Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes som sa rozhhodol že si idem streknúť stierače lebo to že je tam olúpaná farba a začína to kvitnúť mi v poslednej dobe strašne bije do oči. odkrútil som matky, na moje počudovanie bez problémov. ale dať dole samotný stierač. to sa trápim už vyše 2 hodin a nie a nie s tým pohnúť. :grra bojim sa na to vyvinúť vačšiu silu aby som nepoškodil motorčeky :bacha viete poradiť ako to dať dole?? na 405 mi to išlo predtým v pohodičke a tu. nič. nedrží ma tam ešte niečo??

Odesláno

toto iste riesim ja teraz matky som dal dole a hodinu som dumal nad tym ako to dat dole presne Ako ty :D

Takze staci to len silou vytiahnut?Vypacit sa to neda lebo nie je tam o co zapriet

Napis mi prosim Ta ako sa ti to potom podarili dat von dikees

Odesláno

Když mi asi před měsícem měnilo čelní sklo, tak s tím taky zápolili. Drží to jen ta matice a tisícihran na konusu. Stahovák je ideální, ale pomohly dav šroubováky gumový špalek aby se dalo o co opřít. Ale bacha na sklo ať kvůli stěračům nemusíš vyměnit i to.:papa

Odesláno

Já jsem se s tím taky nazlobil a bezvýsledně. Sikovky, šroubováky... nic nepomohlo. Zatím jsem vždycky a na všech autech sundal i ty nejzarostlejší, ale tady ne. Zbaběle jsem si to nechal stáhnout v servisu ;)

Odesláno

mam podobni problem ako vy ostatni ako tak citam ani neviem ci sa mam do toho pustitt :myslim

ale do servisu stym nepojeduu by sem byl za vola tam či:D

tak ak to nekdo vyriesi at da vedet jat na to .;)

Odesláno

tak nakoniec sa mi to všetko podarilo. potrebná je najmä veľká dávka trpezlivosti. a to keď hovorím veľká tak fakt. celé som to dával z toho tisichranu dával dole asi ešte 3 hodiny. najskôr som to skúšal s WD40 ale nič nič nepovoľovalo. potom mi krsný doniesol nejaký sprej prvý krat som to videl vraj ,,šok na hrdzu\" tým som to asi 10 x postriekal a zrazu sa mi podarilo jeden stierač dať dole.:super nepáčil som ho ničim len rukami som vyťahoval. len si treba dať pozor a nepoužiť veľkú a hrubú silu :bacha je to tam dosť blbé. ale mne sa to podarilo stahovačku nemám tak som si musel poradiť takto:D tie tisichrany som mal nejaké zaoxidované tak som ich kusok prečistil. a tu dávam svoj výsledok :roker

post-13633-1410961782054_thumb.jpg

Odesláno

tak a tu je finálny vzhľad neni to odborne ale tak vyzerá to asi o 100% lepšie. mal som tam hrdzavé miesta ktoré mi dosť kričali :super pri danej práci odporúčam už spomínané sťahováky. nakoľko je to dosť blbá práca:papa ale ak nemáte tak si precvičíte aj nervy :aut ale môže to dopadnúť aj horšie. :)

post-13633-14109617821445_thumb.jpg

Odesláno

Sundaval jsem je tak, že povolíš matici, aby držela asi na 3 závitech. Pak vezmeš sika kleště (kvalitní) a jeden konec zepřeš o matici a druhej o stěrač a zmáčkneš. 2x proti sobě (jakoby rozviklat) a stěrač krásně povolil. :papa

Odesláno
dneska jsem daval sterace taky dolu, krasne klestema sikovkama stacilo jen lehce zmacknout :D

možno blbá otazka ale čo sú to tie sikovky???:myslim teda ako to vyzerá???

Po slovensky su to Blicki :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...