Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kniha Jarmila Loukotková - Navzdory básník zpívá

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec. Dostal jsem za úkol od psycholožky přečíst jsi tu to knihu. Mám jsi zapůjčit v knihovně, ale tam jse mi moc nechce, tak jse chci zeptat jestli se nedá stáhnout někde na netu v pdf. Atím jsem hledal a nenašel, pokud někdo narazí prosím o odkaz.

A dále se chci zeptat jestli se dá na netu sehnat třeba článek z novin, třeba z roku 1974. Scháním totiž článek o Chemopharmě, v roce 1974 totiž vyblouchlo jedno zařízení a já jsi chci o tom přečíst jen nevím kde to hledat. Díky.

Odesláno

ani jedno nevim, ale Loukotkovou - Navzdory basnik zpiva, jsem cetl asi v 16 letech a doted ve mne utkvela. Je to o prokletyhc basnicich a francoisi villonovi, fakt super, doporucuju. Akorat nevim, proc ti to doporucuje psycholozka? :myslim

Odesláno

http://www.uloz.to/hledej/?q=navzdory+basnik+zpiva

Třeba tady, ale spíše jen ten první rar, dle velikosti ... Jinak samozřejmě v tištěné podobě se to bude číst lépe, to je jasné. Nebudeš mít hlavně nutkání někam klikat :D

Článek z novin tak starý, to fakt netuším, zkus to téma zadat do googlu, něco ti snad vyleze, ale asi těžko \"v dobové podobě\".

Odesláno

to mi připomnělo jednu citaci z lamera .... :D ... je to asi takhle :

a> zdarec nevíte kde stáhnu Bibli v pdf ??...

b> NEPOKRADEŠ !!!

:D :D :D

Odesláno

neda mi to, abych si nerejpnul, nepise se \"jse mi nechce\" a \"jse chci zeptat\" ale jen \"se mi nechce\" nebo \"se chci zeptat\"

Proc se ti nechce do knihovny ? myslis, ze te tam ukousnou ? :) v archivu by nejaky noviny mit mohli, to zjistis take v te knihovne

Odesláno

co vím od svého dědy, který pracoval ve výzkumáku v chemofarmě, tak ten průser byl o tom, že dělnice měla velmi pomalu do nějakýho kotle přimíchávat kyselinu (snad)dusičnou a ventil otevřela naplno....... Poklop vyletěl střechou, policajti ho našli a podle ventilů poznali, že to podělala a snad šla bručet..... Mohl bych se zeptat dědy, až s ním budu mluvit, jak to tenkrát bylo

Odesláno

nevedel som o nom... uplnou nahodou som sem zavital, ked som v prispevkoch za posl. 24h objavil

zaujem o tuto knihu... nehladal som ten link, ale potesil som sa ze sa tu objavil. ani ma nenapadlo hladat digi archiv.

Velmi ma zaujimaju dejiny v casoch spred 89´.

sorry za :xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...