Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Turbo + vstrekovače + naftové čerpadlo

Recommended Posts

Odesláno

Hafan

píšeš,že jsi tuner,ale podle tvých otázek o tom nemáš ani páru, to svoje máš už načipované...,jestli chceš výkonnější auto, tak si kup jiné--myslím to vážně,nechci tě urazit

Odesláno

Jakým způsobem se proboha zajímáš o tuning, když chceš \"tunit\" žhavicí svíčky? Vždyť ty nemáš ani vzdáleně páru, jak vlastně funguje motor, natož pak o nějakých dalších souvislostech, jen sis na vwpřiblblofóru (odjinud to být nemůže) přečet, že tam přematlávaj mezi motorama různý trysky a zkoušíš to lepit sem, aniž bys věděl, co to vlastně znamená. Pokud se někdo zajímá o tuning byť jen 10 dnů, natož 10 let, čekal bych, že bude o nějakých souvislostech něco aspoň tušit, ne že bude házet slovama, o kterých ani neví, co vlastně znamenají.

Odesláno

ozzi, odie . . .

1. Si prečítajte môj príspevok poriadne celý . . . !!! CITUJEM - \"Som tuner, teda nie žiadny profík.......\"

2. Z PUG Hdi nemám vôbez žiadne skúsenost (celkovo diesel) !!!

3. Tuning nieje iba o tom, že kto sa oň zaujíma je borec jak vy dvaja a rozumie sa motorom, napríklad !!!

4. A keby som to na čo som sa pýtal vedel, tak sa na to nepýtam, že ??? Myslím, že to je účelom tohoto fóra, aby sa tu poradilo, pomohlo, vymenili sa nejaké rady, atď . . . Ak som sa zmýlil, tak som tu dnes naposledy . . . !!! Lebo na forach typu pokec a FB, a ja neviem ešte aké károviny fungujú už nejaký čas a pikoviny môžem riešiť aj tam . . . .

To o tých vstrekovačoch mám odtialto !!!! Žhaviče som tunit nechcel len som sa spýtal či existujú aj ine ako seriové . . . A z VW fora . . . No čo dodať keď si si taký istý, že to tam je, tak tam asi zgúňáš ty . . .

Ešte že vy dvaja kluci český máte komplet prehlad o tých peugeotoch !!!

Takže aby som to zhrnul . . . Na miesto toho aby ste mi normálne vysvetlili čo a ako sa tu na mne opičkujete ako keby som tu popísal neviem čo !!!

Mír !!! :roker

Odesláno

Já jsem žil v domnění, že slovo \"tuner\" znamená něco jako \"ladič\". A že když teda je člověk ladičem, tak aby byl schopen něco ladit, musí vědět, o co vlastně jde. Takže když někdo prohlásí, že je takový ladič - tedy tuner, očekával bych, že bude mít znalosti podstatně vyšší než jen já obyčejný člověk, co se hrabe v autech jen tak příležitostně, sporadicky, spíš mimochodem a o žádný \"ťůnink\" se nezajímá... ale holt jsem se asi v tom významu slova spletl, no.

Odesláno

Nesplietol si sa . . . Len si si vybral z toho pojmu čo sa ti hodilo pre túto diskusiu . . . Je ti odpustené . . .

\"ladit\" na aute sa dá hoci čo - motor, exterier, interier . . .

Odesláno

Znova dochadza k zlemu vykladu slov TUNING a STYLING (visual tuning - aj ked to sa mne osobne moc nepaci) ... ked napises ze si TUNER, znamena to ze dokazes zlepsit vykon/jazdne vlatnosti (proste performance) vozidla oproti serii k lepsiemu.... ak dokazes calunit, lakovat, lestit atd., tak si STYLER (venujes sa uprave vozidla po optickej stranke) ...

...a ked si niekto mysli ze je tuner a pritom robi tesco styling, tak takym sa hovori TUZER (to nie je tvoj pripad samozrejme, ale pre uplnost vykladu :D:D)...

...kazdopadne zaklady na ktore sa tu ty pytas ja ovladam a tunerom by som sa nenazval, pretoze na to clovek potrebuje skusenosti a hlavne aspon zakladne informacie ako pracuje spalovaci motor (je jedno ci zazihovy alebo vznetovy) a potom sa moze pustat do \"uprav\" ... :)

Ak sa pytas na \"vykonnejsie\" zeravice, tak uz len z toho vyplynulo ze mas diesel bud kratko, alebo si \"len nieco niekde pocul\", samozrejme ja sa smiat nebudem, vsak naco, kazdy sa uci, ale este si sa stale vlastne nevyjadril co kde a ako ;)

A zrovna oddie-ho a Straki-ho by som pocuval, aj ked zneju ustipacne (maju na to pravo, pretoze oni su prave ta skupina, ktora ovplyva vedomostami), lebo radia len dobre a v konecnom dosledku na to prides ;)

[upravil dne 3/5/11 19:51 Qcko]

Odesláno

Jeeeeeeee Qcko........to je hezky napsano...

Takze ja jsem tuner???To zni jak prijimac v radiu nebo televizi:D:D:D

Za to mas 5kW navic az pojedu kolem.....dam samozrejme vedet..........

Pardon za

17.gif

Odesláno

to straki007

porad aj mne co mam napisat, abych dostal 5 kW gratis, pac take chci delat neco s vykonem, pac ta moje mrcha jede ledva 160 :( Nevim cim to je, ale to urcite zistis...

takze az pojedes kolem, tak se ozvy... ale dufam, ze pojedes az po vyplate :D

[upravil dne 4/5/11 19:20 foxo]

Odesláno

škoda, že sa to takto zvrhlo . . .

Už sa konečne cítim , jak asi všetci na tomto fóre, že som hlupák . . . Až ná superautomechanikov ktorý sa tomu rozumia, lebo ich táto práca živý . . . Bolo by dosť ubohé keby ste sa tomu nerozumeli . . .

Ak vám išlo o to vyhomošit sa mne vy profíci, tak ste to zmákli na 1* . . .

Chcel som poradiť a iba ste ma dodrbali pod čiernu zem a uražali ste ma, samozrejme hromadne . . . Pjekny **** !!!

No a na záver: Admin poprosím ukončiť túto tému . . .

Dííííík

Odesláno

2 Hafan007. :papa Nikdo tě nechtěl urážet, jenom je lepší si něco o svém motoru nastudovat. Nikdo z nás není neomylný, ale v úvodu jsi udělal velkou botu a to se potom \"rozmázlo\". Jestli chceš nějakou úpravu, dej vůz do A stavu a přistav ho strakimu007. Já mít HDi tak přesně tohle udělám.

Odesláno

rootsky :

Ako sa mám niečo naučiť, naštudovať, keď sa opýtam (možno zle, že to vyznie ako hluposť) a vyonanuje sa tu na mne kopa ludí ktorý sa vyznajú, samozrejme že sú znalci, keď sa tým zapodievajú x rokov a živia sa tým . . .

Ja sa tak isto nepovyšujem nad ludmi ktorý sa nerozumejú môjmu odboru . . .

Chápeš čo tým chcem povedať ???

Auto si budem robiť sám = učiť sa

Tak ako som to robil do teraz !!!

Vtedy mi tiež nikto nevedel poradť a myslím, že som to zvládol v pohodke . . .

A hlavne bez urážania . . .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...