Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo,za párx přejetí tempem ,kolix za rok to uděláš?zkus si někdy změřit mq tlouštku barvy na autě,třeba hned z jara,a když to budeš opakovat pravidelně každej rok nevim kolikrát,a auto budeš stále mít,zkus to zase poměřit mq tlouštku barvy,budeš koukat jak vyvoraná myš,kolik tý barvy na autě chybí

Odesláno

jen tak pro zajímavost

když si leštíš auto,ty ho máš krásně červený,taky ho bereš tim tempem?zkusil sis na to leštění vzít světlej nebo bílej hadřík?určitě jo,a byl ten hadrík stále bílej?určitě ne,byl zasranej od toho leštění tou červenou barvou,a to je to o čem píšu:)

Odesláno

to už bude alchymie:D

první co vezmu do ruky,bude líh,když to nepude,použiju tech.benzín,když ani ten,tak použiju DV ředidlo(to je do epox barev,něco jako lehčí C6000 neboli acelon,nejni to takovej žrout),no a pak už jen zaleštit:)

prozatim je to jen moje teorie,ale uvidim,jak to půjde až se do toho pustim:)

Odesláno

Fusionku, bydlím na vesnici, parkuji v garáži a stejně nějak ty rýhy apod. neřeším. Auto je prostě od toho, aby vozilo lidi a náklad. Ne, abych mu foukal na každou ranku...

Odesláno
jen tak pro zajímavost

když si leštíš auto,ty ho máš krásně červený,taky ho bereš tim tempem?zkusil sis na to leštění vzít světlej nebo bílej hadřík?určitě jo,a byl ten hadrík stále bílej?určitě ne,byl zasranej od toho leštění tou červenou barvou,a to je to o čem píšu:)

Dovolim si oponovat ... Auto sem prejel brousnym tempem 2 nebo 3 krat ... 2 krat urcite ... Vzdy lestim bielym hadrem, s mamine roboty jich mame doma kopec ...

Po naneseni ostava handrik do zluta, od tempa, a kdyz se to necha zaschnout, a utre druhym hadrem, pada iba zlutej prach. Zadny naznak ze bych bral cervenou barvu ...

To iste bolo na punte, to prvni bylo tmave zelené, také žádne znaky, že by bralo barvu, a také u druhého punta, které bylo grafitove sede ...

Určite vieč, že na farbe je vrstva laku, a brúsi to práve tú vrstvu. U punta sem to tak lestil 10 krát, a ocividne sem se na barvu nedostal ...

Ja nevim, ale kdyz s tym udelas tamten skrkanec, tak zarucene se absolutne nic nestane :) Za to dam ruku do ohne, proste jasne ze je tempo abrazivni, ale urco ti nebude sundavat vrstvu barvy ...

Peugeota lestim tempem stale, len samozrejme ze po zbytek roku ho lestim tempem pro novejsi laky, bez abrazivnich casti. Prijde mi, ze lesti lepe, jako Turtle Wax ... Ten sem mnel 2 druhy, s teflonem i bez, a aj urcenej rovno pro cervenou barvu, ale vysledek pri rucne praci mi prijde s tempem bez abraziv lepsi ...

Tempo s abrazivami nechava autak uplne nadhernej. Jeden s tych 2 krat, sem tak lestil auto, kdyz sme jeli na zraz do Bahona, a par lidi se pristavilo optat, ci mam novy lak :)

V kazdem pripade, neradim ti, aby si s tym robil celej autak, ale tamten flek by to odstranilo uplne bez problemu, bez jakyhokoliv poskodeni, to je proste holej nesmysl ...

Odesláno
Fusionku, bydlím na vesnici, parkuji v garáži a stejně nějak ty rýhy apod. neřeším. Auto je prostě od toho, aby vozilo lidi a náklad. Ne, abych mu foukal na každou ranku...

To bolo myslene tak, ze vyskyt takychto parkovacich oderkov je ludom s mesta uplne bezny, ja uz sa na tom nepozastavujem, za 3 roky asi 6 az 7 poskodeni, jedno take, ze nesli otvorit spolujezdcove dvere ... Proste to tu je klasika, a ten co bydli mimo mesta, neni na to az tak zvyklej :)

Odesláno

Peta: :super S tím se ztotožňuji. Já se držím hesla, že nechci být otrokem mého auta, ale naopak :aut Když bych měl řešit každou rýhu, tak dělám celolak - vyšlo by to levněji. Sice občas autí udělám radost (voda a houba), ale hlavně, aby mě dopravilo z místa na místo. Auto nemám na výstavy ...

