Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

při nedávné cestě se mi z ničeho nic rozsvítila kontrolka motoru (úplně vpravo dole) a pp vypsal hlášku \"unblock diesel filter\". Protože sem byl mimo ČR a PC tak sem nechal v nejbližším servisu vyměnit palivový filtr, ale samozřejmě to nebyl on...

Zde jsem se dočetl, že je to pravděpodobně FAP. Nechal sem si rovnou udělat diagnostiku a vypsala mi toto:

Je to FAP? Kde by mi ho mohl nejblíž Svitav někdo poladit, nebo případně odstranit? :-)

Peugeot 807 - 7/2005, 128.000 najeto.

post-36451-14109618551078_thumb.jpg

Odesláno

No to jsou zavady diky kterym se to \"ucpalo\" resp.jenom spis upozornilo na to.

Skoc do origo servisu at ti zmeri skutecny protitlak fapu a kdyz chces fap nechavat v aute tak i snimac nadrze.

Obe zavady jsou vazne pro funkci fap.

jinak kdyz by ti odesel \"jenom\"snimac dif tlaku tak pocitej cca 1800,- a snimac nadrze cca do 1500,-

Plus ceny praci a diag....

Odesláno

jj o této stránce vím. Hodlám ji využít. Já jen jestli nevíte někdo něco víc, nebo tak... a hlavně jestli je to tím FAP, nebo sem úplně mimo :-)

Odesláno

to straki007:

Ahoj,

díky - do origo servisu se mi moc nechce... :-)

Jsou i jiné možnosti? - díval sem se, že jsi z Chomutova, ale to je pro mě dost z ruky...

Odesláno

hihi:ticho

Kdyz mas to delphi diag tak myslim ze ona zvlada i mereni.Tak alespon nekoho kdo umi co merit a zkusit to tak.

pripadne kdyz to nemas daleko do Krnova pripadne se spojit s clenem Přema tak se dohodnete.

Uvidis.

Odesláno

Tohle mi dělal týpek co mi měnil palivovej filtr. Bylo to na SK v Mikuláši. Nevěděl co s tím - jen to přečetl a já si to vyfotil.

Nějaký tip kdo je tu v okolí a mohl by mi pomoct? :-)

Odesláno

Chtěl jsem ti strakiho doporučit už se přihlásil sám. Na fap off se vy.... a udělej si výlet do Chomutova a ještě Ti zbyde dost kaček na další výlet s rodinou.

Odesláno

To: Milan+

Proč bych se měl na fapoff vy...? - myslíš www.fapoff.cz, nebo vůbec nedávat fap pryč? Chomutov mám cca 300km :-(

[Edited on 10/7/11 21:30 P005]

Odesláno

Jj - mám motor v nějakým tom \"nouzovým režimu\". Možná to je i 2500 otáček - to teď přesně nevím...

[upravil dne 14/7/11 09:51 Ferry]

Odesláno
To: Milan+

Proč bych se měl na fapoff vy...? - myslíš www.fapoff.cz, nebo vůbec nedávat fap pryč? Chomutov mám cca 300km :-(

[Edited on 10/7/11 21:30 P005]

Myslím na fap off tam necháš min.sedmičku

Odesláno

v ceníku sem viděl 5.000,- - ale bylo to jen na mobilu a víc sem to neprohlížel. Navíc teď ty stránky nejdou.

[upravil dne 14/7/11 09:51 Ferry]

Odesláno

Je to pálka...

asi bych byl schopnej i někam dojet (snad to nepoškodí motor, nebo něco)

Uměl by někdo vyřešit toto + např. chip + tažný? (elektriku nějakou vzádu mám)

[upravil dne 14/7/11 09:50 Ferry]

Odesláno

v ceníku sem viděl 5.000,- - ale bylo to jen na mobilu a víc sem to neprohlížel. Navíc teď ty stránky nejdou.

Já jsem tam byl na odstranění, platil jsem 4000 a ještě mi dali poukázku na oběd.

[upravil dne 14/7/11 09:50 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...