Lionek Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Byl to zástupce Citroenu, tudíž firmy, která FAP montuje, tak jsem to myslel. A povím ti, že zrovna já jsem ten případ, kdy jsem se kvůli našponovanému rozpočtu rozhodl pro fapoff. A abych to tady nějak konečně rozetnul, rozhodl jsem se natočit na video, co jde z výfuku mého auta po FAPOFF. Natočím \"trápení\" motru mojí Phedry záběrem na výfuk proti bílému pozadí. Jen se k tomu dnes asi nedostanu. Citovat
dusan2 Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Mam totozny nazor s MotoMoto. :super:super Citovat
cari Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 JJ - jen pridam nazor, ktery zkratim , aby nedoslo opet k informacnimu sumu. Ten odkaz sem dal aby si kazdy ujasnil o co jde a jak jej prezentuji oficialni zastupci automobilky. Tato diskuze je o tom zda FAP ano ci ne a zda to a jaky to ma vliv na emise. Podle mne (pokud sem to dobre pochopil) oficialni zastupce mezi vetami jasne rekl ze to je pouze \"filtr na saze\" jiny ucel to nema (tzn. nema zadny vliv na obsah emisi - pokud nepocitame saze) O tom zda ho mit na aute (FAP) necham na uvazeni kazdeho jednotlivce zvlast Citovat
MotoMoto Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Saze jsou uhlík, odbouratelný, ale na ně se nanáší karcigonení látky, které ani nevykašleš. ALe i kdyby to byly jen ony saze, tak proč je rozsévat do okolí, když to jde i bez toho. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Jen by mě zajímalo, jestli se takhle ekologicky chováte vždycky a nebo jestli jen v případě toho FAPu. Mám totiž zkušenost, že většina lidí ani netřídí odpad. Neříkám, že je to váš případ. Kdo z vás jezdí do práce na kole nebo MHD? Kdo z vás kouří, kdo používá biologicky odbouratelné prací prášky ....? Ekologie není jen o FAPu. Neočekávám odpovědi, jen se prosím zamyslete. P.S. FAP v autě mám Citovat
MotoMoto Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Tak třídění odpadu je snad dnes už jasné, nekouřím už, ale je pravda že jsem kouřil a musel přestat. Prášky na praní s tím bojuji, ne vždy mám správné informace, ale snažím se aby v tom nebyly fosfáty. do práce ale jezdím autem, protože ho v práci potřebuji, ale občas i vyrazím na kole. Loni naposled. A zamýšlím se stále co by se dalo. Citovat
dusan2 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 O mojom ekologickom mysleni a chovani sa hadam ani nemusime bavit. Je to jasne z mojho kratkeho predchadzajuceho prispevku. Okrem toho ak sa nemylim prave tie sadze sa ukladaju v plucnych kanalikoch a to je najvacsi problem. [upravil dne 19/7/11 19:15 dusan2] Citovat
pista0119 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Jsou firmy které FAP čistí. Kolega si to nechával dělat a pokud se nepletu stálo ho to asi 4000-6000kč. Citovat
MotoMoto Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 To by mš zajímalo jak to čistí a co udělají s tím co z toho vyklepou? Za ty peníze to už se snad vyplatí dát nový. Citovat
MotoMoto Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Ahoj všichni, je tu mé oblíbené téma s FAPem. Ale tentokrát obráceně. Popíšu situaci a smějte se prosím až dočtete do konce. Velké mrazy v česku, používání kvalitní nafty a přidávání aditiv. Kromě těch největších mrazů ke třicítce pod nulou kdy to cukalo, bylo vše OK. Následovala minulý týden dlouhá cesta do Itálie, takže načerpání v Liberci a přidaná aditiva. Cesta v pohodě a klídek i během pobytu v Itálii až do doby kdy jsem u Shellky koupil naftu a pro jistotu přidal aditiva. Za chvíli na to hláška Chyba emisního systému a rozsvícení kontrolky (něco jako katalyzátor), ale auto jelo v normálním režimu, s plným výkonem, naprosto v pohodě. Až při cestě zpět jsem zjistil že mi nejde použít tempomat. Jinak bez jakýchkoliv omezení. A stále se po startu objevovala ta hláška a stále svítila ta kontrolka. Po příjezdu do čech jsem na LukOil vzal plnou a aditiva nepřidal a světe div se při příštím startu hláška nikde, kontrolka zhaznutá a tempomat funguje. Tak a kde je chyba? V Italské naftě? V použití Aditiv? Nebo co to může být? