Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

STARLINE jsou potvory ano nektere dily asi 2% muzou byt od nejake zname znacky,protoze to nedokazi vyrobit,a stane se ,ze to je vlastne levnejsi ,ale veci jako podvozkove dily, brzdy atd jsou vsechno jejich produkt co stoji zahovno. priklad: kotouce starline po Jedne ceste na dalnici (po zajeti samozrejme)

zvlnene jak prase a spalene, cepy rizeni po 500 km popraskaly manzetky, filtry stoji tak yzahovno a vsechny jak vzduchace,palivaky,olejace i kabinove. Sterace vydrzely mesic a za tu dobu asi 10x stirnuti samozrejme v lete.Sponky na hadice se zasekavaji.

Protoze mi rukama proslo hodne autodilu rad vam doporzucim nejlepsi znacky spotrebaku jako jsou brzdy a podvozkove dily. Mam hodne referenci a zkusenosti. Vscehno uz otestovalu spousta kluku z for i ja sama na mojich autech a kamosovich.

Odesláno
tak já to testnu a dám vědět joooooo ? :D:aut

já už testuju:D

sice zadní přesto:

2,5měsíce stylu jízdy brzda plyn, zhruba 4t km kombinace město, okreska dálnice. po sešlápnutí brzdy držej ja přikovaný, jestli se rychleji sjíždějí než jiný soudit nemůžu. uvidíme:roker

Odesláno
To víš že jo, chytráku. Já jsem totiž v životě nikdy žádný díl nekupoval ani nemontoval.

Verím že ich bolo veľa ale nič konkrétne si neuviedol. Len kecy do vetra o ničom. Určite mu to pomohlo pri rozhodovaní.

Odesláno

Ale no tak pánové, je zbytečný se tady osobně špičkovat. Někdo má zkušenost takovou jiný makovou. Někdo objede za rok 2x barák někdo dá 50 tis. Takže každému může sednout něco jiného. Tak to nehroťme, ne? :papa

Odesláno

V podstatě bylo to podstatné řečeno - to snadno vyrobitelné a snadno ošiditelné je velké riziko brát, týká se to hlavně podvozkových dílů, čepy, ramena, tam bývá kvalita velmi rozdílná a nestálá. Brzdy jsou na tom o něco lépe, ty už nevyrábí zdaleka tolik firem, takže tam už je to riziko menší, ale zase jde o brzdy... Věci jako alternátory apod. pak vyrábí firem jen pár, takže pravděpodobnost, že to bude jen zabalené Valeo je docela vysoká. Váhu vzduchu bych třeba neriskoval, že na jedno auto to bylo zrovna MM neznamená, že to na jiné nebude jinak, u HDI to zrovna tak bylo, ale nedávno se měnilo objednací číslo, možná už je to zase jinak. S čím mám dobrou zkušenost jsou baterky - taky je dělá jen pár firem.

Odesláno

takze brzdy: nemuzu doporucit ATE,protoze vzdy beru pomer cena vykon. Nic nepokazite znackou FEBI neni to nic extreme ,ale kvalita je zarucena.

ale co ja prosazuju je TRW. kotouce se nevlni a maji dokonce antikorozni nastrik.desky maji ostry nabeh(samozrejme zalezi na typu auta)

podvozek zase to same. Kazdopadne pokud bude zvazovat znacku MOOG,ktera je draha jak svina raci s klidme kupte FEBI nebo DELPHY,protoze vydrzi vic a jsou snad o 30% jinde. ja si dokazu sehnat dily s vetsi slevou,takze jsu proti nejakymu AUTOKELLY asi 50% kdyz jdu do slabsi nahrady na urovni STARLINE tak aj 60-70% levneji. ja treba koupil na svoje bravo brzdy co stoji ve STARLINU 2 kotouce plus desky asi 2500 kc. ja platil 1000 kc aj s postovnym ,ale zase kvalita byla hrozna brzdy to slabe a kotouce spalene a zvlnene. Konkretne MAXGEAR (polak co se tlaci na cesky trh pomalu,ale jiste dela spoustu dilu a to je vyhoda) Kdyz vemu,ze sme mohl koupit origo VALEO desky a kotouce TRW jen o litr draz a mel bych ostre brzdy jak blazen samozrejme sem se klepal do hlavy,ale STK byo naprosto vpohode to muzu vklidu rict.

Klidne se ptejde:)

Odesláno

:xvul:xvul:xvul:xvul:xvul

Omlouvám se, ale nemůže nereagovat.....

bravoGT : Prosímtě ty rozumy co jsi vyplodil jsi si přečetl kde ? :) Koukám že tvoje stránky na mypage navštívilo 14 lidí za poslední měsíc, tak možná jsi ty rozumy pobral tam a nebo na těch stránkách kde jsi chtěl prodávat svoje sperma ? :D :D :D

Nějak se mi nezdá že by brzdy od ATE byly drahý, oproti jejich kvalitě.... Většina automobilových výrobců montuje ATE systémy již v prvovýrobě, ta kvalita tam prostě je.... Rozhodně je nemůžeš srovnávat s FEBI nebo TRW, ty jsou sice levnější, ale je to na úkor kvality.... :)

Co se týká kvality MOOG a tvým srovnáním s FEBI, je to naprostý nesmysl co říkáš.... Průměrná cena FEBI je prakticky stejná jako cena MOOGu(v mnoha případech je FEBI o mnoho dražší) a rozhodně nesouhlasím s tím že by FEBI byla větší kvalita... Pro srovnání, na jednu reklamaci od MOOGu co řeším připadají dvě až tři od FEBI (za tenhle rok jsem měl na MOOG dvě reklamace a na FEBI pět, prodávám zhruba 1000-1500ks těchto značek ročně, to procento je opravdu velmi malé)...

