Přejít na obsah

bravoGT

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Zlín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

bravoGT's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. diagnostiku mam doma. haze to chynu snimace vysokeho tlaku o kterem sem mluvil. live data nemuzu udellat,protoze motor hned zdechne,takze mam ten snimac odpojeny a jezdim na nouzak,ale v nem to ma prave ten traktorovej zvuj jakoby to bylo zavzdusneny a uplne KO vstriky. kdyz ho pripojim a treba minutu to jede je to jako byvalo.
  2. po ujeti 20 km auto chyta na volnobeh stejne sekavy traktorovy zvuk a pri jizde cuka jak blazen,takze nevim jestli KO vstriky nevo sed to mohlo nejk samovolne zavzdusnit
  3. Nic se nedeje ja nemam v popise,ze mam JTD. Vcera sme nasadil ten snimac a jako nepouceny sem v nouzaku odjel. motor jel jako trakrot a ja byl na prasky. choval se jako pridreny a zavodneny. azd neska mi kamos rekl,ze sem to zavzdusnil,tak sem to zkusil nejak odvzdusnit je to lepsi,ale po pripojeni snimace motor zdecha dal jako blazen. Zeptam se i vas kluci myslite,ze bude KO vysokotlak i kdyz to startuje tak jako nikdy? vymenil sem totoz krouky na DRV, novy palivak a vycisteni sitka na podavacce a startuje fakt dobre. mylsim si,ze kdybyb cerpadlo teklo tak aby RJ zdechala motor startovalo by to strasne blbe. Ale muze taky byt to,ze je zasekly jeden pistek coz byva casta zavada.
  4. diky za snahu,ale jsme ze Zlina a smerem na cechy nikdy nejezdim. Navic ten snimac mas pro JTD???
  5. Tak snimac vytahnout a overil sem si to co rikal kamos neni ta co cistit. zaprve vypada jako novej zadruhe je to jako cistit sroubek. takze timto koncim nejsu clovek co by zkousel menit cidlo jen tak kdyz stoji 5 tis
  6. Takze zjistil sem,ze motor je schopen jet bez snikace vysokeho tlaku. samozrejme v nouzovem rezimu,ale je zvolena mapa s dost vysokym vykonem narodil od jinych poruch jako je treba potenciometr pedalu s tim mam zkusenost. Ted asi zkusim jezdit v nouzaku jestli to bude zdechat je jasne jestli ne je to tim snimacem,protoze vzdycky kdyz zdechal motor pred touhle zavadou to hodilo chybu DRV, snimace tlaku paliva a koherence faze a otacek
  7. dneska se mi s mechanikem povedlo vytahnout podavaci cerpadlo. sitko nebylo ucpane vubec,ale v kosi bylo bordleu teda dost hruby bordel jakobych tam nasypal sterkopisek. slo to pekne blbe davat z5 tvrvalo nam to vic jak hodinu. potom sem nastartoval motor chytl a tradicne zdechl. klasika pokazde kdyz otevru kdekoliv palivovy okruh udela to same. tak sme vytahl DRV vycistil dal z5 auto bezelo,ale pak zacalo zdechat na volnobeh aj za jizdy asi 5x casteji jako cely minuly mesic. byl sem na prasky na 10 km 18x zdechlo. ted nevim co dleat,protoze diagnostika ukazovala ciste chybu snimac vysokeho tlaku paliva -nizky signal coz nechapu jestli je teda vadny snimac,ktery celou dobu fungoval a na techto motorech vubec nedochazi treba jako DRV.menit ho nebudu,protoze stoji 5500 a musi na nej byt specialni velky nastrcny klic..takze sem se poucil,ze nemma sahat na neco co funguje,protoze pak je to vsechno jeste horsi.
  8. na to kaslu. raci to kazdy tyden budu vytahovat a cistit. sundavat nadrz a odpojovat potruby by skoncilo katastrofalne a auto by pak muselo do srotu.. ted to jezdi dokonce lip startuje jak sem menil ty O krouzky na DRV.
  9. tak pilinky v palivaku nebyly! takze jedine z vysokotlaku muzou byt a nebo lepsi varianta bordel,ale to tezko papir na palivaku nebyl protrhly. Kazdopadne ja proste abych fungoval musim kazdych 80-100 km vyndat DRV a vycistit sitko. vzdy po tehle porci km zacne zdechat pri brzdeni motorem. je to otravne,ale nenadelam nic.
  10. Kluci a jak poznate ,ze jsou v palivaku pilinky? rozrezete ho? ja tedka vymenil palivak adal tam bohuzel neznacovy na jiny motor,protoze ma stejny rozmery (blbe propousti auto vic huli a min jede) no a chcu prave zjistit co mi zanasi neustale DRV auto zdecha dyz brzdim motorem a nekdy kdyz mam min plynu,ale to uz je extrem. Vzdycky vyndam DRV ocistim sitko a auto jede jak blbe. ale tim nicim tesneni menil sem vysokotlake a tesnici krouzek vedle neho,ale ten velkej na nizkej tlak sem nesehnal nevim jeho origo cislo a v BOSCHy ho neni schopny dohledat. Klidne bych DRV kouoil novy,ale pokud to jsou opravdu pilinky je to skoda penez,protoze bych ho za mesic znicil stejne jako tento co ma najeto 184 tis.
  11. bravoGT

