OK406 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Doma mám LG a rodiče ted kupovali dvě LED LG. Spokojenost . Byla samozřejmě možnost porovnat kvalitu obrazu s jinými značkami,ale LG vyšla nejlépe. Citovat
MJSytic Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 (upraveno) OK406, díky za info, ale moc nepomohlo. To je jako, když někdo řekne, že si koupil peugeota Čísla modelů bys neměl? Nebo alespoň řadu... Upraveno 4. březen 2015 uživatelem MJSytic Citovat
OK406 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Rozumím. Psal jsem o porovnání obrazu oproti jiným tv. Co se týká ,,vybavení" televize, tak to jsem nepsal. Škoda, že jsi z daleka. Mám známého ohledně tv a věřím, že by Ti dobře poradil i cenu udělal. Zatím mě skrze tv nezklamal. Sám mám LG s 3D + internet, úhlopříčka 106 cm. V současné době bych si vzal i větší úhlopříčku. Citovat
chuck11 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Mám Philipsku viz odkaz a nemůžu si stěžovat ,mněl jsem před tím 2x LG a kvalitou obrazu na ní nemají. http://www.dno.cz/led-televize-uhlopricka-46-50/philips-47pfl7108k-bila/?utm_source=heureka.cz Citovat
Jarouš307 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Toho Panasonica kterého uvádíš jako favorita jsem do naší domácnosti pořídil před vánocemi loňského roku. Byla zrovna v akci a dle parametrů a recenzí jsem se rozhodl. Po cca. třech měsících užívání jsem naprosto spokojen. A nejen já, ale celá rodina je za jedno, že jsme koupili dobře. Máme Tv od O2 a u nás není problém s dostatkem streamu pro TV. Jen když jsem já, manželka a dcera na netu, tak je to trochu znát, ale jinak jsou HD programy naprosto Good!! Vykreslení barev je fakt příjemné a černá je prostě černá. Nemám a neměl jsem zkušenost s jinými LCD LED tv, ale hned vedle TV jsou sloupové repro s černou plochou repro a když to porovnám se zobrazením TV, tak je to prostě černé. Je to technologie Direct LED, tak se lépe prokresluje kontrast černé, než u Edge LED. Uživatelsky je TV fakt bezva. Používáme jen ovladač s touch padem. I hlasové zadávání např. do Youtube je naprosto bez problémů. Někdo tu psal, že psaní textu přes ovladač je vopruz. To je pravda, tak jsem si stáhnul přes Play obchod Appku na ovládání TV a text tam píšu snadno jako smsku - pohoda. Nehledě na to, že jde úplně v pohodě Miracast a co potřebuji si v mžiku prohlédnu na TV. Je to naše první Smartka, ale ty funkce jsou fakt vychytaný. Mám TV sdílenou v domácí Wifi síti a kdokoliv cokoliv si hned přehraje, nebo prohlídne. Ostatní nabídka je více méně na každém uživateli, co preferuje. U nás hlavně Youtube, prohlížeč, Voyo. Aktivní 3D nepoužíváme. Brýle stojí cca. 1700 peněz a na to jim ... . Díky tomu je TV 1200 Hz, aby bylo vykreslení co nej, ale stejně je to jen marketingový tah. Všechny TV jsou 50 Hz, protože to je vstupní signál a záleží jen jak je vychytaném softwarovém dopočítávání a procesoru. Závěrem: Jsem s Panasonicem spokojený a víc to neřeším Citovat
MJSytic Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Jarouš307: Tak to mám kliku, že jí zrovna máš A jak je to s pozorovacími úhly? Myslím např. když na TV koukáš např. 2m mimo osu. Ještě se dá za ty stejný peníze koupit o řadu vyšší model- s IPS a pasivním 3D, i když o palec menší http://panasonicstore.cz/d/panasonic-tx-47as650e-119cm-led-tv-akce-volejte-774-221-482-3-pro-individualni-cenu-1000217/ Ale na diskuzích se píše, že ta 640 je na tom s obrazem líp chuck11: Pěkná, ale drahá Citovat
vendelinek Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Ja jsem vysazenej na samsungy,behem peti let jsem poridil tri,vsechny jdou,v obyvaku,v loznici a babicce Citovat
Jarouš307 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Protože máme obývák dispozičně tak, že na TV koukáme ze všech úhlů sezení skoro přímo, tak jsem se musel jít podívat. Takže,, pozorovací úhly naprosto v pohodě. Když budeš mít Tv na stěně a budeš stát za rohem, tak na ní (ne)uvidíš Né, já myslím v pohodě, cca 180 stupňů je normálně vidět. Ale jinak jak jsem psal, nemám tuto TV s čím porovnat. Před ní jsme měli léta klasickou Tv od JVC. Ač nechci jakkoliv lobovat, tak jsme fakt moc spokojeni a užíváme si filmy jako nikdy. Toliko můj subjektivní názor. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 (upraveno) u nás taky 3x samsung a max spokojenost ale ten v obývaku bude novej časem http://www.okay.cz/55-samsung-ue55hu7100/ stačí se podívat v electrowordu,okay atd samsung ma nejlepší obraz Upraveno 4. březen 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
