Přejít na obsah

mhnat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    97
  • Registrace

O uživateli mhnat

  • Datum narození 18.12.1974

mhnat's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. mhnat

    Výměna dálničních známek

    menili mi v servise čelné sklo a prelepili CZ,A,SLO,SK známky v pohode robil mi to autorizák.
  2. mhnat

    antiradar Cobra

    ak ho nájdu je to za 150 e
  3. mhnat

    antiradar Cobra

    Neviem ako u vás v CZ, ale u nás na SK je antiradar zakázaný a zaň mastná pokuta. Tak že aby to šetrenie nevyšlo drahšie ako antiradar. Radšej 5 minút meškať, ako celý život ľutovať.
  4. mhnat

    predna hmlovka

    ja som mal hmlovku vyskočenú z držiakov na nárazníku, úchyt v nárazníku je prasknutý,tak občas vyskočila a bola na krivo. Po zhodení plastu pod nárazníkom som ju nastrčil a zaistil a nárazník vôbec nešiel dole v pohode sa to dá. Aspoň na vodičovej strane.
  5. EU che Ukrajinu pre veľký trh. Ale ak dôjde ku rozdeleniu, tak ku EU sa bude hlásiť západná časť. To je tá chudobnejšia, pro Rusky orientovaná je východná a bohatšia a tá nechce EU. Tak, že mi z toho vychádza,že tajné služby to neodhadli. mimochodom Ukrajina znížila odber plynu z Ruska a požiadala o dodávky zo SK,PL,HU, Ja by som im ho poskytol len za platbu vopred.
  6. mhnat

    Co místo 5008čky?

    S- max diesel by som nebral pokiaľ nejazdíš dlhé trasy. Ak jazdíš krátke trasy mesto u S-maxa si auto pýta výmenu oleja po 5000km Ale ako čítam preferuješ benzín.
  7. mhnat

    Rozmery letnych pneumatik

    no ja mám v TP len tie 16 a nevadí mi to Tie goodyer neber cena je znížená pre dot 2010 ale už sa píše rok 2014 continentálky premium pro contact II či ako sa to píše som mal veľmi dobrá pneumatika drží na ceste dobre aj na mokrej mal som ich na TEPEE ak jazdíž veľa diaľnice tak vydrží asi 30 -40 k km
  8. mhnat

    aplikácia v mobile torque

    Chcel by som tým predchádzať problémom, minule mi zasvietila kontrolka ABS a následne ESP pri jazde. Následne vypísalo akúsi hlášku ktorú si nepamätám a kým som došiel do servisu, na dia tak z toho bol pokles napätia. stalo sa mi to cez veekend a servis zavretý.
  9. mhnat

    EK - chybné vstreky

    to: AnRy99 Kúpil si si tzv. moderný diesel, ktorý sa vyplatí len pri nájazde 30000km a viac za rok. Na emisnú sa chodí,po dobrom zahriatí motora, t.j. že ak motor dosiahne prevádzkovú teplotu, mal by si ho poriadne prehnať a potočiť v otáčkach, aby si sadze a ostatný bordel dostal z výfuku,ktorý sa zanáša hlavne jazdou v meste a na malých otáčkach. P.S.: za moderný diesel sa platí. Banku vykrádať nemusíš,len rieš veci ako nastanú a nie až po však to vydrží ešte chvíľku. Potom zháňaj bankárovú dcéru. [upravil dne 19/2/14 22:20 od mhnat]
  10. mhnat

    aplikácia v mobile torque

    to mi je jasné
  11. mhnat

    aplikácia v mobile torque

    chcem si to kúpiť na 407 1,6 HDI r.v. 2008 a zaujíma ma či to nie sú vyhodené peniaze.
  12. Ahoj máte niekto skúsenosti s aplikáciou torque
  13. mhnat

    Pejskaři sem :)

    http://s3.postimg.org/3o1yb0o4f/denis.jpg http://s28.postimg.org/5w9042mh5/photo_php.jpg http://s27.postimg.org/v0tjapoar/002.jpg prvé 2 foto súčastnosť a 3 z pred 10-11 rokov späť
  14. mhnat

    Roztahování a roztlačování

    ja som rozťahoval / roztlačoval / púšťal dolu kopcom 3 roky po sebe v 1997-2000 svoju regatu combi 1,9 TD systémom 2 x nažhaviť, pretočiť motorom,rozbehnúť auto zas nažhaviť točiť štartérom a potom pustiť spojku na 3-4 . problém bol vždy od 0 stupňov.
×
×
  • Vytvořit...