Marcel00 Odesláno 17. červen 2011 Autor Odesláno 17. červen 2011 Autor článku je taky češtim jak noha. Odkdy se živočiši pěstují? Já myslel, že se pěstují rostliny. Živočiši se chovají ne? alebo bruska si chlapi pestuju :D:D Citovat
punkac Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 šalda: néééééé? ty je lížeš (nevím, kdo teda né) [upravil dne 17/6/11 22:01 punkac] Citovat
Šalda Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Punkac, raději nebudu odpovídat, nebo mě odsud vyhodí za neslušný chování Každopádně nevím jak Ty, ale já rád jen voňavé:D Citovat
punkac Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 no jasně, ale je vidět, že ses zase chytil :D:D:D navíc je po desáté večer Citovat
Šalda Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Je sice po desáté večer, ale to co jsem chtěl napsat tak by se dalo napsat až tak po 80 hodině večer:D:aut Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Fakt je, že Medvědovy \"laskominy\" mě vždycky dojmou k slzám. Pokud takhle uvažuje většina, není divu, že se v obchodech skoro nedají koupit žádné kvalitní suroviny... Citovat
marko306 Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Pagasius mi nechutí, kapor tak isto aj ostatné ryby v bahne hrabúce sa jemu príbuzné, karas atď... Nejaké to filé si na vianoce rád dám, ale musí už z diaľky smrdieť rybinou Citovat
BV406 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 jj, ac ryby nejim, tak jsem si vzpomnel jak prede me v bulharsku dali plnou misu tech malych mrch (uz nevim co to bylo) rovnou z ohne i s hlavama ... a jak mi chutnaly Citovat
jofo Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Ancovicky? Sardinky? Ja ryby mozem aj kazdy den. Pred tyzdnom som bol na rybach na mory s jednym rybarom. Nachytali sme dost makrel a on mi ukazal jednu dobrotku. Cerstvu makrelu sme ocistili a vyrezali taky sliz masa na chrbate. To sa nakrajalo na kusky, polialo troskou citronu a dalo sa na to trosku anglickej horcice. A take surove sa jedlo. No pochutka maximalna. Ale musi to byt uplne cerstva ryba. Nemala by byt dlhsie mrtva ako hodinu. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 BV406 jestli myslíš ,,grundle\'\' tak to je jiná... [upravil dne 18/6/11 11:54 ozzy56] Citovat
gedu Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Ancovicky? Sardinky? Ja ryby mozem aj kazdy den. Pred tyzdnom som bol na rybach na mory s jednym rybarom. Nachytali sme dost makrel a on mi ukazal jednu dobrotku. Cerstvu makrelu sme ocistili a vyrezali taky sliz masa na chrbate. To sa nakrajalo na kusky, polialo troskou citronu a dalo sa na to trosku anglickej horcice. A take surove sa jedlo. No pochutka maximalna. Ale musi to byt uplne cerstva ryba. Nemala by byt dlhsie mrtva ako hodinu. tak aj ja sa chystám na makrely ale asi len na konzervované do tesca Citovat
jozefsv Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 jofo to je ako svieckova u hovadziny.nieco na sposob tataraku;)robi sa to aj z lososa Citovat
jofo Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 No ked toho roku je zakaz lovu lososa a ako na potvoru idu ako blbe. Neva. Aspon je zabava. Citovat
MACI Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 MACI: asi ti nerozumím. Nejdřív napíšeš, že se mají (máme) podívat, kolik masa je v šunce a na závěr \"Takhle byste mohli resit vsechno\". Nojo Myslel jsem to tak, ze tady nekdo resi HOAX typu pangas a malachitova zelen, ale pak si koupi v Kauflandu sunku za 9.90 s obsahem masa 40% a zbytek je voda, sul a ruzna chemie. Pangas mi taky nejak extra nechutna, ale ten clanek je kec. Citovat
Mišak Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Pangači se krmí hovnama, proto tak rychle rostou.Vozím je celkem dost do obchodů, ale už né tolik jako z počatku.Teď se začal dost vozit Tlamoun nebo jak tu někdo psal talapia;) Ryby nežeru tak je mi celkem buřt co kdo jí a za kolik:D Citovat
Medvěd Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Fakt je, že Medvědovy \"laskominy\" mě vždycky dojmou k slzám. Pokud takhle uvažuje většina, není divu, že se v obchodech skoro nedají koupit žádné kvalitní suroviny... A co je špatného na ovaru, jitrnici, guláši nebo kachně? Citovat
oddie Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 Fakt je, že Medvědovy \"laskominy\" mě vždycky dojmou k slzám. Pokud takhle uvažuje většina, není divu, že se v obchodech skoro nedají koupit žádné kvalitní suroviny... A co je špatného na ovaru, jitrnici, guláši nebo kachně? Medvěde, tak neskutečně omezené obzory, co se jídla týče, to se hned tak nevidí. Citovat
mk405 Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 njn, je to jako se vším... od kuřat z Peru co jsou nacpaná hormonama a vyrostou cestou na lodi až po pitomej chlebíček co se postříká éčkama aby vydržel o pár dní déle... když děláte to potravin, spoustu věcí přestanete jíst:D nakoc ale zjistíte že je to ve všem:aut Citovat
MACI Odesláno 22. červen 2011 Odesláno 22. červen 2011 http://zpravy.idnes.cz/v-ceskych-rybach-jsou-rizikove-latky-pouzivane-v-obalech-a-hasici-pene-1eo-/domaci.aspx?c=A110622_101132_domaci_jj Tak aby nahodou ty kvalitni ceske ryby nebyly horsi nez pangas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.