    koupe noveho vozu

    tak joo 500 euro by se hodilo sem s nema:aut dival sem se na ceny paliva LPG a u nas stoji zhruba 17 kc coz je proti cene nafty 36 a benzinu 36,5 vazne uzasny. ale kdybych koupil auto jak sme rikaly uz dost jete na LPG muze to byt pekna pokladnicka taky co sem se dival na ceny vstriku LPG a kdovi co tam jeste odchazi. Vyfuk vic hnije... Kazdopadne je jasny,ze benzinaky ktere maji objem nad 1,3 s budou zrat a zrat a kdyz se na to dupne tak 3x tolik co JTD nebo HDI. V tomhle si nemuzu svoje auto vynachvalit. kdyz jedu na spotrebu je to 4-6l a kdyz se chcu projet je to 6-8l. dokud nezadru cerpadlo asi budu mit bravo porad,ale to nemeni nic na veci,ze potrebuju vetsi auto i kdyz jezdim sam,protoze ted nemam zadny kufr a auto je fakt hnusne vylozene pracovni a ja chci vonavku kterou si vypucuju a budu ve svem zivlu to musite jako fandove aut pochopit. Auto neni jen dopravni prostredek. Muj kolega ma treba do prace hondu civic a na vikend ma 3 litr ropaka CDTI v INSEGNII a to auto ma vylozene jen pro rodinu a ujede s nim tak 100 km za mesic.
  12. bravoGT

    koupe noveho vozu

    to sme nedel,protoze sem se 3 roky o LPG nezajimal. kazdopadne ta dan je nekolikrat mensi nez za benzin ne?
  13. bravoGT

    Kotouče od Auto Kelly

    takze brzdy: nemuzu doporucit ATE,protoze vzdy beru pomer cena vykon. Nic nepokazite znackou FEBI neni to nic extreme ,ale kvalita je zarucena. ale co ja prosazuju je TRW. kotouce se nevlni a maji dokonce antikorozni nastrik.desky maji ostry nabeh(samozrejme zalezi na typu auta) podvozek zase to same. Kazdopadne pokud bude zvazovat znacku MOOG,ktera je draha jak svina raci s klidme kupte FEBI nebo DELPHY,protoze vydrzi vic a jsou snad o 30% jinde. ja si dokazu sehnat dily s vetsi slevou,takze jsu proti nejakymu AUTOKELLY asi 50% kdyz jdu do slabsi nahrady na urovni STARLINE tak aj 60-70% levneji. ja treba koupil na svoje bravo brzdy co stoji ve STARLINU 2 kotouce plus desky asi 2500 kc. ja platil 1000 kc aj s postovnym ,ale zase kvalita byla hrozna brzdy to slabe a kotouce spalene a zvlnene. Konkretne MAXGEAR (polak co se tlaci na cesky trh pomalu,ale jiste dela spoustu dilu a to je vyhoda) Kdyz vemu,ze sme mohl koupit origo VALEO desky a kotouce TRW jen o litr draz a mel bych ostre brzdy jak blazen samozrejme sem se klepal do hlavy,ale STK byo naprosto vpohode to muzu vklidu rict. Klidne se ptejde:)
  14. bravoGT

    koupe noveho vozu

    jako mas pravdu,ale kdyz si napriklad najdu praci nekde dal nebo pritelkyni razem muzu najet 3x tolik a pak muzu litovat,ze sme nekoupil prave nejake auto na LPG co bylo jen o 12 tis drazsi. Muze se stat vs emuze se srusit osvobozeni od dane na LPG a bude v riti spousta lidi. SX4 vim o co se jedna,ale asi bych to nechtel i kdyz bych 4x4 100% vyuzil, tak chci auto trosku luxusni coz treba 207 moc neni, ze, ale ta 407 to uz je jiny kafe:aut. Hlavne nesmism udleat blbost a kpupit si nejakou velkou prchu s objemem 4 litry abych zamachroval,ale za rok zjistil,ze takovy auto uz neprodam a neuzivim. ale na druhou stranu rikam si je spousta borcu cod lea na auto 5 let a tuni ho a venuje se jen mu,tak proc ja nevyhodit 150 tis za neco na co budu pysny,projedu se a budu mit radost ,ale to u Peugeotu max s tim 3 litrem ,ktery pry zere o 3 litry vic jak konkurence a navic neni uplne povedeny.
  15. bravoGT

    Kotouče od Auto Kelly

    STARLINE jsou potvory ano nektere dily asi 2% muzou byt od nejake zname znacky,protoze to nedokazi vyrobit,a stane se ,ze to je vlastne levnejsi ,ale veci jako podvozkove dily, brzdy atd jsou vsechno jejich produkt co stoji zahovno. priklad: kotouce starline po Jedne ceste na dalnici (po zajeti samozrejme) zvlnene jak prase a spalene, cepy rizeni po 500 km popraskaly manzetky, filtry stoji tak yzahovno a vsechny jak vzduchace,palivaky,olejace i kabinove. Sterace vydrzely mesic a za tu dobu asi 10x stirnuti samozrejme v lete.Sponky na hadice se zasekavaji. Protoze mi rukama proslo hodne autodilu rad vam doporzucim nejlepsi znacky spotrebaku jako jsou brzdy a podvozkove dily. Mam hodne referenci a zkusenosti. Vscehno uz otestovalu spousta kluku z for i ja sama na mojich autech a kamosovich.
×
×
  • Vytvořit...