OK406 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Děkuji všem za rady. Jinak Radek Hurvajz má pravdu. Jde o to, že to má vše, co chci od televize ( wifi, usb, možnost karty, apod.). Jinak mám kabelovou telezi. A i cena je dobrá. Jinak musím přiznat, že elektroniku kupujeme u člověka, který mám vždy dobře poradil a udělal cenu, ať se jedná o dvd, videokameru, přenosné dvd apod. . 3D je druhořadé. [upravil dne 30/10/12 21:42 od OK406] Citovat
Feelly Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 No tak 3D jsem mu řekl proto protože v té cenové relaci se Samsung s 3D pohybuje a na víc to LG bylo 3D. Výbavu sem teda nemyslel kuži a ESP a ASR a tak :D Ale třeba SMART TV má pěknej Design je teda pravda že to LG za 20 ma design jako SAMSUNG za 50.. To nepopíram. Jinak myslím i Wi-Fi ovladaní televize přes smartphone a takovéhle ty blbosti k výbavě. Nevim no každej ma jinej nazor a každej je zastancem jiné značky Citovat
OK406 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Co se týká ovládání internetu, tak to už má v sobě. Nevím, jak to správně nazvat. Prostě nemusím už nic přikupovat. Citovat
koblih69 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Děkuji všem za rady. Jinak Radek Hurvajz má pravdu. Jde o to, že to má vše, co chci od televize ( wifi, usb, možnost karty, apod.). Jinak mám kabelovou telezi. A i cena je dobrá. Jinak musím přiznat, že elektroniku kupujeme u člověka, který mám vždy dobře poradil a udělal cenu, ať se jedná o dvd, videokameru, přenosné dvd apod. . 3D je druhořadé. [upravil dne 30/10/12 21:42 od OK406] Oldo jenom lehkou poznámku, tomu o kom píšeš jsme prodávali mnoho let Samsung, mimo to, že ty Tv stojí v létě v zimě venku na mrazu a dešti, což jistě pravidelně vídáš, byl vyhlášený jednou věcí. Všem zákazníkům říkal, že jim udělá cenu, realitu si porovnej sám s nabídkou na internetu. Udělám cenu znamenalo, že to jinde v akcii bylo i o 30% levnější... ...ale nepředpokládám, že by sis dal poradit. Citovat
OK406 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Mirku, nechci tu nic rozebírat. Neznám tu situaci. Zatím jsem spokojený a nejen já. Co se týká ceny, tak na internetu taková není. O 30% slevy, jak píšeš, nemluvě. Jinak zde jsem v příspěvku položil dotaz ohledně televize a né odkud je (prodejna či majitel=toho neznám). Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Sel bych asi do panasonic neo pd plasmy... Citovat
Kloub Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 taky se chci zeptat na smartku, moc se v tom ještě nevyznám, chci samsung s cenou okolo +- 12 tisíc vidím docela dost smart TV se zabudovanou wifi nebo bez s přípojkou na kabel přes router, jaký je v tom praktický rozdíl? to jako když nebude wifi tak s ní nemůžu chodit na záchod? kabel není problém natáhnout a je to podle mě i stabilnější (rychlost, nepadá to atd.) jen mě napadá zda se dá k telce přidělat klávesnice s myší, nevím jak tento systém funguje ale předpokládám že to bude nějak přes USB a nee přes wifi? díky za rady případně za pomoc;) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 mám Smart-ku Samsung UE40ES5500W je tady ve vlákně a maximální spokojenost klávesnice a wifi koukni tady [upravil dne 7/2/13 19:37 od Gabriel 307] [upravil dne 7/2/13 20:27 od Gabriel 307] Citovat
Kloub Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 Super takže se potvrdily moje myšlenky že wifi není potřeba;) Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 jeden poznatek,TV+ROUTER přes kabel,NOTEBOOK+ROUTER přes wifi -všechno jedna síť ,když jsem koukal na něco ve FullHD co bylo v notebooku a přes aplikaci AllShare se přenášelo přes wifi do TV tak se to někdy seklo po přepojení všeho přes kabel (notebook+router) se to už nestalo :papa [upravil dne 7/2/13 20:06 od Gabriel 307] Citovat
