Přejít na obsah

Broněk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli Broněk

  • Datum narození 19.5.1972

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Červenka
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

834 zobrazení profilu

Broněk's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

5

Popularita

  1. Já už mám chladič uvolněný, jenom ho vytáhnout. Ale pořád ještě vysím na trubkách připojení klimy. Šrouby mám uvolněné ale nevím jak ty kostky vytáhnout z chladiče. Je na to nějaký fígl abych je nepoškodil? Díky za radu.
  2. Trvalo to celé asi týden. Jedna soukromá zpráva, dva telefony a tři smsky kvůli domluvení termínu. No a potom cesta do Chomutova ke Strakimu007. Potřeboval jsem udělat na svém 807 rozvody a ještě se podívat na pár dalších věcí. Kvůli svým dosavadním zkušenostem se servisy jsem chtěl změnu. A nevadilo mi že pojedu 2x330 km. Domluvená cena rozvodů pro mě byla výhodnější i s cestou. A změna to byla. Na rozdíl od mých předešlých zkušeností jsem si jako majitel nepřipadal jako oslíček otřes se. Nejenom domluvenou práci udělal, vysvětlil, ukázal a poradil i se vším co jsem měl na jazyku. Po obědě jsem odjížděl s novýmy rozvody, vyřešeným swirlem, zkontrolovaným žhavením, dodělaným tempomatem a hlavně s dobrým pocitem který mě v žádném případě nepřešel ani při placení. Komunikace, ochota a vstřícnost. Opravdu jsem byl velmi spokojen a v žádném případě jsem nelitoval celodenního výletu. Straki007 má ode mne
  3. Broněk

    postup výměny ramen

    Díky za radu. Tak nějak jsem ho tam nakonec dostal i když mě ještě čeká uchycení. Ale byl to zatím velikej boj. Mám sundané kolo, brzdy a kotouč abych se k čepu líp dostal, ale pomůže mi ještě něco? Co ta tyč stabilizátoru, ta se neodpojuje?
  4. Poradíte někdo postup jak na výměnu ramen? Dneska jsem demontoval pravé přední, ale čeká mě zpětná montáž, docela se bojím jak ho tam napasuju. Odpojuje se i stabilizátor? Předem děkuji za zkušenosti. Mám ho nahrubo nasazen, čep je na místě ale budu muset doladit uchycení.
  5. Broněk

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    Ahoj. Mě chybí už jenom jedna do třetí řady za řidiče, tak kdyby někdo nechtěl celou řadu a tahle jedna ti zbyla tak dej vědět.
  6. Broněk

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    No raději bych dal míň, ta cena dost vysoká. Škoda že zatím není s čím porovnat a vybrat si. Procházím inzerce, snad na něco narazím. A nebo zkusím nějakej vrakáč přímo někde poblíž, co třeba na netu neinzeruje.
  7. Broněk

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    Děkuju hlavně za osobní zkušenost. Všechny nabídky v inzercích jsou ode mě trošku z ruky, takže když už bych pro ně jel tak bych si rád i dovezl. A úplně nejraději bych lavici, ale každý píše že "momentálně není" :-( tak uvidím.
  8. Broněk

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    Sedačky a nebo lavice do třetí řady, nemáte někdo? Myslím tím že chci koupit, ne půjčit. Raději bych tu lavici, ale zatím jsem neměl štěstí. Díky za případné info a nebo tip na někoho.
×
×
  • Vytvořit...