Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nejlepší je, když zaparkuješ nahoře na strahově, tam je dost místa, pod lanovkou je to bída, tam je lepší dojet tramvají

jinak dnes jsem tam byl, ale ne s klukama :)

Odesláno

Na Strahově může normální vesničan parkovat? Já se v těch zónách absolutně neorientuji. Dřív jsem zaparkoval všude, dnes to je o strach :(

Dík za reakce.

Odesláno
Na Strahově může normální vesničan parkovat? Já se v těch zónách absolutně neorientuji. Dřív jsem zaparkoval všude, dnes to je o strach :(

Dík za reakce.

Jo, nech to nahoře na Strahově, zdaleka nejlepší řešení.

Odesláno

nech to na cernaku a jed mastnou tyci, nejen ze tam budes rychleji, ale usetris si nervy....

Odesláno

Peto, jezdím do Prahy často, auto nechávám na Černém mostě, z druhé strany metra u parkoviště PČR ;) Je tam asi 5 kamer ;) Skočíme na méťo, a bez nervů, a strachu o auto, si v klidu lítáme po Praze.

post-14013-14109617588781_thumb.jpg

Odesláno

na Strahove si muze parkovat kde kdo chce (bydlim tam a vim), ale i za bileho jasneho dne se tam bezne rozbijeji skla a vybiraji auta(slysivam o tom i nekolikrat tydne), tudiz moc nedoporucuju..

Odesláno

Dík všem, nakonec jsem rozhodl, že auto necháme u vinohradské nemocnice (kam jedeme na kontrolu) a dál využijeme PID, protože lanovka bude pro kluky zajímavý zážitek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...