Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teda, nevím, co si od toho slibuješ, takové pěkné auto jsi prodal a takovou potvoru chceš koupit. Měl jsem 607 HDi 7 let, najeto 80 - 386 t.

Je nízká kabina i dveře, praštíš se hlavou při nastupování. Není prostorné. Je choulostivé na podvozek, nízké převisy.

Můj šťastný den byl, když jsem ho dostatečně ojel a mohl si koupit jiné, prostornější.

Odesláno

Já za dobu co mám 607, tak jsem měnil jen zadní desky - 2000kč. Snímač brzdového pedálu 380kč a toť vše ,bylo ještě pár prkotin, ale ty nestály ani korunu. Teď mě čeká olej a jedna drobnost. Jinak zatím po mě auto chtělo jen naftu.

Podle mě, prostor OK, výška OK, interiér - OK (bude problém si vybrat nástupce, aby se mi líbil i vevnitř). Hudba OK . Převisy, hlavně přední lízátko - vychází těsně nad obrubník. Už jsem se jednou šprajcnul, ale většinou vysoký obrubník chytí senzory. Ovládání OK, jízdní vlastnosti OK hlavně v režimu SPORT. Ale nevím, jak to bylo před FL.

Odesláno

Za mne taky ok.Ale jenom ropa.

U mne je ale pruser ze auti mi vydrzi cca rok rok a pul a myslim ze 607 je vrchol luxusu u Peskyho.Pak uz jenom opet Bawor \"M\":aut

Odesláno

No ja ciastocne suhlasim s P607olda.

Hoooodne zalezi na aky kus natrafis v tomto pripade. Kupoval by som to iba pod podmienkou ze si ho mozem otuknut v servise a aj to s vedomym ze sa neodhali vsetko.

Agrafik: Ono tvoj mazlik je trosku mladsieho rocnika. V jeho pripade mozes ocakavat ze sa na tom vystriedalo viacej ludi a pochybujem ze niekto to auticko pravidelne servisoval a staral sa on ako sa starame my.:D

Odesláno

Za mě můžu naftu doporučit, za dobu co 607mu mám jsem měnil jen ovládání swirlu 490 Kč, sekundární akumulátor 750 Kč, kostičky ve stahovačce 450 Kč a přední destičky 1120 Kč. Olej a filtry nepočítám, to si žádá každý auto...a samozřejmě ani pneu...

607 byl sen, tak ho mám :-)

Odesláno

Mě by tam akorát chyběl barevnej displej s navi. Jinak já s 607mou taky spokojenost, prostorově si na to musíš zvyknout, mám 190 a ještě jsem se do hlavy při nastupovaní nepraštil, holt musíš dávat pozor. Jinak uvnitř že bych měl někde málo místa, to se říct nedá. Jen kufr mohl být uvnitř tak o 5cm vyšší, když nakládám kočár musím sundat kolečka, ale s tím jsem počítal. A pak záleží na tom v jakym stavu to auto je a kdo s tím jezdil, kolik mělo majitelů.

A pro mě u 607 důležitý udaj 1,8t na tažnym, letos poprvvé za 607mou potáhnu plachetnici 1780kg tak jsem na to zvědav, kratší cestu s ní už mám zasebou a v klídku, tak uvidíme.

• O 2 týdny později...
Odesláno

nazdárek tak som sa včera rozhodol a dnes som bol pre môjho nového mazla.

VF39DXFXB92005826

poprosím o preverenie VIN a zaslanie bližšej info ... :roll dúfam že v nom je všetko čo má byť.

Foto dám zajtra musím ho umyť.

dikeees

[upravil dne 2/10/11 18:48 od Bamatala]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...