Lukáš406 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Zdarec. Dostal jsem za úkol od psycholožky přečíst jsi tu to knihu. Mám jsi zapůjčit v knihovně, ale tam jse mi moc nechce, tak jse chci zeptat jestli se nedá stáhnout někde na netu v pdf. Atím jsem hledal a nenašel, pokud někdo narazí prosím o odkaz. A dále se chci zeptat jestli se dá na netu sehnat třeba článek z novin, třeba z roku 1974. Scháním totiž článek o Chemopharmě, v roce 1974 totiž vyblouchlo jedno zařízení a já jsi chci o tom přečíst jen nevím kde to hledat. Díky. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 ani jedno nevim, ale Loukotkovou - Navzdory basnik zpiva, jsem cetl asi v 16 letech a doted ve mne utkvela. Je to o prokletyhc basnicich a francoisi villonovi, fakt super, doporucuju. Akorat nevim, proc ti to doporucuje psycholozka? Citovat
Pata Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Lukáš406> Nehledej PDFko, zajdi si mezi lidi, zřiď si průkaz do knihovny a skoč si ji vypůjčit Citovat
MilanF1 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 http://www.uloz.to/hledej/?q=navzdory+basnik+zpiva Třeba tady, ale spíše jen ten první rar, dle velikosti ... Jinak samozřejmě v tištěné podobě se to bude číst lépe, to je jasné. Nebudeš mít hlavně nutkání někam klikat Článek z novin tak starý, to fakt netuším, zkus to téma zadat do googlu, něco ti snad vyleze, ale asi těžko \"v dobové podobě\". Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 to mi připomnělo jednu citaci z lamera .... ... je to asi takhle : a> zdarec nevíte kde stáhnu Bibli v pdf ??... b> NEPOKRADEŠ !!! :D Citovat
MilanF1 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 :mad: Já z ulož.to tahám všechno možný ... včetně učebnic :mad: Citovat
Ferry Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 neda mi to, abych si nerejpnul, nepise se \"jse mi nechce\" a \"jse chci zeptat\" ale jen \"se mi nechce\" nebo \"se chci zeptat\" Proc se ti nechce do knihovny ? myslis, ze te tam ukousnou ? v archivu by nejaky noviny mit mohli, to zjistis take v te knihovne Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 nebo si tam zavolej, kdyz jsi liny Citovat
Lukáš406 Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Jo máte pravdu. Musím se zbavit lenosti a vyrazit do knihovny. Třeba jsi tam najdu i jiné knihy. Citovat
P607Olda Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Najdeš tam zasněnou knihovnici. Něco hezkého jí řekni. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Jo máte pravdu. Musím se zbavit lenosti a vyrazit do knihovny. Třeba jsi tam najdu i jiné knihy. tak nějak bys měl uvažovat:papa Citovat
Pata Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Najdeš tam zasněnou knihovnici. Něco hezkého jí řekni. tak nějak bys měl uvažovat:papa Citovat
punkac Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 co vím od svého dědy, který pracoval ve výzkumáku v chemofarmě, tak ten průser byl o tom, že dělnice měla velmi pomalu do nějakýho kotle přimíchávat kyselinu (snad)dusičnou a ventil otevřela naplno....... Poklop vyletěl střechou, policajti ho našli a podle ventilů poznali, že to podělala a snad šla bručet..... Mohl bych se zeptat dědy, až s ním budu mluvit, jak to tenkrát bylo Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Jo máte pravdu. Musím se zbavit lenosti a vyrazit do knihovny. Třeba jsi tam najdu i jiné knihy. mozno aj kliny Citovat
Péťa Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 A dále se chci zeptat jestli se dá na netu sehnat třeba článek z novin, třeba z roku 1974. Scháním totiž článek o Chemopharmě, v roce 1974 totiž vyblouchlo jedno zařízení a já jsi chci o tom přečíst jen nevím kde to hledat. Díky. Tady: http://archiv.ucl.cas.cz/index.php?path= Citovat
Marcel00 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 nevedel som o nom... uplnou nahodou som sem zavital, ked som v prispevkoch za posl. 24h objavil zaujem o tuto knihu... nehladal som ten link, ale potesil som sa ze sa tu objavil. ani ma nenapadlo hladat digi archiv. Velmi ma zaujimaju dejiny v casoch spred 89´. sorry za Citovat
aka Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 noviny maji samozrejme taky v knihovne - jen ne v kazde... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.