Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak jako bez poškození? U auta se přece taky neptáš jestli ti vymění přední sklo bez poškození, ne? :D:D:D Plochá sklíčka se dělají v rozměrech po 5 setinách mm takže sednou do každého pouzdra. U vyklenunutých je to trochu problém tam už se čerpá ze \"starých zásob\". Já mám třeba řekněme 200 sklíček která si podle potřeby zabrušuju aby sedla přesně a nemusel jsem mít včechny rozměry. Na zakázku není problém vybrousit libovolné sklo, přípradně safír co tvaru a průměru podle potřeby, ale to už musí dabat smysl protože to samozřejmě stojí nějaké peníze. U plochých je celkem výběr i v tloušťce, ale je to obvykle bežné sklo. Pokud by to měl být třeba Hardlex (tvrzené Seiko) tak se objednává od výrobce. Cena obyč sklíčka je cca 100-200 včetně vsazení. Pokud se zabrušuje na zakázku tak od cca 300 výš. O poškození u tak banální operace nemůže být ani řeč.

[upravil dne 23/2/13 08:07 od koblih69]

Odesláno

Casio moc tvrzená skla nepoužívá, když tak lehce povrchově, ale není to nic čím se má smysl moc trápit. Kvalitní minerální sklo není žádný problém. Pokud je to ale vevnitř je riziko, že se to rozdrtí a zničí strojek, takže lépe nenosit a hned vyměnit.

Odesláno

Obecně jsou CASIO EDIFICE (bez ohledu na typ) většinou peměrně slušně zpracovaný kus nerez oceli a díky tomu vydrží hodně let. I řemínky bývají robustní, snad jen osičky řemínku se poměrně snadno vytrhnou, ale to se dá za jednotky kurun napravit. Teda pokud je člověk přitom neztratí :D

Odesláno

Za dob totality jsem od babičky po přemlouvání a naznačení o co jde dostal Heuer,tenkrát stály necelé 3800,stale jsem kolem klenot chodil a koukal na ně až najednou byly fuč a jaké pak bylo překvapení k 15tinám,jo kdopak je dnes nosí,dopadlo jak dopadlo po par letech jsem je ztratil. A dnes mám nějaké běžné švýcarské titanové,název maj podle nějakýho chlapa a jsou doma někde v šuplu. A když jsem byl na vojně,tak při cestě na opušták v nějakém pražském automatu jsem našel pozlacené Cortebert,sice se to olupovalo,zezadu byla nějaká edice k výstavě či co, no a ze ně nějaká kačka z prodeje byla. Ale těch Heuerek lituji.Takhle nějak vypadaly.

[upravil dne 24/2/13 19:34 od Milan+]

post-30067-14109629618183_thumb.jpg

Odesláno

já mám tyto

Wenger Racing Team 70877 :)

70877_RacingTeam-232x312.jpg

sem s nimi spokojen, jen mám problém s ukotvením pásku k ciferníku, už jsou starší ale mám známého hodináře tak už mi je jednou opravoval :)..

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem si udělal radost těmito:

Citizen JY8020-52E Eco-Drive Promaster Sky Skyhawk Funkuhr Titanium

post-9870-14109631903342_thumb.jpg

Základní údaje:

Určení: Pánské

Ciferník: kombinovaný

Řemínek: titan

Pouzdro: titan

Funkce: Režim 12/24, Rádiově řízené, Kalendář, Osvětlení, Tachymetr, Stopky, Alarm

Tvar pouzdra: kulatý

Vodotěsnost: 200M

Styl: luxusní

Typ strojku: Citizen EcoDrive

Sklo: safírové

[upravil dne 22.6.2013 09:05 od Edison]

Odesláno

Trochu jsem se toho bál, ale jsou neskutečně jednoduché a přehledné. Jen kouknout vždy na správné místo. Stručně: Stav aku a synchro vysílač... Netřeba na to koukat... Jen mrknutím že není slabá aku. UTC ciferník... když to chci, jen na to kouknout... jic se nehledá, nic se nepřepíná. AM/PM cif... zatím jsem nějak nepřišel na využití... Ale různě řešené letecké to mívaj. Displej s home city je jen pro název času na hlavním ciferníku. Na časovém disp je už jen datum, nebo čas ve vybraném pásmu, které se pochopitelně snadno přepíná. Pak se dá přesunout to pásmo jako \"home\" a hlavní ručičky se přestavěj samy. No a dolní cif. jen jen ukazatel funkcí... Takže většinou užívám jen datum, případně digi UTC. Občas odpočet, stopky. Skvělé je automatické seřizování...

Odesláno

Základní cena 26 (a něco) ticek. Běžně se dá pořídit za dvacku. Jak na netu, tak i v kamenných. Ale jsou obchody, kde se na netu daj za necelých 18. Mě se to povedlo za 17. V so jsem objednal, měli dva ks. V po už jen jeden a za dvacet... Na ebayi by to šlo asi i laciněji... ale... ;-)

Odesláno

Tak tolik chechtáků bych nedal ani za pozlacené hodinky....to je už docela pálka, ale pokud jsi byl ochotný tolik za ně dát, tak je to v pořádku a přeu, ať dlouho sloužej ke spokojenosti. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...