chcem vediet, kde konci a kde je konektor. Vopred DAKUJEM!
  23. ja dakujem velmi pekne, za rychlu odpoved. Juraj
  24. Zdravim pani, ak je to mozne nejake blizsie info o VF36ERHF89L018291. DAKUJEM! J.
  25. manco

    Pojistky 807 - plánek

    Ferinko, ak bol ten odkaz adresovany mne, bohuzial som nenasiel ziadnu poistku pre spätne zrkadla
×
×
  • Vytvořit...