MJSytic Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 (upraveno) OK, to jsem rád. Já když kouknu na TV, co mám teď, tak pod úhlem 45°, tak už je vidět zkreslení barev. A to je S-IPS panel. Ale jak říkám - 7 let. To je prakticky pravěk Ještě jsem se dočetl (https://www.avforums.com/review/panasonic-as640-tx-48-40-55-as640b-LED-TV-review.10436), že je tam nějaký problém právě s tou frekvencí. Ty předpokládám nic nepozoruješ? Nevím, jestli se to pak nevyřešilo upgradem firmwaru vendelinek: Samsung by mi asi taky nevadil. Máš nějakej tip? Ale většina má konektory na druhé straně, tak bych musel předělat vedení kabelů (mám to skryté za SDK) Lukaydo 407: V prodejnách mají nejlepší obraz TV, kterých se chtějí zbavit Upraveno 4. březen 2015 uživatelem MJSytic Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 http://televize.heureka.cz/samsung-ue48h6200/ ta je nejprodávanější ale asi nebude nic extra,samsung jsou dobré ale ty co stoji víc bohužel takže lepší volba bude ten panasonic nebo lg Citovat
vix Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Mě to vysvětlili v jednom velkokšeftě takto: "Ještě loni jsme byli - Audio video" Dneska jsme pouze :" Spotřební elektronika" Takže koupit to, co když exne buď oželím nebo nějak vyreklamuju. Citovat
celda1970 Odesláno 4. březen 2015 Odesláno 4. březen 2015 Pořád jsem zastánce toho,že plazmu...pozorovací úhly a podání barev.....na to ledky nemají. Samo že mají větší spotřebu...ale za ten obraz mi to stojí. Sám mám kombinaci UPC HD+ CA modul v plazmě LG 42". Citovat
Pacho69 Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 (upraveno) celda: Obávám se, že plazmy jsou už bohužel mimo. Nejlepší panely dělal Pioneer/Matsushita a ti s nimi skončili. Korejci jen dojížděj linky, aby se jim zaplatily. Panely od LG jsou sice černý, ale jinak hodně průměrný. Na THX specifikaci panasoniců prostě nemají. No i LCD IPS panely mají THX specifikaci, ale černé prostě nejsou. A jiné technologie jsou zatím v nedohledu (nebo jen v mobilech, jak vždy koukám na šedivý "Clear Black" IPS a černý AMOLED). Lukaydo: tvé lobování za Samsung je vtipný. To že je něco nejprodávanější neurčuje jeho kvalitu. Windows jsou nejprodávanější systém na PC, jsou nejlepší? Android je nejprodávanější systém na mobilních zařízeních. Je nejlepší? Za mě - Samsung - hromada funkcí na jedno vyzkoušení. Ano Samsung má nejlepší obraz v demo módu v krámě. Pokud ti to stačí... Téměř vždy je to o panelu. MJSytic: Já mám tedy panel IPS, není černý, pozorovací úhel v podstatě jakýkoliv není problém. K určitému ztmavení (cca 10-15%) dochází. Podsvícení je edge, takže pokud je dynamické, jsou samozřejmě vidět pásy. Ale jinak je panel brilantní, o tom žádná. Z mého pohledu (a při výběru jsem vyzkoušel leccos) má LG uživatelský model daleko přívětivější, ale zase až u těch dražších modelů. Ty levnější, to je zase otřesné. Ale neumím určit, kde se to láme. Zase nelze říct, že japonec = dotažený soft. Potkávám se na prezentacích s chytrou TV Sharp a musím říct, že co do uživatelského "komfortu", je to něco otřesného. Z japonců nejlépe hodnotím Panasonic, pak Sony, které je výbavou obvykle chudší a v levných TV nemá moc dobré panely. Upraveno 5. březen 2015 uživatelem Pacho69 Citovat
rhinos Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 ono je otazka jestli na tu telku chces koukat a nebo testovat jestli cerna je dostatecna cerna,jestli z leveho rohu pokoje vidis dokonale obraz,jestli ta obnovovaci frekvence ti staci atd atd Ja poridil behem jednoho roku dva samsungy.Jednu 102 a jednu 80.Ta 80cm je pouzivana i pro hrani her na PS4.A za me jednoznacne spokojenost Citovat
MJSytic Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 Chlapi, nehádejte se Já chtěl jen poradit nějaký modely do 15tis + třeba jestli by měl někdo osobní zkušenost s nějakou takovou telkou. Teď jsem třeba koukal na tuhle: https://www.alza.cz/50-panasonic-tx-50as520e-d783086.htm Myslím, že je to takovej slušnej kompromis Akorát, že dopoledne byla za 13490,- a teď už je o litr dražší Takže tím její výhodnost poněkud klesla. Ale takhle se to prostě dělá - aneb jak usměrnit zákazníka Citovat
rhinos Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 tak nikdo te nenuti to v Alze koupit.... Jinak na alzu pozor uz zdaleka neni nejlevnejsi... Naposled kdyz jsem kupoval vyjel jsem si konkurenci a pak jim tam napsal ze to dokazu sehnat jinde levneji a zda mi to dodaji za cenu konkurence...odpoved znela ANO.Ale od te doby si na ne davam pozor. Zaroven jsem zjistil ze i ve velkych eshopech se da licitovat o cene a od te doby to prubezne zkousim. Citovat
MJSytic Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 Tak s tím nákupem máš pravdu. Já to beru i z pohledu případné reklamace - je to blízko. Ale minulou TV jsem koupil v Písku, takže... O garanci nejlepší ceny vím. Uvidíme, jak se bude prodavač snažit, až tam vyrazím na obhlídku Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 (upraveno) mě taky udělala Alza cenu asi - 800Kč a dorovnali nejlevnější nabídku na Heurece Upraveno 5. březen 2015 uživatelem Charlie 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.