miliamper Odesláno 2. červen 2011 Autor Odesláno 2. červen 2011 Zdravím všechny , tak diagnostika dnes proběhla a nic neodhalila.Vše je v pořádku. Jestli jsem to dobře pochopil , mohlo by to být nepřesné nastavení vačky. V neděli se uvidí miliamper Citovat
kamcax7 Odesláno 21. červenec 2015 Odesláno 21. červenec 2015 Ahoj kolegové. Mám podobný problém, který se tady řešil. Turbo zapínalo v pohodě tak okolo 1500 ot. Po STK se mi nesepne dřív jak po 2400! Je možné , že to nějak po....li? Případně, jak se dají ty zmiňované klapky na parkovišti překontrolovat? Dík za postřehy. 2,0HDI. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červenec 2015 Odesláno 21. červenec 2015 Na STK s turbem nic nedělají. Turbo nijak nespíná, nemá vypínač, spínač či cokoliv podobného. Turbo se točí poháněné vyfukovými plyny a točí se pořád, s jeho otačkami roste tlak a při dosažení určiteho tlaku má maximalní učinek, pokud je tento učinek posunutý výše, viz tvuj problem tak tlak někde uniká ( prasklá hadice) nebo není vyvinutý správný tlak (variabilní lopatky nefungují) Na parkovišti to normalně nejde. I když zkušený mechanik by to asi klidně rozhodil i tam. Citovat
Cyrďák Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 Mám asi blbej dotaz při otevřeném okně slyším krom pískání turba při zátahu ještě svištění vzduchu od turba jako když je tam díra ale nic jsem nenašel,je to normální?Auto jede normálně při zataženém okně nic nesyším. Citovat
martinikus Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Jo, to může být prasklá hadice od turba, řešil jsem tento týden, ale na fordu. Ten má váhu vzduchu před turbem, takže když za turbem praskne hadice a půlka vzduchu nejde do motoru, čadí to jak elektrárna. Nevím, jestli PSA má váhu vzduchu jen před turbem nebo má nějaké čidlo tlaku i za turbem. Citovat
ferinko2 Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 PSA má čidlo tlaku aj za turbom (MAP senzor) aj váhu vzduchu pred turbom (MAF senzor) Citovat
Cyrďák Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 (upraveno) Nevím zda to má souvislost ale auto jede nyní bez turba a rozsvítila se kontrolka autodiagnostiky motoru a píše mě to anomálie antipollution.Fap tam nemám tak nevím nevím co to je.Napadlo mě odpojit baterku ale nepomohlo to. Upraveno 26. červenec 2015 uživatelem Cyrďák Citovat
ferinko2 Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Táto hláška znamená,že motor nebeží v optimálnom režime pre minimálnu produkciu emisií,čiže má nejakú poruchu.Vôbec to nesúvisí s FAP filtrom. Citovat
Cyrďák Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Že bych měl tak ekologický auto.Udělalo mě to při rychlosti 140 na 6 rychlostní stupeň.Zítra se jdu obědnat do servisu tak jsem zvědavej co to zase bude. Citovat
Cyrďák Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 Diagnostika napsala zkrat EGR ventil a vysoký tlak snímač turba nebo nízký přesně nevím.Domnívají se že je někde prasklá hadička pod tlaku ale bohužel mají plno tak juknou na to až příští týden.Tak mě napadalo že vezmu kompresor a jednotlivé hadičky profouknu a zjistím která je prasklá,nenapáchám tím některé škody? Citovat
lubosch Odesláno 25. srpen 2015 Odesláno 25. srpen 2015 Zdar, muzete mi nekdo prozradit na co jsou ktere regulatory podtlaku? Nad motorem jsou dva a u ABS myslim tri. Mam vysoky tlak turba a nevim po kterym jit. Dik Citovat
Cyrďák Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Tak auto opraveno,prasklá hadice k turbu prasklinka velká 2cm směrem k chladiči hledání zabralo skoro měsíc. Citovat
Petridas Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 Lubosch už si to zjistil? mam stejny problem Citovat
lubosch Odesláno 8. září 2015 Odesláno 8. září 2015 Lubosch už si to zjistil? mam stejny problemmel jsem klasiku, praskla membrana swirllu. 2mm dirka a nic nejde. [emoji773] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.