Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Udělal jsem si radost - pouzdro na doklady Peugeot

Recommended Posts

Odesláno

Dneska je v Roztokách u Jil. Krakonošova tržnice a čirou náhodou jsem tam objevil pána, co prodával kožená pouzdra na doklady se značkami automobilek....náhodou jsem mezi nimi spatřil poslední kus s logem Peugeot, tak jsem neváhal a těch 100,- Kč jsem zainvestoval. Myslím si, že to stálo za to. Všechno se mi tam pohodlně vejde (kromě povinnýho ručení, které se mi nechce ohýbat, ale na to mám zase jiné pouzdro). Tady pár fotek:

imag0052nd.jpg

imag0059tz.jpg

imag0053vu.jpg

imag0056w.jpg

imag0054ro.jpg

imag0055ll.jpg

Odesláno

Hoši, asi si to pletete, tohle není šrajtofle, ale pouze pouzdro na doklady. ;) Já nechávám doklady v autě, takže problém s nošením nemám, ale kdybych to chtěl i nosit, tak s tím určitě taky žádný problém mít nebudu.

Odesláno

Pro mě by to bylo ideální, protože já peníze nosím v dokladech :D Stejně jich tam moc nemám, tak na co peněženku.

nebylo by ještě jedno pouzdro? :papa:mad:

Odesláno

Krásné pouzderko...mám peneženku od vietnamcu a ty snad nikdy neviděli český doklady,nebo to maj tak porpočítany,že pasovat je tam musíš pul hodiny a ještě vetší problem je je vyndat. Když je nekdo potřebuje videt,tak si hold musí počkat.Ale pak to rozčarování,když je tam zas musim vracet...to vetšinou nechavam až na doma :D

Odesláno

Škoda, že jsem byl v práci, jinak bych tam skočil znova...nevim, jestli tam ještě něco měl, ale asi by se našlo...jinak webovky určitě nemá, ten pán vypadá, že ani neví, co to je mobil, natož počítač... :D

MilanF1: To nesmíš koukat na náklady...je to příjemná cesta a ty trhy nejsou jen o tom pouzdře, je to prostě kulturní akce s prodejní výstavou chovné zvěře. ;)

Odesláno

Pata, Ferry: Já vím, že ji tam mít nemusím, sám na to řidiče při dopravních kontrolách upozorňuji, ale vozím ji proto, abych ji někde doma neztratil. Vím, že by měla být uložená na stejném místě jako velký TP, ale tam mam už nacpané jiné věci, tak to vozim u sebe...nepřekáží mi to v tom pouzdře a aspoň to zaplní prázdné místo... :D navíc díky tomu můžu kdykoliv zjistit přesné datum platnosti STK. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...