rgot Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Taky si myslím, že je to pouze předvádění se..těch pár vyvolených co dokáže opravdu včas zareagovat jezdí ve F1..
dzavel Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Aha, tak to se omlouvám. Já jsem myslel, že rozumný člověk pozná značky a respektuje je. Takže nedokážeš zastavit ve 100 jako v 50 ale stejně tak jedeš?
gronholmm Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Znám řidiče kteří jedou mimo obec 60 a to mě berou mory No tak to zase dovol. Je jenom pár míst kde si dovolím jet 90 ( teď neber v potaz jen Favorita - jezdím i jinýma autama) protože se mezi vesnicema v 90 km/h necítím prostě bezpečně. Za prvé je to docela velká rychlost. Za druhé nevím kde vymetu díru jak hovado, která nebude vidět a ta mě hodí buď do protisměru a nebo do pangejtu, a za třetí zvěř taky neovlivním. Přiznám se jezdím mezi vesnicema 60 - 75 km/h a když vidím někoho kdo evidentně hrozně \"pospíchá\" tak prostě ve vhodném místě hodím blinkr, sjedu ke krajnici a nechám se bezpečně přejet, ale vadí mi když na mě někdo ústavičně troubí a bliká s tím že asi hodně zdržuju..
JJEENNDDAA Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Ale tady se nepíše že tak jezdím pořád. z 90% jezdím cca podle pravidel . ale ano umím jezdit rychle a bezpečně, vím co je jezdit nebezpečně a na hraně, mám takového kolegu, ale toto já nemám zapotřebí... rgot: Bohužel je na světě hodně řidičů kteří by jezdili lépe než dnešní jezdci F1, ale neměli v životě takové štěstí.
Moby89 Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Znám řidiče kteří jedou mimo obec 60 a to mě berou mory No tak to zase dovol. Je jenom pár míst kde si dovolím jet 90 ( teď neber v potaz jen Favorita - jezdím i jinýma autama) protože se mezi vesnicema v 90 km/h necítím prostě bezpečně. Za prvé je to docela velká rychlost. Za druhé nevím kde vymetu díru jak hovado, která nebude vidět a ta mě hodí buď do protisměru a nebo do pangejtu, a za třetí zvěř taky neovlivním. Přiznám se jezdím mezi vesnicema 60 - 75 km/h a když vidím někoho kdo evidentně hrozně \"pospíchá\" tak prostě ve vhodném místě hodím blinkr, sjedu ke krajnici a nechám se bezpečně přejet, ale vadí mi když na mě někdo ústavičně troubí a bliká s tím že asi hodně zdržuju.. když mě někdo takhle vyblikává(viz teď o víkendu na trase praha vimperk), s chutí ho pustim před sebe, pak ve mě něco rupne, a začnu ho trápit pro změnu já(chtěl si jet, tak jeď a nebrzdi) často se mi to stává na dálnici, kdy vozidlo jedoucí 135km/hod předjíždí vozidlo jedoucí 133km/hod, a je za nim pěkná kolonka.
ceee Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 No jediný BMW ve kterym bylo něco slabýho je myslim tohle, jinak snad žádný Jo a ještě 1.6 benzín kterej dávali do starších trojek, to je taky děsný letadlo. Něco jako Octavia GLXi akorát v kastli z Mnichova
MACI Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Aha, tak to se omlouvám. Já jsem myslel, že rozumný člověk pozná značky a respektuje je. Takže nedokážeš zastavit ve 100 jako v 50 ale stejně tak jedeš? A kdo rika ze semafory jsou jen ve meste kde je 50? Staci se projet po Rudne, ze zacatku jsou semafory a je tam rychlost omezena na 80 nebo 90. A takovych mist bude urcite dost.
dzavel Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 MACI tohle je reakce na předešlý příspěvek, ne na název tématu . Kde na Rudne? O žádném takovém místě nevím.
MACI Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Posledni semafor smerem na Havirov u odbocky k NH, tam je 80 nebo 90 vlastne v obou smerech...
dzavel Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Posluchaj a je a je a je . Nebudu se hádat a v pátek Ti udělám fotku .