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Nevím jak v Itálii, ale Shell je v ČR dle zkušeností spousty mých známých jedna z nejhorších čerpacích stanic. Podle vlastních zkušeností i podle testů je v zimě Verva Diesel ve velkých mrazech nevyhovující, lepší je \"obyčejná\" Top Q. Nedávno mi jeden letitý servisák (i zde uznávaný za odborníka) řekl, že trvalé přidávání aditiva Vif do nafty je smrt pro vstřiky. Čemu má potom člověk věřit? Konkrétně Tvůj problém bych viděl v nekvalitní naftě. Citovat
Jirka 807 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 něco podobnýho sem měl taky tempomat nešel potom sem zjistil že to dělá páčka ruční brzdy co je za kolem zustala vyset ale koloí nepbržďovalo jen se nevrátila až dolu Citovat
JirkaMTPO Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Já teda tankuju jen u zmiňované čerpací stanice a zatím bez problémů. Docela mě jímá hrůza po tom, co čtu vaše názory a zkušenosti, kde tedy tankovat s jistotou zakoupení kvalitních pohonných hmot?Témat na netu je mraky a názory se rozcházejí. Našel jsem tohle: http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-benzina-prekvapila-shell-zklamal-fxl-/automoto.aspx?c=A080915_145641_automoto_fdv [upravil dne 5/3/12 21:19 od JirkaMTPO] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Jo názory se hodně rozcházejí, já jsem přešel od Vervy k Top Q tak uvidím zda jsem udělal dobře. Jinak Shell SRN a Shell ČR nelze srovnávat Kdo letošní zimu natankoval Vervu ve Vrchlabí, tak mu to v těch mrazech zamrzlo, kdo natankoval TopQ nebo Lukoil, tak jezdil i v -28 bez problémů. Svět se zbláznil. [upravil dne 5/3/12 21:52 od Bigbadjohn] Citovat
Milan+ Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Já teda tankuju jen u zmiňované čerpací stanice a zatím bez problémů. Docela mě jímá hrůza po tom, co čtu vaše názory a zkušenosti, kde tedy tankovat s jistotou zakoupení kvalitních pohonných hmot?Témat na netu je mraky a názory se rozcházejí. Našel jsem tohle: http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-benzina-prekvapila-shell-zklamal-fxl-/automoto.aspx?c=A080915_145641_automoto_fdv [upravil dne 5/3/12 21:19 od JirkaMTPO] To máš ale hodně starý odkaz. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Já teda tankuju jen u zmiňované čerpací stanice a zatím bez problémů. Docela mě jímá hrůza po tom, co čtu vaše názory a zkušenosti, kde tedy tankovat s jistotou zakoupení kvalitních pohonných hmot?Témat na netu je mraky a názory se rozcházejí. Našel jsem tohle: http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-benzina-prekvapila-shell-zklamal-fxl-/automoto.aspx?c=A080915_145641_automoto_fdv [upravil dne 5/3/12 21:19 od JirkaMTPO] To máš ale hodně starý odkaz. No jo, no. Nic novějšího jsem zatím nenašel. Jestli někdo má aktuálnější, ať to sem dá. Určitě to všichni uvítají. Citovat
manco Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 pridam jedno porovnanie http://www.auto.cz/reportaz-ktera-nafta-ceskych-pump-zamrzne-nejpozdeji-65209 Citovat
JirkaMTPO Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Tak to je síla. Všechno se tady šidí a kdo víc podvádí, ten se má líp. Všechno je tady vtom státě naruby. Jsem pro defenestraci:bacha. Jinak se tady asi nic nezmění. Už mě to fakt:grr. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. březen 2012 Odesláno 6. březen 2012 Mě spíš překvapilo, že auto jelo normálně a to celkem skoro 800 km, žádný nouzový režim a přitom při každém nastartování se objevila ta hláška a celou dobu svítila oranžová kontrolka. Jinak jsem jel chvílemi 180 a pohoda. Mě z toho vyvhází jako by to že kombinace Italské (třeba fakt dobré ) nafty a aditiv není dobrá volba, protože jakmile se vyjela nádrž takto namíchaná tak to bylo zase OK. A pak to že pokud to svítilo že nešel ten tempomat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.