Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

zdravim shanim tazne oko a predni krytku tazneho oka (barva cerna). Odesel EGR a tak sem musel tahnout. Jeste mam zajem o konstrukci pridavnych sedadel. Hlavne to uchyceni do podlahy sedacky.

Diky

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, mám na prodej 4x zimní kola na 807, ocelové disky, pneu 7-6 mm, cena dohodou, v případě zájmu pište na mail tertron@gmail.com

• O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Sedačky a nebo lavice do třetí řady, nemáte někdo? Myslím tím že chci koupit, ne půjčit. Raději bych tu lavici, ale zatím jsem neměl štěstí. Díky za případné info a nebo tip na někoho.

Upraveno uživatelem Broněk
Odesláno

Ad sedacky: Vcera jsem kupoval dve sedacky dozadu v dovozauta.cz, ale je to v Peckach. Svetle sedy semis, cena 2000 za kus. Uplne v A+ stavu nejsou, ale nejsou potrhany, spis jen spinavy. Ma tam anglickou C8, byla se sedmi sedackama, takze druha rada je tam jeste komplet. Ja si vytahl ty zadni dve, protoze mi prisly neposkozeny, ty v druhy rade maji jedna urazeny plast sklapeci paky na zadni strane a druha ma tu paku utrzenou, takze zezadu nejde sklopit, jde sklopit jen pakou na predni strane. ale za dvojku kus mi to prislo OK. Ve Smrku u Kutny Hory chce minimalne 2500 za osklivy... Potrhany nebo tka nejsou. Jen mam pocit, ze v tom aute uz nekdo neco doloval nebo nevim, je v nem binec papirky a IMHO v nem asopn v posledni dobe nekdo kouril a moc neresil, kam klepe cigaro. 

Konkretne to je tohle auto http://www.dovozauta.cz/citroen-c8-peugeot-807-fiat-ulysse-2-2-hdi-2005-6ti-r-g1683.html ale uz je o dost vic rozebrany. 

Odesláno

Pozor na tohoto prodejce!!! Je to i autobazar. Je to pod...nik, auta byvaji kra..na, na jinych pap..ech, atd. jsou v reseni policie. ale na nakup sedacky asi dobry. Je to vyteckovany, aby me nekdo od nich nemohl napadnout

Odesláno

Nebo na Seznamu na Bazaru v kategorii Auto zadej do vyhledávače C8 a tam má chlapík asi vrakáč (někde u Benešova) - má tam sedačky od 1500,- až 8000,-Kč podle stavu a stáří.

Odesláno

Děkuju hlavně za osobní zkušenost. Všechny nabídky v inzercích jsou ode mě trošku z ruky, takže když už bych pro ně jel tak bych si rád i dovezl. A úplně nejraději bych lavici, ale každý píše že "momentálně není" :-( tak uvidím.

Odesláno

Nebo na Seznamu na Bazaru v kategorii Auto zadej do vyhledávače C8 a tam má chlapík asi vrakáč (někde u Benešova) - má tam sedačky od 1500,- až 8000,-Kč podle stavu a stáří.

To je ten Smrk u Kutny Hory (ono to je asi stejne daleko od Benesova jako od Kutny Hory). Me do telefonmu rikal, ze sedacka od 2500 podle stavu, za 2500 jsou z nejstarsich aut nejvic odrbany, pripadna sleva pokud je sedacka vyslovene poskozena (ulomena sklapeci paka a podobne).  Mozna by levneji dal stredovou, jenze to neni uplne ono, nejde dat dozadu doprava. Proto jsem jel do tech Pecek. 

Jinak nevim, ale uz jsem tam drive kupoval nejaky veci na vrakaci na Xantii, funguje uz par let a na bazaru ma na pohled docela pekny auta za rozumny ceny, ma tam cerpacku a tak. Celkove to pusobi pomerne dobre, cista sluzna zdena kancelar, vsechno upraveny a tak... Tak nevim, cely auto jsem tamnekupoval, ale podivny obchody clovek ceka spis v nejaky ohrade v poli, ktera bude za pul roku prazdna. \

Honza

Odesláno (upraveno)

Ve Smrku jsem před 14dny nakupoval.Alu kola 15 poškrábaná 500Kč v perfektním stavu 1000tis...bohužel ty za 1000tis..už nemá poslední jsem si vybral já. :) Alu 16 poškrábaná 1000tis pěkná 2000tis.Nové pod sedáky řidiče 2500tis,má jich dostatek.Ty podsedáky říkal že vozí s Polska.Dílů má neskutečné množství a férové jednání.

Upraveno uživatelem Cyrďák
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...