Přejít na obsah

kresta5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

O uživateli kresta5

  • Datum narození 17. leden

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Plzeň 1
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kresta5's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. kresta5

    Posuvné dveře C8

    Ahoj, pořád sem se k tomu pořádně nedostal, ale dnes sem se dnes dostal alespoň k tomu, abych sundal tapec a kouknul se do dveří. Bohužel (nebo bohudík) vše tam chodí jak má a veškerá táhla a motůrky jsou na svém místě a pracují jak mají. I jsem tam zkoušel se vším hýbat, odpojit, zapojit, ale ať sem dělal co sem dělal, tak jsem pořád ve stavu, kdy zmáčku tlačítko (ať už ve předu, na sloupku nebo klíči, stejně tak, pokud vezmu za kliku), tak dveře jen odskočí, z kufru se ozve pípnutí (jedno) a jinak se nic neděje. Někdo nějaký nápad na co se dále soustředit, než se vrhnu do výměny motoru, co mi leží už pár měsíců ve sklepě? Díky za tip, pokusím se vše postupně odzkoušet, když už venku začíná být hezky.
  2. kresta5

    Posuvné dveře C8

    Odhaduji, že má, když se dveře uvolní (vycvaknou se ze zámku a odskočí), jen pak ten motor netáhne ty dveře...
  3. kresta5

    Posuvné dveře C8

    No, kouknul sem na to a stejně zatím mám pocit, že to bude motorem. Pojistky OK. Zkontroloval sem uzavírání nádrže a tam to vypadá pouze na mechanickou pojistku, jakmile se otevře nádrž, tak v C sloupku je "zámek", pojistka, co zablokuje posuv dveří. Dveře sem manuálně otevřel do konce, zavřel do konce a také žádná změna. Lanko je na svém místě a vypadá komplet dráha stejně jako na druhé straně. Koukal jsem na ten motor a ten prostě nic nedělá (ani o milimetr se nepohne). Pokud stisknu otevírání dveří na klíči/uvnitř, dojde pouze ke krátkému pípnutí, dveře odskočí (pouze se uvolní zámek) a dál se nic neděje. Kdežto na druhé straně udělá to samé, ale hned vzápětí dveře odjíždějí a po celou dobu pípá, dokud dveře nejsou otevřeny. Nějaké další nápady než se vrhnu do výměny motoru dveří? Zatím na to nebyl čas, tak alespoň eleminuji možnosti, co by mohly tento problém způsobovat. Díky moc za rady a nápady.
  4. Ahoj, jsem čerstvý majitel C8 a potřeboval bych poradit ohledně el. posuvných dveří. Na straně za řidičem mi nefungují, řekl bych že vůbec. Pokud zmáčknu tlačítko uvnitř nebo na klíčku, tak mi jen odskočí, ale neotevírají se, musím ručně a zavřít taky nejdou elektronicky. Mám jiný motor těchto dveří, ale než se dám do výměny, chtěl jsem se zeptat, zda někdo někdy neřešil podobný problém. Nikde jsem tu nic takového nenašel. Je to motorem dveří nebo mám zkusit ještě před výměnou hledat jinde? Díky za každou radu
×
×
  • Vytvořit...