A k té rýze ... jenom jsem hodil možnost, jak bych to řešil já. Navíc mi nejde do hlavy, co tímto vláknem chceš dokázat, když postup odstranění máš předem daný, dokonce tři přípravky v řadě za sebou :myslim Vcelku očekávám foto po aplikaci ... aby jsi náhodou u toho tempa stejně neskončil...

Odesláno

holej nesmysl ...:),nechám tě u toho,stejně budeš mít poslední slovo:D jak jinak žejo:D

taky už leta páně bydlim ve městě :D,kdo by to byl řekl:D,sem zvyklej na ťukance,ale tenlex mě to dostalo:)

Odesláno

nechci a ani nemínim timto vláknem nic dokazovat,od toho jsou tady jiní \"velmistři\",jen jsem prostě chtěl ukázat,jací jsou mezi námi lidi jiní a lhostejní

Guest minimaxa
Odesláno
sem zvyklej na ťukance,ale tenlex mě to dostalo:)

:xvul tohle není ťukanec, tohle je prkotina nehodná zmínky mezi sousedy natož tady na foru, šak jsi šikovný, a máš to dole za 60 vteřin a vyleštěné jakbysmet... :super

Odesláno

dobrá tedy,vzdávám to,jsem vinen,jsem vinen:)

pokud si myslíte,že je to zbytečný vlákno............smazat a sakumprásk celý:)

[upravil dne 3.4.2011 21:39 vendi.stejskal]

Odesláno

asi si na tohle nikdy nezvyknu, přestože jsem jich zažil desítky,otevírám dveře jako ČLOVĚK, moje děti měly zakázáno si samy otevírat dveře (do určitého věku), na parkovišti superhyper zaparkuju daleko od vchodu a osamocen--vrátím se a auto odřené...,řeším to teď tak, že stojím naštorc přes dvě místa:), lidi jsou prostě hovada a asi bude hůř

Odesláno
holej nesmysl ...:),nechám tě u toho,stejně budeš mít poslední slovo:D jak jinak žejo:D

taky už leta páně bydlim ve městě :D,kdo by to byl řekl:D,sem zvyklej na ťukance,ale tenlex mě to dostalo:)

Vendi, pokial suhlasis, som ochotny natocit video, ako nanesem brusne tempom, necham ho zaschnut, zalestim handrou, bielou, a ukazem, ze nebude mat absolutne nadych do cervena beres ?

Neni to o poslednim slove, ale o tom, ze sem s tym tempem X krat delal, a casto s nim odstanuju prave takovehle prkotiny, a nikdy to farbu nebralo ... To by som s tym velmi rychlo prestal :)

Odesláno

nějaký ten škrábenec se chytne hned,ale od dveří sousedního auta mě dokáže vytočit taky,sedím v autě chci odjed a najednou rána,řidička od vedle se jen usmála a prohlásila ,,jéjá vás neviděla\" uškrtit?zastřelit málo, ještě ,že to šlo do kliky:bacha

Odesláno

takhle jednou zaparkuju u globusu v chomutově ještě ze škodou 125 do komplet prázdný řady:super v druhé řadě stálo jenom jedno auto -jdu nakoupit a za 5 min se ozva lo s informací abych se dostavil k svému automobilu :o - 125 ze zadu uplně na šrot :( to jedine auto do mě nacouvalo ale ta paní se dušovala že mě vůbec neviděla :o bylo jediný štěstí že nemohla zmizet protože se mi ta moje 125 zavěsila za ten její závěs a nepustila jí tokud nepřijdu:D -vyrovnaní bylo :super:papa

Odesláno

No to jsem teda zvědavej jak uspěješ s tím lihem, benzínem a ředidlem, ale osobně tipuju, že výsledek bude 0. Zkusil bych to tempo. Na originál barvě to nezanechává vážné následky a ta barva z druhýho auta by tím měla jít dolů. No napiš jak to dopadlo. A bacha na ředidla, pokud budeš přitvrzovat ještě chvíli tak jak píšeš výše, tak se nakonec dopracuješ k ředidlu co máme v práci a to sundá jakoukoli (i vypálenou) barvu do minuty až na plech. Ale pak bys to měl dočista dočista.

Odesláno

Pokud je lak kvalitní tak je šance, že líh ani benzín neudělá nic. Tedy nepoškodí ho ale samozřejmě neudělá nic ani s tím lakem z druhého auta. To ředidlo nevím ale rozhodně bych ho nezkoušel. Tempo komentovat nebudu, protože to nemá smysl. Osobně jsem měl na autě hodně podobně vypadající šlinc - na modré metalíze od bílého dárce. Leštící pastou to bylo za minutu pryč a není tam nic. Poslední čím bych ten lak trápil je vysušování rozpouštědly.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...