Přejít na obsah

ivannk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

Vše od uživatele ivannk

  1. ivannk

    brzdy

    niekde tu som videl aj foto navod, skus prehladat forum
  2. ivannk

    brzdy

    vymena destiček je jednoducha, len ked to bude hrdzave, tak sa tažko bude rozoberať, šrubovak a do toho
  3. ivannk

    807 spotreba

    P807 HDI 2.0 100kW - 6,6l /km . palubni počitač 9999km
  4. ivannk

    svítivost světel 807

    auto pohoda, ale tie svetla, tak to je katastofa, drahe pomožu, ale vydrž je tak pol roka, tak frčim hlavne podľa navigacie ukazuje profil cesty
  5. tiež mam problem s dvermi. Pomoze premazat, alebo pred zatvorenim dat ranu do dveri a zatvoria sa bez problemu
  6. dotazy servis , pozeral som sa a mal som to na baterku (na pripoj poistiek v motorovej časti), dal so to prerobiť (reklamovať) a svieti to cca minutú potom vypne cca 3 sekundy a tak dokola. (nepozeral som na to to nové zapojenie, takže neviem ako to je teraz) Ešte jedna vec keď otváram zadne el. dvere, tak sa stále rozsvietia pri prvom aj pri druhom zapojení. Preto hľadám ideálne napojenie nech to je bez problému
  7. Zdravím, kde mam zapojiť DRL svetla , aby mi nesvätili pri zapnutí nezávislého topenia, díky
  8. ivannk

    Teploměr ukazuje 36 stupňů

    http://allegro.pl/czujnik-temperatury-zewnetrznej-peugeot-806-807-i4815128330.html cena do 200,- Kč nebo http://bazar.automedik.cz/AMD0338215184/peugeot/807 (podobnost čistě náhodná) od peugeotu - 800,- Kč (sleva za staří vozu)
  9. ivannk

    zimní pneu

    Já doporučuji NOKIAN WR D3 - 215/60 R16 99H, minulou zimu jsem je dal pouze na zadní kola (nesplňovaly už vzorek), drží a spotřeba podle palubního počítače je nižší než na původních a dokonce nižší než na letních (Michelin).
  10. ivannk

    Teploměr ukazuje 36 stupňů

    mám podobný problém, nedávno mně číslo ukazovalo o 20 stupňů více, problém je s topením. Teplota kabina musí být vyšší než vnější, aby to topilo. Tak jsem to čidlo odtřihl. Teplotu to neukazovalo, ale aspoň to topilo. Pak jsem zkusil odpory, abych snížil ten rozdíl 10 stupňů, ale nakonec to původní číslo ukazovalo dobrou hodnotu, asi se aklimatizovalo, když jsem to měl doma v teple. Znovu jsem ho zapojil a po týdnu opět nereálná hodnota. Budeme to muset vyměnit. Originál 800,- Kč :-), tak to asi zkusím od kolegů z Polska.
  11. ivannk

    P807 2,2HDI čidlo teploty

    no ukazuje mi to cca o 20° vic, vcera se to pohybovalo mezi 20°-25°. Musel jsem topit v aute 26°-28°. Mrnkem na to. Je to prave zrcatko? Nemusi se to kalibrovat?
  12. ivannk

    P807 2,2HDI čidlo teploty

    zdravím minulý týden mi začalo teplotní čidlo venkovní teploty ukazovat cca 20°-21°C. Reaguje, ale teplota je posunuta. Je nutná výměna čidla?
  13. ivannk

    El.sedačky

    Zdravím, prosím o radu, jestli jde jednoduše demontovat sedadlo spolujezdce (prevoz desek), stačí ho demontovat z posuvných lyžin. Jde to jednoduše? Děkuji za odpověď.
  14. ivannk

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    zdravim shanim tazne oko a predni krytku tazneho oka (barva cerna). Odesel EGR a tak sem musel tahnout. Jeste mam zajem o konstrukci pridavnych sedadel. Hlavne to uchyceni do podlahy sedacky. Diky
  15. Zdravím, zajímalo by mně, které DRL doporučujete (výdrž a vhodnost do přední masky( pro 807). Děkuji.
  16. musim se tam regostrovat? díky
  17. zdravím, mohl by někdo ty mapy uploadnout na přístupnější server? díky
  18. rok vyrob.........2009 kw .................100kw obsah .............2,0 HDI/6rýchlostí ano - fap diesel průměr podle kompu 9000 km - 6,8 l/km
  19. ivannk

    Náklad do vnitřku auta

    laminátová podlaha 53 balení - cca 795 kg - bez problému
  20. ivannk

    807 spotreba

    normální jízda a občas se provětrá
  21. Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to s LED běžícím textem a používání na autě?
  22. zdravim ma nekdo Schemu elektroinstalace?
  23. Zdravim, tak včera po celom dni prace auto dostalo GSM ohrev. Najzložitejšia čast procesu - rozobrať plasty. Pre mňa asi všetko. Elektriku neovladam. Je tam GSM modul, modul pre ovladanie vetrakov a 4 relatka, stačili by aj tri relatka ale moj GSM modul by ich neutiahol, pojistky a kable. Pomohla nam schema z toho fora a tiež sučiastky sa nakupili cez toto forum. Všetke sučiastky su v odkladacom prestore spolujazdca a GPS modul s pojistkami je u baterky, takze vsetko ma svoje miesto. Diky diky. Mam to zapojene cez dve pojistky. Pojista na GSM modul je 4 A. Riešia sa tu blbosti, spotrebu riešte v inom vlakne. Vyhodte všetky sedadla, priečniky a možete topiť stale Ked si to chce niekto vymontovať tak nech. Proste nech sa tu diskutuje o danom probleme. Vďaka za to vlakno, až na ten balast.
  24. zdravim, zdravim, tak som to konečne sťahol z toho serveru a nahodil na kartu. U mna Mirco SD Adata 8Gb cez adapter bez problemu. Ešte mam volnych cez 400 MB. Mapy su určite nove. Už je tam nova obchadzka Vamberku.
  25. tady http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/10527-rneg-maps-2011-2012-a.html [upravil dne 8/12/11 21:39 od ivannk]
×
×
  • Vytvořit...