Kloub Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 tak zase jsem koumal a dívám se na technický popis smart TV a musím se ještě zeptat..... k čemu slouží funkce Vestavěný prohlížeč a Podpora webových aplikací? jeden typ TV má jen třeba vestavěný prohlížeč, druhý typ má oboje a třetí typ nemá ani jednu zmíněnou funkci ale přípojku na kabel z routru má Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 zdarec jsem na mobilu v praci,neprohlížim net ale napíšu ti jak to asi je některé tv mají v sobě prohlížeč z důvodu že na nich šlape internet některé ho nemají a mají konektor na síťový kabel z důvodu že mají aplikaci AllShare na zdílení videa,fotek,hudby z počítače do televize kamarád má taky síťovej má AllShare ale nemá internet ani aplikace edit:možna jsou i modely kde jsou jenom aplikace a AllShare a není tam prohlížeč a nemůžeš normálně něco koukat na netu i když je k internetu TV připojena kvůli těm aplikacím [upravil dne 10/2/13 15:50 od Gabriel 307] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 tak podle toho co vím ja a co jsi našel ty jsou TV - web+prohlížeč+aplikace+AllShare-to mám ja - web(jen pro aplikace a aktualizaci firmwaru)+aplikace+AllShare - samotné AllShare- to má kamarád všechny mají síťový konektor Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Tož, umřel mě 2.5roku starý Sharp. Oprava by stála 4500kč, řídící modul je mrtev. Poradíte jakou tv. Chci úhlopříčku 80cm, automatické snížení hlasitosti při reklamě, přehrávání z USB, nic víc nepotřebuji. Chtěl bych LG. Hledal jsem nějakou, a nikde jsem se nedočetl, že umí automaticky snížit hlasitost. Citovat
MJSytic Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Co jsem pátral, tak automatický snižování hlasitosti v našich končinách nefunguje Já ho v TV mám a změnu při jeho zapnutí/vypnutí nepozoruju. Našim se před několika dny kupovala 42LS3400 a ta tu funkci má taky a je pravda, že při zapnutí se zvuk trochu změní, ale jestli to funguje, potvrdit nemůžu (že by filmy na Primě byly konečně stejně nahlas jako u ostatní stanic???) Ohledně značky. Já mám vyzkoušené LG (svojí mám 5let) a teď i 2x \"Hnůjdej\" a ty mě příjemně překvapily kvalitou obrazu a jednoduchým ovládáním. Na rozdíl od Samsungu kupovaného loni k Vánocům. Složitěji to třídění programů snad ani vymyslet nejde Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 ja mám,třeba funkci která reguluje hlasitost když přepínáš programy,reklamu jsem zatím nezjistil MJSytic :třídění má Samsung ale když už víš co a jak tak je to pohoda Citovat
koblih69 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Tož, umřel mě 2.5roku starý Sharp. Oprava by stála 4500kč, řídící modul je mrtev. Poradíte jakou tv. Chci úhlopříčku 80cm, automatické snížení hlasitosti při reklamě, přehrávání z USB, nic víc nepotřebuji. Chtěl bych LG. Hledal jsem nějakou, a nikde jsem se nedočetl, že umí automaticky snížit hlasitost. LG je dobrá volba, pokud ti nevadí trochu si připlatit tak Samsung. O ostatních značkách dneska nemá moc smysl uvažovat. Co se týká snížení hlasitosti tak poslední dobou jsem tuhle volbu viděl snad u každého přístroje, ale nikde to uspokojivě nefungovalo. LG LCD máme doma 3 a všechny volbu aut. hlasitosti mají. [upravil dne 6/7/13 16:58 od koblih69] Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Můj Sharp automatické snížení hlasitosti měl, a fungovalo to na jedničku. Všechny programy měly stejnou hlasitost a reklamy nebyly hlasité. [upravil dne 6/7/13 17:31 od Roman Bazi] Citovat
Péťa Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Není zákon, že od .... (teď nevím od kdy) bude muset být reklama stejně hlasitá, jako filmy? Citovat
koblih69 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Ten zákon platí myslím od 1.6. a už i nějaká správní řízení běží, takže je naděje... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.