MACI Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 OK, ja taky Kdyz jedes od Mistecke tak je 80 az kousek pred krizovatku, pred ni je 60, za ni je zas 80. A v opacnem smeru je to podobne. A pokud ne tak se budu stydet [upravil dne 26/7/11 od MACI]
Guest Lubk0 Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 To je uplne jedno Je komicke, ze si niekto mysli, ze ide v meste 100 Km/h a myslí si, ze jazdí bezpecne ... Je uplne jedno kam se koukas, jak moc si soustredenj a podobne ... Proste je to nebezpecny, a hotovo .. Ono take napriklad cez cestu prechadzeji starsi lidi, ktery nedokazou odhadnout, jak ty des rychle ... Kdyz ti treba nekdo takovy vejde do cesty, tak z 50 tky se brzdi ponekud lahsie, ako ze 100 vky ... To iste plati o malich detech a podobne. Mesto je plne osob, ktore cez cestu prechadzaju, a je tam take husta premavka, a ruzne auto se zaraduji na hlavni cestu z vedlejsich ... Nikto z nich nemusi kalkulovat, ze ty jedes 100 vkou, a ze se honis s nejakou RS kou ... V trnave byl zrovna pripad na Sladovnickej ulici ... Kdy s krizovatky od MC donaldu vyjelo za kvileni gum cernej trojkovej baworak 330 d a za nim zbesile vodic bielej hondy civic s kdovyjakym motorem ... Poradne pretekali na dvojpruhovke, a v miste, kde se setkavaji pruhy je prechod. Na nem byl clovek ... Vodic cerneho baworaku dupln na brzdy, a ver ci ne, dokazal v posledni chvili ubrzdit tak, ze clovek este uskocil. Bohuzel Civic az tak dobre nebrzdil a napalil to rovno do toho baworaka, ktery jeste poskocil dopredu ... Jedine stesti bolo, ze chodec uskocil spet na chodnik ... Alebo take na Hlboke ulici je dodnes den kyticka na jedni lampe. Devce, ktere mnelo 14 rokov prechadzelo cez prechod, auto jedouci 50 tkou zacalo brzdit, aby devce pustilo, kedze se jedna o dvojpruhovou silnici, byl v pravem pruhu, devce islo na prechod, a blazen na AUDI A6 tke kterej si to jel taky asi na zavody zacal predbihat a jel taky dobrejch 100 urcite ... Zrazu zbadal dievca jak prechadzi cez prechod, hold brzdil, ale neubrzdil... Devce mrtve !!! Myslis, ze keby jel 50 tkou tak co ? Mozna by bylo devce dolamane, ale nebolo by mrtve. Takychto pripadov je kopec ... Su nejake pravidla, ktore su neni pre srandu, a vseobecne odsudzujem ludi, ktery si dokazou myslet, ze kdyz pojedou v meste 100 vkou na 15 rocnej 406 tke a budou se sustredit, ze je to absolutne bezpecne ... Ono treba pocitat ze treba takove dite s takymito situacemi nepocita ... Pul roku dozadu v Modranke ci kde zrazil typek dve deti ktere vjeli \"necakane na prechod\" ... To ze ho pred tym zachytil ten klasickej poulicnej radar ze jede 94, to je take v pohode. K mistu prijeli hasici, zachranka a policie. A co horsie bolo ze to bolo dieta jedneho z hasicov, jedno mrtve na mieste, jedno zomrelo v nemocnici ... Je to uplne zbytecnej hazard, a takovymhle lidem bych bral vodicaki rad radem aspom na 20 let, nech s toho vyrostou ...
MACI Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 No pres ni ano, ale za ni je 80 Takze kdyz clovek zrychluje tou slabou 1.8 tak predpisy neporusi, protoze nez zrychli na 60 tak uz je u znacky No ale to je jedno, netreba resit OT [upravil dne 26/7/11 od MACI]
oddie Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Lubko - přesně. [upravil dne 7/26/11 od oddie]
dzavel Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 Lubk0: MACI: Takhle jsem nad tím neuvažoval . U stadionu dost často měří právě prujezd přes křižovatku a u Tichého už vybírají .
JJEENNDDAA Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 vdím že se téma minulo smyslu pro ktery byl založen..
Recommended Posts