Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zbehnul od peugeotu a poridil si new car:

je to Chevrolet Aveo sedan s 1,6 16V VVTi v automatu, s manualni klimou, na 14kach plechacich, 4 okna pod proudem, kufr na DO, tempomat ;)

nejake foto:

post-1213-14109619076018_thumb.jpg

Odesláno

jinak zatim jsem najel asi 1600km, zere to tak 7,9 benzinu, je to tvrdsi jak 406 a trosku vic to skace po silnici nez 406tka, zvlast v rychlostech nad 110kmh :D ve meste je to ale vcelku obratny, ma to peknej polomer zataceni, takze se clovek otoci skoro na petniku a automat je super vec na popojizdeni ve meste

Odesláno

tak corvetta nebo mustang by tu byly urcite taky, ale cena je trosku nekde jinde :D taky by byl treba Focus sedan, ale ten vubec jako Focus nevypada :D holt tohle vyslo nejlevnejsi a nejdostupnejsi ;)

a abyste nerekli, ze jsem se zblaznil, uz se tesim zpatky na lva ve znaku, rozdil nekolika trid je sakra znat i pres to, ze moje 406 je z roku 95 a tohle je rok stary auto. Nikam jinam, nez do mesta a jako druhy auto do rodiny se tohle nehodi, o pohodlnem cestovani na vzdalenost delsi nez 50km se fakt mluvit neda :D

Odesláno

Zdárec, koukám, že si v pořádku doletěl:) Kára v poho- kdyby mi jí někdo dal, tak pěkně poděkuju :aut:D Tak si to tam pořádně užijte a doufám, že pak budou nějaký fotky :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...