Přejít na obsah

Hafan007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    241
  • Registrace

O uživateli Hafan007

  • Datum narození 5.10.1981

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Myjava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Hafan007's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Musíš byt BOREC . . .
  2. No foto máš v pošte . . . Počuj ja som to pozeral, nemal by to byť nejaký problém, len čo na to povie motor, tak to netuším . . . Myslel som že to má ostrekovat IC . . .
  3. Hafan007

    podvozok 3O7

    Ja mám od KONI (-3 cm) a je to aj na normálne jazdenie aj to lepšie vyzerá . . .
  4. Zdar, ani sa tu nemusíš namáhať s vysvetlovaním, lebo keď to tu niekto poriadne neprečíta (možno nevie dobre čítať) tak potom ti tu budú hovoriť, že si blázon, že máš kúpiť niečo iné atď . . . Ja si myslím, že by to mohlo fungovať, ja mám 307 a väčší IC som umiestnil pred chladič . . . A kde si zohnal to chladenie pre IC ??? Daj link . . . Určite by som sa na to pozrel . . .
  5. Hafan007

    Koupě 307ky

    Ja mám 2,0 Hdi 2001 - teraz mu tiahne na 200 000 a motor bez poruchy - samozrejme FAP OFF, ale zase si u mna dosť oddrie . . . Jazdím po kopaniciach a to je kopec, zákruta a super dierová cesta . . . Takže teraz mi prídu nové pružiny a ide do servisú na výmenu tlmičov, pružín, všetky silentbloky . . . Jo jedíný problé čidlo ABS na zadných kolesách a páčky pod volantom . . . Iank svižné autíčko . . .
  6. Hafan007

    Angel eyes 307

    JA mám tie isté čo Ty . . . Bez motorkou, ručne som ich nastavil a neoslňujem ani s HID-kami . . . Bez citace obázků! Díky Béďa [upravil dne 4/7/2011 09:44 Béďa]
  7. rootsky : Ako sa mám niečo naučiť, naštudovať, keď sa opýtam (možno zle, že to vyznie ako hluposť) a vyonanuje sa tu na mne kopa ludí ktorý sa vyznajú, samozrejme že sú znalci, keď sa tým zapodievajú x rokov a živia sa tým . . . Ja sa tak isto nepovyšujem nad ludmi ktorý sa nerozumejú môjmu odboru . . . Chápeš čo tým chcem povedať ??? Auto si budem robiť sám = učiť sa Tak ako som to robil do teraz !!! Vtedy mi tiež nikto nevedel poradť a myslím, že som to zvládol v pohodke . . . A hlavne bez urážania . . .
  8. škoda, že sa to takto zvrhlo . . . Už sa konečne cítim , jak asi všetci na tomto fóre, že som hlupák . . . Až ná superautomechanikov ktorý sa tomu rozumia, lebo ich táto práca živý . . . Bolo by dosť ubohé keby ste sa tomu nerozumeli . . . Ak vám išlo o to vyhomošit sa mne vy profíci, tak ste to zmákli na 1* . . . Chcel som poradiť a iba ste ma dodrbali pod čiernu zem a uražali ste ma, samozrejme hromadne . . . Pjekny **** !!! No a na záver: Admin poprosím ukončiť túto tému . . . Dííííík
  9. Nesplietol si sa . . . Len si si vybral z toho pojmu čo sa ti hodilo pre túto diskusiu . . . Je ti odpustené . . . \"ladit\" na aute sa dá hoci čo - motor, exterier, interier . . .
  10. ozzi, odie . . . 1. Si prečítajte môj príspevok poriadne celý . . . !!! CITUJEM - \"Som tuner, teda nie žiadny profík.......\" 2. Z PUG Hdi nemám vôbez žiadne skúsenost (celkovo diesel) !!! 3. Tuning nieje iba o tom, že kto sa oň zaujíma je borec jak vy dvaja a rozumie sa motorom, napríklad !!! 4. A keby som to na čo som sa pýtal vedel, tak sa na to nepýtam, že ??? Myslím, že to je účelom tohoto fóra, aby sa tu poradilo, pomohlo, vymenili sa nejaké rady, atď . . . Ak som sa zmýlil, tak som tu dnes naposledy . . . !!! Lebo na forach typu pokec a FB, a ja neviem ešte aké károviny fungujú už nejaký čas a pikoviny môžem riešiť aj tam . . . . To o tých vstrekovačoch mám odtialto !!!! Žhaviče som tunit nechcel len som sa spýtal či existujú aj ine ako seriové . . . A z VW fora . . . No čo dodať keď si si taký istý, že to tam je, tak tam asi zgúňáš ty . . . Ešte že vy dvaja kluci český máte komplet prehlad o tých peugeotoch !!! Takže aby som to zhrnul . . . Na miesto toho aby ste mi normálne vysvetlili čo a ako sa tu na mne opičkujete ako keby som tu popísal neviem čo !!! Mír !!!
  11. No lebo si povedzme na rovinu - 2,0 Hdi 79 Kw je dosť ubohé . . . Vieš ani jedno auto čo som mal som nenechal v povodnom stave či už motor, tak aj exterier . . . Som tuner, teda nie žiadny profík, ale o tuning sa zaujímam už asi 10 rokov . . . Jako nehovorím o sebe že som najsamlepší frajer tuner, že mám všetko na 100 percent zmáknuté, ale páčí sa mi to odlišovať sa od ostatných . . . No keď to raz skusíš, tak ta to nepustí, je to jak s tetovaním, máš jedno chceš ďalšie, alebo audio - máš SW, chceš lepši, dáš zosik . . . vieš ako to myslím ? ? ? Tak preto chcem niečo robiť, upravovať, proste sa v tom trošku porýpať . . .
  12. No mal by som mať . . . Prečo ???
  13. Straki007: Asi máš recht . . . Dám tam motor z VW Vevericu a to potom už pôjde trošku lepšie . . . Jo jasne kupim výkonejšie auto . . . Už som si myslel, že to tu nikto nenapíše . . .
×
×
  • Vytvořit...