Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Děkuji všem za rady. Jinak Radek Hurvajz má pravdu. Jde o to, že to má vše, co chci od televize ( wifi, usb, možnost karty, apod.). Jinak mám kabelovou telezi. A i cena je dobrá. Jinak musím přiznat, že elektroniku kupujeme u člověka, který mám vždy dobře poradil a udělal cenu, ať se jedná o dvd, videokameru, přenosné dvd apod. . 3D je druhořadé.

[upravil dne 30/10/12 21:42 od OK406]

Odesláno

No tak 3D jsem mu řekl proto protože v té cenové relaci se Samsung s 3D pohybuje a na víc to LG bylo 3D. :)

Výbavu sem teda nemyslel kuži a ESP a ASR a tak :D :D

Ale třeba SMART TV má pěknej Design je teda pravda že to LG za 20 ma design jako SAMSUNG za 50.. To nepopíram.

Jinak myslím i Wi-Fi ovladaní televize přes smartphone a takovéhle ty blbosti k výbavě. :)

Nevim no každej ma jinej nazor a každej je zastancem jiné značky :P

Odesláno
Děkuji všem za rady. Jinak Radek Hurvajz má pravdu. Jde o to, že to má vše, co chci od televize ( wifi, usb, možnost karty, apod.). Jinak mám kabelovou telezi. A i cena je dobrá. Jinak musím přiznat, že elektroniku kupujeme u člověka, který mám vždy dobře poradil a udělal cenu, ať se jedná o dvd, videokameru, přenosné dvd apod. . 3D je druhořadé.

[upravil dne 30/10/12 21:42 od OK406]

Oldo jenom lehkou poznámku, tomu o kom píšeš jsme prodávali mnoho let Samsung, mimo to, že ty Tv stojí v létě v zimě venku na mrazu a dešti, což jistě pravidelně vídáš, byl vyhlášený jednou věcí. Všem zákazníkům říkal, že jim udělá cenu, realitu si porovnej sám s nabídkou na internetu. Udělám cenu znamenalo, že to jinde v akcii bylo i o 30% levnější...

...ale nepředpokládám, že by sis dal poradit.

Odesláno

Mirku, nechci tu nic rozebírat. Neznám tu situaci. Zatím jsem spokojený a nejen já. Co se týká ceny, tak na internetu taková není. O 30% slevy, jak píšeš, nemluvě. Jinak zde jsem v příspěvku položil dotaz ohledně televize a né odkud je (prodejna či majitel=toho neznám).

• O 3 měsíce později...
Odesláno

taky se chci zeptat na smartku, moc se v tom ještě nevyznám, chci samsung s cenou okolo +- 12 tisíc

vidím docela dost smart TV se zabudovanou wifi nebo bez s přípojkou na kabel přes router, jaký je v tom praktický rozdíl?

to jako když nebude wifi tak s ní nemůžu chodit na záchod?:D

kabel není problém natáhnout a je to podle mě i stabilnější (rychlost, nepadá to atd.)

jen mě napadá zda se dá k telce přidělat klávesnice s myší, nevím jak tento systém funguje ale předpokládám že to bude nějak přes USB a nee přes wifi?

díky za rady případně za pomoc;)

Odesláno

jeden poznatek,TV+ROUTER přes kabel,NOTEBOOK+ROUTER přes wifi -všechno jedna síť ,když jsem koukal na něco ve FullHD co bylo v notebooku a přes aplikaci AllShare se přenášelo přes wifi do TV tak se to někdy seklo

po přepojení všeho přes kabel (notebook+router) se to už nestalo ;):D:papa

[upravil dne 7/2/13 20:06 od Gabriel 307]

Odesláno

tak zase jsem koumal a dívám se na technický popis smart TV a musím se ještě zeptat.....

k čemu slouží funkce Vestavěný prohlížeč a Podpora webových aplikací?

jeden typ TV má jen třeba vestavěný prohlížeč, druhý typ má oboje a třetí typ nemá ani jednu zmíněnou funkci ale přípojku na kabel z routru má:myslim

Odesláno

zdarec ;):papa jsem na mobilu v praci,neprohlížim net ale napíšu ti jak to asi je

některé tv mají v sobě prohlížeč z důvodu že na nich šlape internet některé ho nemají a mají konektor na síťový kabel z důvodu že mají aplikaci AllShare na zdílení videa,fotek,hudby z počítače do televize ;)

kamarád má taky síťovej má AllShare ale nemá internet ani aplikace :P

edit:možna jsou i modely kde jsou jenom aplikace a AllShare a není tam prohlížeč a nemůžeš normálně něco koukat na netu i když je k internetu TV připojena kvůli těm aplikacím

[upravil dne 10/2/13 15:50 od Gabriel 307]

Odesláno

tak podle toho co vím ja a co jsi našel ty jsou TV

- web+prohlížeč+aplikace+AllShare-to mám ja

- web(jen pro aplikace a aktualizaci firmwaru)+aplikace+AllShare

- samotné AllShare- to má kamarád

všechny mají síťový konektor

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tož, umřel mě 2.5roku starý Sharp. Oprava by stála 4500kč, řídící modul je mrtev.

Poradíte jakou tv. Chci úhlopříčku 80cm, automatické snížení hlasitosti při reklamě, přehrávání z USB, nic víc nepotřebuji.

Chtěl bych LG. Hledal jsem nějakou, a nikde jsem se nedočetl, že umí automaticky snížit hlasitost.

Odesláno

Co jsem pátral, tak automatický snižování hlasitosti v našich končinách nefunguje :myslim Já ho v TV mám a změnu při jeho zapnutí/vypnutí nepozoruju. Našim se před několika dny kupovala 42LS3400 a ta tu funkci má taky a je pravda, že při zapnutí se zvuk trochu změní, ale jestli to funguje, potvrdit nemůžu (že by filmy na Primě byly konečně stejně nahlas jako u ostatní stanic???)

Ohledně značky. Já mám vyzkoušené LG (svojí mám 5let) a teď i 2x \"Hnůjdej\" a ty mě příjemně překvapily kvalitou obrazu a jednoduchým ovládáním. Na rozdíl od Samsungu kupovaného loni k Vánocům. Složitěji to třídění programů snad ani vymyslet nejde :aut

Odesláno

ja mám,třeba funkci která reguluje hlasitost když přepínáš programy,reklamu jsem zatím nezjistil

MJSytic :třídění má Samsung :roll ale když už víš co a jak tak je to pohoda :D

Odesláno
Tož, umřel mě 2.5roku starý Sharp. Oprava by stála 4500kč, řídící modul je mrtev.

Poradíte jakou tv. Chci úhlopříčku 80cm, automatické snížení hlasitosti při reklamě, přehrávání z USB, nic víc nepotřebuji.

Chtěl bych LG. Hledal jsem nějakou, a nikde jsem se nedočetl, že umí automaticky snížit hlasitost.

LG je dobrá volba, pokud ti nevadí trochu si připlatit tak Samsung. O ostatních značkách dneska nemá moc smysl uvažovat.

Co se týká snížení hlasitosti tak poslední dobou jsem tuhle volbu viděl snad u každého přístroje, ale nikde to uspokojivě nefungovalo. LG LCD máme doma 3 a všechny volbu aut. hlasitosti mají.

[upravil dne 6/7/13 16:58 od koblih69]

Odesláno

Můj Sharp automatické snížení hlasitosti měl, a fungovalo to na jedničku. Všechny programy měly stejnou hlasitost a reklamy nebyly hlasité.

[upravil dne 6/7/13 17:31 od Roman Bazi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...