Péťa Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 V úterý se chystám mimo jiné s klukama na Petřín. Kde je nejlepší zaparkovat (někde blízko, ne na Černém Mostě )? Citovat
koblih69 Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Na Petřín se chodí spíš s holkama, ale každý to máme jinak. Dole u lanovky zaparkuješ. Citovat
kveton Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 nejlepší je, když zaparkuješ nahoře na strahově, tam je dost místa, pod lanovkou je to bída, tam je lepší dojet tramvají jinak dnes jsem tam byl, ale ne s klukama Citovat
Péťa Odesláno 29. květen 2011 Autor Odesláno 29. květen 2011 Na Strahově může normální vesničan parkovat? Já se v těch zónách absolutně neorientuji. Dřív jsem zaparkoval všude, dnes to je o strach Dík za reakce. Citovat
oddie Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Na Petřín se chodí spíš s holkama, ale každý to máme jinak. Dole u lanovky zaparkuješ. Leda tak kolo. Dole u lanovky je park, a pod ním zóna. Citovat
oddie Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Na Strahově může normální vesničan parkovat? Já se v těch zónách absolutně neorientuji. Dřív jsem zaparkoval všude, dnes to je o strach Dík za reakce. Jo, nech to nahoře na Strahově, zdaleka nejlepší řešení. Citovat
kveton Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 na Strahově může zaparkovat kdokoliv, dole nikdo To parkoviště na Andělu je jen na pár hodin, tušim 3 a pak platíš Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 nech to na cernaku a jed mastnou tyci, nejen ze tam budes rychleji, ale usetris si nervy.... Citovat
ceee Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 To parkoviště na Andělu je ve všední dny 3 hodiny, o víkendech 5. A o tyčích bych moc nemluvil Citovat
Guest minimaxa Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Peto, jezdím do Prahy často, auto nechávám na Černém mostě, z druhé strany metra u parkoviště PČR Je tam asi 5 kamer Skočíme na méťo, a bez nervů, a strachu o auto, si v klidu lítáme po Praze. Citovat
h4wk3y Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 na Strahove si muze parkovat kde kdo chce (bydlim tam a vim), ale i za bileho jasneho dne se tam bezne rozbijeji skla a vybiraji auta(slysivam o tom i nekolikrat tydne), tudiz moc nedoporucuju.. Citovat
Péťa Odesláno 30. květen 2011 Autor Odesláno 30. květen 2011 Dík všem, nakonec jsem rozhodl, že auto necháme u vinohradské nemocnice (kam jedeme na kontrolu) a dál využijeme PID, protože lanovka bude pro kluky zajímavý zážitek. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.