Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den, mam zalusk na tento vuz a tak se vas chci zeptat :) jake mate stimto vozem zkusenosti a jestli si to jeset nemam rozmyslet , najetych KM to ma 119tis nova spojka brzdy rozvody olej filtr olej ..komplet rozvody včetně vodní pumpy a plochého řemene příslušenství + svicky co nato rikate ? diky moc

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mám naftu takže ti k benzinu moc neřeknu ale motory od rv.2000 jsou lepší než stará 1.8 ,Auto je to pohodlné.Jestli máš nějaké fotky tak šup sem :)

Odesláno

km ani sem nedávej..to nemusí bejt pravda...jak víš,že co jsi popsal,že to je vyměněné a kdy,jsou na to papíry?Já jen proč by to někdo měnil a potom se toho zbavoval...tak nějak. záleží kolik za to i dáš...

jinak 1,8 85kw...když nechceš trhat v rychlosti rekordy a máš to na běžné ježdění tak to je dobré...nejsou poruchové(motorově),ale určitě sem tam se něco podělá......ohledně pojistky tak to je už jedno co máš za obsah většinou to dávaj na věk a odkud pocházíš a na nějakej ten bonus....

jinak dobrá rada...mám naftu takže....:D:D:D:D

[upravil dne 15.7.2011 12:41 John_Ice]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nevim nic o benzínu :) Jen kamarád co měl starou 1.8 tak nestíhal tankovat a že by to letělo se říct nedá proti stejnému výkonu v naftě.Porovnej svuj inzerat s timhle.Vypadá to jako reklama ale osobně bych do něj šel:

Odesláno

neviem sice kolko mas rokou ale predpokladam ze si mlady, cize na bezne jazdenie ok,ked chces sviznejsie tak urcite 2.0 a vyssie auto je pomerne tazke takze je to na tebe

[upravil dne 15/7/11 14:25 krtek 2]

Odesláno

auto pochazi z francie dovezeno v polovine minuleho roku 1 majitel je majitelka behem te doby najel udajne 15 tis ...ano jsem mlady 21 a nejdu po motoru...spise spolehlivost a 406 se me vzdy libili...samozrejme ze s sebou mechanika mit budu..ale prej bourane nebylo ale to se dovim z fotek vypada velice zachovela ale to mi moc nerekne ..bouzel nevim jak se prikladaji fotky tak tady je odkaz http://www.uloz.to/9693611/desktop-rar ..jeste mi psal ze je celni sklo nove ale neni zapojeny senzor deste udajne mu tam dali celni sklo ktere se dava na vozy 96-01 ..je to problem sprovoznit?

Odesláno

u novych 406 rezne dost cely predni lem kapoty, dokaze to proreznout skrz naskrz, jinak je to s antikorozni upravou uplne v pohode, pokud to nebylo bouchly a opravy z neorigo dilu

Odesláno

U žádného auta nemůžeš říct bez investic a ne navíc u 9 let starého. Chceto pořádně prohlídnout, projet a pokud tomu nerozumíš, tak si někoho vem.

Odesláno

Nechej si finanční rezervu tak 15 až 20 tisíc, abys první opravy zvládl s úsměvem a ještě zbylo.

Někdo nechal dělat před prodejem rozvody? Nebývá to zvykem.

[upravil dne 16.7.2011 07:50 P607Olda]

Odesláno

Bez investic je opravdu asi blbost, jak píše Olda rezerva 15 tis. Ono takové ty věci jako přední a zadní stab. tyčky, horní uložení tlumičů, rozvody ???, ložiska kol, kotouče, nějakej kus vejfuku, nějaký silentbloky, zapalovací rampa ... je v podstatě spotřebka, ale pokud vykrvácíš na začátku tak tě může nemile překvapit. Občas zazlobí nějaká těsnost klimatizace a pod a to se taky hůře hledá, ale naštěstí na tyhle auta jsou díly realativně levný a v inzerci a na vrakáčích je jich habakuk.

Zmíněné sklo vyměníš vhodný způsobem z pojistky... mám nové 2 dny heč, jen se divili že chci měnit nerozbité ;)

[upravil dne 16/7/11 08:00 koblih69]

Odesláno

Někdo nechal dělat před prodejem rozvody? Nebývá to zvykem.

to už jsem poukazoval jako první,že je to divné proč by někdo dělal rozvody a potom prodával....ledaže by to bylo tak,že si to přitáhnul udělal rozvody a po tom roce(15tis km) že to prodává a tím prodávající řekne že jsou udělané rozvody....chtělo by to cglape více se rozepsat a konkrétně se na to zeptat....když ptáčka lapají pěkně mu spívají....

protože když budeš dělat nové přední sklo tak je to určitě cca 5-7.....jestli nebudeš mít jistotu a jenom že ti to někdo řekne že jsou rozvody,tak bych je měnil taky(ikdyž u benzínu to tolik nehrozí,že by se to potkalo,ale stát se to může-kdyby praskly)dalších cca 6....to už máš jenom 12koliků ..... další věc budeš platit euro(poplatek jakou normu splnuje auto)taky není zanedbatelnej...nevím kolik to je u 1,8(01)...to by ti mohl říct ferry....ale je to určitě další tisíc....baterie může bejt taky v háji...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...