Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

http://www.novinky.cz/domaci/246486-nove-vymluvy-na-osobu-blizkou-za-volantem-uz-jsou-na-svete.html

A potom, že to nepůjde. Prostě náš národ přijde vždy na něco a politici jsou jen na dvě věci a to na úplatky a na úplatky. Vědělo se to,že je to na hovno a stejně to prezident podepsal. Co si o tom potom člověk má myslet.

Kdyby bylo někde vlákno,tak to přesuňte,ale na osobu blízkou jako takovou tu nic není...jenom můj dotaz ohledně výzvy nebo eltonovo pospíchání na čerpací stanici ....

Odesláno

ted me taky jeden na cerpacce vystal ze predbiham, ja se tam s motorkou vesel on ne, tak nevim, proc bych se neprotahl k volnemu stojanu :D

ad k tematu: je to bastl jako skoro vsechno v cr. K tomu se snad da jen dodat to, ze s poctivosti nejdal dojdes :(

Odesláno

ja fim :(, jen me mrzi, ze to tak je, pak se nedivme, ze je tolik mrtvych, kdyz je kazdy napul beztrestny.

No rekneme si to otevrene, kde to jsme, kdyz kdyz dostanu 100 Kc pokutu za predjizdeni na dvojity plny....... sice prehledne, ale byla to prasarna. Ale ta pokuta je proste vysmech....

Odesláno

jo a nemel jsem zelenou kartu (tedy nemel jsem novou a ta stara byla dva dny prosla....)

Odesláno

z veci jako je predjeti pres plnou ci 130 v obci atd bych se timhletim ani nesnazil vykroutit .. ale na rovinu rikam - kdyz mi nekde nameri (po odecteni odchylky) 55 tam kde je 50 a budou po me chtit dva litry a podobny zmrdoviny tak nejakou vymluvu zcela bez ostychu pouziju

Odesláno

zrovna jsem dneska koukal jaký jsou v jinejch zemích povolená promile na alkohol v krvi

(i pobožný poláci mají 0.2) Od nás na západ je to vesměs 0.5 a ve Velké Británii dokonce 0.8! Proč to tam mají a my né? Protože toho nezneužívají a neokecávaj to. Daj si v klidu pivko nebo vínko v anglii prcka po obede, vedí, že mají dostatečnou rezervu a klidně jedou. U nás, když bude povoleno 0.2 tak budou mít všichni 0.4 s tím, že to z nich vyprchá, až pojedou na krev.

Dokaď budeme mít nahoře to, co si volíme a chovat se podle nich (protože prej oni můžou). Nikdy si nic pořádnýho nedobudeme :roker

Odesláno

Moc se mi líbí to stím že někoho jen tak prasknu to je nějaké divné, ale pokud to bude fungovat:D:D:D

je dobré vědět že si o tom někdo myslí že je to paskvil:D:D

Odesláno

Paskvil to je, ale proto, že jako provozovatel vozidla budu povinen zajistit, aby s tím autem nebyly porušovány předpisy. To nevím jak to udělat. Asi nikomu nepůjčovat auto. Manželka bude mít šmitec.

Jinak je tam další pitomost a to ta, jako že na řidičák B už nepůjde tahat vlek do celkové hmotnosti soupravy 3,5 tuny, bude to zas jen vlek do 750 kg, nic víc. Takže lidi si budou muset dodělat skupinu E když třeba tahají karavan.

Odesláno

Takže nám zrušili/obešli ústavní právo? :D

Něco takového se může stát vážně jenom tady. :roll

Odesláno
... ale na rovinu rikam - kdyz mi nekde nameri (po odecteni odchylky) 55 tam kde je 50 a budou po me chtit dva litry a podobny zmrdoviny tak nejakou vymluvu zcela bez ostychu pouziju

Zrovna nedávno jsme řešili v kázni policajta, kterému městská na třicítce (kraj Hradce Králové) naměřila 42 km/hod a ohlásili ho :(

Odesláno

Neřekl bych že to je úplně zrušení nebo obejití ústavního práva, pořád bude platit že můžeš říct, že to byla osoba blízká, ale zaplatíš to ty jako provozovatel vozidla zapsanej ve velkým TP. Uvidíme jestli se to k Ústavnímu soudu dostane a jak se k tomu postaví. Sázel bych na to že tam bude problém s tou povinností splnit něco nevím co a nevím jak. Uložené povinnosti by měly být jasné a mělo by být jasno jak je lze splnit. Uvidíme.

Odesláno

A pritom jsou obce, kde s timhle prestali mit problem uz pred lety. Stacilo pri pouziti vymluvy spis nezalozit, ale pokracovat v setreni a pozvat si relevantni osoby...

Odesláno

Jinak je tam další pitomost a to ta, jako že na řidičák B už nepůjde tahat vlek do celkové hmotnosti soupravy 3,5 tuny, bude to zas jen vlek do 750 kg, nic víc. Takže lidi si budou muset dodělat skupinu E když třeba tahají karavan.

to jako teď to jde?...bral jsem to ,že je to prostě B tak taháš vozejk do 750kg...že bych to špatně pochopil a mohl jsem tahat vlečňák nebo karavan :myslim

Odesláno
.. a nakonec to stejně odložili protože pachatel nezjištěn.

Pravda. A kdyz to udelali podruhe, potreti, tak si to pribuzni s dotycnym vyjasnili sami a priste uz radeji zaplatil...

[upravil dne 6.10.11 08:59 od Vvitty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...