MOOG jsem si dával na všechna auta a vždy to vydrželo maximum, jazdí na tom všechny naše služební auta i většina aut lidí co znám a nevím tedy o tom že by to najezdilo málo kilometrů ... :)

S cenami jaké tvrdíš že máš nechápu proč řešíš nějaké mizerné atrapy a nekoupíš si značkové věci .... :papa

P.S. Nebor to tak že bych se ti chtěl posmívat nebo na tebe nějak útočit, to rozhodně není v mém zájmu, ale zajímalo by mne, kde jsi jako 24ti letý kluk přišel na všechny ty věci které jsi napsal, nebo z čeho tvé názory vyplývají, máš to něčím podložené ?:)

P.P.S. Pokud budeš chtít reagovat napiš mi prosímtě soukromou zprávu nechci tady dalším spamem znečištovat vlákno, díky ... :)

Odesláno

Tak panové omlouvám se vypadá to že jsem s tímto příspěvkem dloubl do vosího hnízda,a tolik reakci na toto téma jsem nečekal,:bojim

Je vpodstatě jedno kdo si co namontuje na auto a každeho věc.

Odesláno

Noradku - je to tak, že některé značky jsou na některých fórech prostě tabu. Tady u nás to platí krom už výše propíraného Starline ještě o Škodě a obecně veškerých autech ze stáje VW.

Odesláno

Sorry za :xvul:xvul:xvul

Předek i zadek mám Ferodo,kotouče i destičky-nechtěl jsem Starline tak jsem si trochu připlatil.Zatím žádný problém.Hodně známých kupuje ND Starline a jsou spokojený.Taky si myslím že možná by nebyly špatné ale jsou to brzdy tak raději Ferodo.:papa

Odesláno

no, ja mam treba hodne spatnou zkusenost s MOOG prednima stabilizackama a zadnima silentblokama spodniho ramene. S tema stabilizackama se drzeli vicemene prumeru FEBI (ackoliv byly o neco drazsi), ovsem ty silentbloky?! Odesli po jedne zime. Behem asi 3 mesicu (na obou stranach) popraskali prachovky, dovnitr se dostal bordel a kompletne je to vydrelo. Poridil jsem Delphi a uz od pohledu jsou ty prachovky daleko bitelnejsi, nez u tech MOOGu.

Kazdopadne tahle zkusenost pomerne vyznamne nahlodala moji duveru v tuhle znacku. Proto ackoliv to nepatri do tohohle vlakna, muzete mi prosim nekdo poradit, jake znacky se drzet pro podvozkove nahradni dily? Hodne chvaly jsem cetl na Meyle (HD). Delaji jeste krom stabilizacek i prave veci jako silentbloky a podobne blbiny? Kdyztak mi prosim pisnete do SZ, at se tady zbytecne nehnoji tak vyzivne vlakno :)

Odesláno

Kdyz uz se to tu tak rozjelo muze nekdo od fochu tedy treba skolnimi znamkami 1-5 pls zhodnotit nasledujici znacky ? Diky

Pilengia

Ferodo

Starline

Moog

TRW

Febi

Samko (udajne IT)

Zimmermann

ATE

[upravil dne 16/9/11 08:06 od Stibto]

Odesláno
To víš že jo, chytráku. Já jsem totiž v životě nikdy žádný díl nekupoval ani nemontoval.

:D:potlesk

Odesláno

sory za OT, ale preco sa vlakno vola \"kotouce od Auto Kelly\" ?

Co oni nepredavaju ine ako Starline? Keby sa vlakno volalo

kotouce Starline tak sem ani nejdem :D

ale aspon som sa vyrozpraval :D

nic v zlom, takze klidek... :papa

Odesláno
Kdyz uz se to tu tak rozjelo muze nekdo od fochu tedy treba skolnimi znamkami 1-5 pls zhodnotit nasledujici znacky ? Diky

Pilengia

Ferodo

Starline

Moog

TRW

Febi

Samko (udajne IT)

Zimmermann

ATE

[upravil dne 16/9/11 08:06 od Stibto]

Každý ti to řekne podle sebe co si myslí a stejně to nebude objektivní.... :)

Ale pokud bych to známkoval já, tak :

Pilengia - 4

Ferodo - 2

Starline - nelze hodnotit v každý krabici něco jinýho.... jednou klidně 1 a podruhý 5

Moog - 2+

TRW - 3+

Febi - 2-

Samko (udajne IT) - vůbec neznám ,to mluví samo za sebe ....

Zimmermann - 1-

ATE - 1

Odesláno
sory za OT, ale preco sa vlakno vola \"kotouce od Auto Kelly\" ?

Co oni nepredavaju ine ako Starline? Keby sa vlakno volalo

kotouce Starline tak sem ani nejdem :D

ale aspon som sa vyrozpraval :D

nic v zlom, takze klidek... :papa

Pokud vim tak krom Starline minimalne jeste ATE ... ;) Ale pobavils

Odesláno

Horší je na tom aftermarketu jiná věc, nejen že se objevují stále další a další značky leckdy pochybné kvality, ale i kvalita těch značek dodávajících původně do prvovýroby jde šmahem do háje. Výroba se přesouvá do Číny, leckdy víte prd, kde se to vyrábí, nápis na krabici tvrdí něco jiného. Už dneska prakticky nejde na starší auto koupit kvalitní výfuk - prostě jej nevyrábí vůbec nikdo. Jsou jen jakž takž použitelné nebo mizerné. A ostatní věci je zřejmě záhy budou následovat - a týká se to třeba i ložisek a dílů s nimi, kladky, vodní pumpy, nebo podvozkových dílů. Máme se opravdu na co těšit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...