John_Ice Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 http://www.novinky.cz/domaci/246486-nove-vymluvy-na-osobu-blizkou-za-volantem-uz-jsou-na-svete.html A potom, že to nepůjde. Prostě náš národ přijde vždy na něco a politici jsou jen na dvě věci a to na úplatky a na úplatky. Vědělo se to,že je to na hovno a stejně to prezident podepsal. Co si o tom potom člověk má myslet. **** Kdyby bylo někde vlákno,tak to přesuňte,ale na osobu blízkou jako takovou tu nic není...jenom můj dotaz ohledně výzvy nebo eltonovo pospíchání na čerpací stanici .... Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 ted me taky jeden na cerpacce vystal ze predbiham, ja se tam s motorkou vesel on ne, tak nevim, proc bych se neprotahl k volnemu stojanu ad k tematu: je to bastl jako skoro vsechno v cr. K tomu se snad da jen dodat to, ze s poctivosti nejdal dojdes Citovat
oddie Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 To jsi špatně slyšel, s tím příslovím, správně je to \"leda pojdeš\" Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 ja fim , jen me mrzi, ze to tak je, pak se nedivme, ze je tolik mrtvych, kdyz je kazdy napul beztrestny. No rekneme si to otevrene, kde to jsme, kdyz kdyz dostanu 100 Kc pokutu za predjizdeni na dvojity plny....... sice prehledne, ale byla to prasarna. Ale ta pokuta je proste vysmech.... Citovat
John_Ice Odesláno 5. říjen 2011 Autor Odesláno 5. říjen 2011 ale hlavně že musíš mít lékárničku v autě a ještě platnou to je dost důležitý. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 jo a nemel jsem zelenou kartu (tedy nemel jsem novou a ta stara byla dva dny prosla....) Citovat
MilanF1 Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 S tou zelenou kartou je někdy zábava, když ji pojišťovna pošle až po skončení platnosti té staré ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 z veci jako je predjeti pres plnou ci 130 v obci atd bych se timhletim ani nesnazil vykroutit .. ale na rovinu rikam - kdyz mi nekde nameri (po odecteni odchylky) 55 tam kde je 50 a budou po me chtit dva litry a podobny zmrdoviny tak nejakou vymluvu zcela bez ostychu pouziju Citovat
wooody Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 viz jako já 55 bez odečtení, s odchylkou 52... Citovat
punkac Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 zrovna jsem dneska koukal jaký jsou v jinejch zemích povolená promile na alkohol v krvi (i pobožný poláci mají 0.2) Od nás na západ je to vesměs 0.5 a ve Velké Británii dokonce 0.8! Proč to tam mají a my né? Protože toho nezneužívají a neokecávaj to. Daj si v klidu pivko nebo vínko v anglii prcka po obede, vedí, že mají dostatečnou rezervu a klidně jedou. U nás, když bude povoleno 0.2 tak budou mít všichni 0.4 s tím, že to z nich vyprchá, až pojedou na krev. Dokaď budeme mít nahoře to, co si volíme a chovat se podle nich (protože prej oni můžou). Nikdy si nic pořádnýho nedobudeme Citovat
Mišak Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Moc se mi líbí to stím že někoho jen tak prasknu to je nějaké divné, ale pokud to bude fungovat:D:D:D je dobré vědět že si o tom někdo myslí že je to paskvil:D:D Citovat
Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Paskvil to je, ale proto, že jako provozovatel vozidla budu povinen zajistit, aby s tím autem nebyly porušovány předpisy. To nevím jak to udělat. Asi nikomu nepůjčovat auto. Manželka bude mít šmitec. Jinak je tam další pitomost a to ta, jako že na řidičák B už nepůjde tahat vlek do celkové hmotnosti soupravy 3,5 tuny, bude to zas jen vlek do 750 kg, nic víc. Takže lidi si budou muset dodělat skupinu E když třeba tahají karavan. Citovat
Guest Džůny Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Takže nám zrušili/obešli ústavní právo? Něco takového se může stát vážně jenom tady. Citovat
Péťa Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 ... ale na rovinu rikam - kdyz mi nekde nameri (po odecteni odchylky) 55 tam kde je 50 a budou po me chtit dva litry a podobny zmrdoviny tak nejakou vymluvu zcela bez ostychu pouziju Zrovna nedávno jsme řešili v kázni policajta, kterému městská na třicítce (kraj Hradce Králové) naměřila 42 km/hod a ohlásili ho Citovat
Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 Neřekl bych že to je úplně zrušení nebo obejití ústavního práva, pořád bude platit že můžeš říct, že to byla osoba blízká, ale zaplatíš to ty jako provozovatel vozidla zapsanej ve velkým TP. Uvidíme jestli se to k Ústavnímu soudu dostane a jak se k tomu postaví. Sázel bych na to že tam bude problém s tou povinností splnit něco nevím co a nevím jak. Uložené povinnosti by měly být jasné a mělo by být jasno jak je lze splnit. Uvidíme. Citovat
Vvitty Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 A pritom jsou obce, kde s timhle prestali mit problem uz pred lety. Stacilo pri pouziti vymluvy spis nezalozit, ale pokracovat v setreni a pozvat si relevantni osoby... Citovat
Czedisonek Odesláno 5. říjen 2011 Odesláno 5. říjen 2011 .. a nakonec to stejně odložili protože pachatel nezjištěn. Citovat
John_Ice Odesláno 6. říjen 2011 Autor Odesláno 6. říjen 2011 Jinak je tam další pitomost a to ta, jako že na řidičák B už nepůjde tahat vlek do celkové hmotnosti soupravy 3,5 tuny, bude to zas jen vlek do 750 kg, nic víc. Takže lidi si budou muset dodělat skupinu E když třeba tahají karavan. to jako teď to jde?...bral jsem to ,že je to prostě B tak taháš vozejk do 750kg...že bych to špatně pochopil a mohl jsem tahat vlečňák nebo karavan Citovat
Vvitty Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 .. a nakonec to stejně odložili protože pachatel nezjištěn. Pravda. A kdyz to udelali podruhe, potreti, tak si to pribuzni s dotycnym vyjasnili sami a priste uz radeji zaplatil... [upravil dne 6.10.11 08:59 od Vvitty] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.