Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.Zítra jdu na technickou,tak jsem kontroloval jestli svítí světla atd.Bohužel nesvítila pravá přední obrysovka.Tak jsem to rozdělal,žárovku vyměnil.A když jsem jí dával zpět,tak vyskočila a zůstala ve světle:nevim.Nemáte s tím nějakou zkušenost jak jí vyndat,aniž bych musel demontovat celé světlo.Ke všemu je na tý pravý straně tak málo místa.Nebo případně dá se oddělat jen ten čirý plast?Nebo jak demontovat světlo.Díky.....

Odesláno

Nikdy se mi to vyndat nepodařilo, muselo ven světlo (už to mám najetý, není to nic hroznýho :D )

Jinak nemyslim, že by na STK s tím byl problém.... :myslim

Odesláno

Je k tomu blbej přístup, ale světlo je venku hned, drží jen na 3 šroubech. Pak by to mělo jít vyklepat. Pokud ne dají se snadno rozebrat - nahřeješ po okrají spáru a rozlepíš je. Sundat přední plast bez vyndání světla nejde, jsou na něm totiž kolem dokolo cca 4 kovové spony ke kterým by ses nedostal.

Odesláno

ty šrouby jsou tušim všechny 10mm

jeden je na světle, další směrem k blatníku a poslední za nárazníkem fotku nemám, ale najdeš je.

Odesláno

Jj.Díky taky vyzkouším.Jinak dnes na technický jsem s tím prošel.I když ručka si brzdí jak chce,jednou jo a pak zase míň:roll.Jo a říkal,že mám načatej kulák a na rozpadnutí těhlici.Přední nápravu jsem dělal komplet před cca 4 týdnama:nevim.Jak může poznat,že je těhlice v háji??Na zadku to trochu bouchá napravo.Ale to si myslím,že budou kosti a silentbloky(takový ty pouzdra).Tak jsem z toho takovej zmatenej.....

Odesláno

Taky jsem řešil. Za předním světlem není dost místa. Já to udělal drátkem a šťoural a šťoural až pak jsem si na něj nalepil oboustrannou pásku a bylo to hned. Já měl žárovku zapadnutou úplně v rohu zakleslou mezi pohyblivou a pevnou částí světla :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...